Vjerojatno jedan od najboljih realnih fajtova ikada u animejima. I ono, glazba pomaže. :)
Printable View
Vjerojatno jedan od najboljih realnih fajtova ikada u animejima. I ono, glazba pomaže. :)
Moglo bi nekog interesovat da Amazon.com trenutno ima najveću anime rasprodaju u zadnjih godinu dana... Evangelioni, Trigun, Samurai Champloo, Eden of the East, FLCL i još tona toga...
Ja sam si naručio Ga-Rei Zero complete series DVD & Blu-Ray pack za 25 dolara~<3
novi hellsing... epic
Pogledo Blue submarine no.6.
Thanks Raz :D
To moram i ja...
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Bilo je i vrijeme.
KRIVA TEMA! :@
*fapfapfapfapfap*
E predo, sjećaš se onih dl linkova koje si mi prije dao? Trebaju mi opet. :oops:
Pošalji mi na PP ako se još uvijek sjećaš tog sajta.
Double post de gozaru ~
Igram malo Dungeons of Dredmor kad...
http://i.imgur.com/sXRTu.jpg
Opis itema :)))))
Inače, gledam Dennou Coil. Trenutno sam na petoj epizodi i za sada stvarno nemam nikakvih zamjerki. Obavezno štivo za sci-fi fanove.
A jel item imalo koristan? :)
Gledam Gintama na 36 epizodi sam. Bokte koja zajebancija, svaka epizoda je presmjesna, sva sreca pa ima ih bruku. Nadam se da se kvalitet ne spusta kako napreduje serija.
Hellsing referenca. <3333= Citat =:
Izvorno postao Raz
Also, čitaš Negimu, eh? :P
Dobar je item, ctitical i dodge chance dosta povećava, a i daje malen resistance protiv undead stvorenja.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Negimu nisam čitao tamo negdje od prošle godine, dojadila mi je.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
A što je onda s "de gozaru"? xP
Meni se rođakinja uživila u Kaede, napravila si onu funky frizuru. @_@
Ništa, malo se furam na samuraje. :P
http://sekijitsu.com/wp-content/uplo...2532964825.png
Nichijou!
http://img803.imageshack.us/img803/6483/yuuko.png
Scena s kulom od karata je bila awsum. xDD
DABL POST NYAA.
THIS:
http://forums.animesuki.com/showthread.php?t=82426
Zadužujem Arbija i Raza da mi javljaju svaki update vezan za ovo. Ak ovaj anime ne ugleda svjetlo dana zadavit ću nekog. http://forum.crotaku.net/images/smil...n/onion-50.gif
Triple post nyaa~
Pročitao sad da OVA VIII sadrži i bonus side story "THE DAWN".= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
FAKJEA. (H)
Počeo gledat X-Men, pošto više nije ongoing. Čist ok nobrainer akcija.
Frend mi donio prvu sezonu Higurashi no Naku Koro ni, al' kaže da je cenzurirana verzija. Nisam još počela gledati, dakle, što propuštam?
PROPUŠTAŠ ŽIVOT
OH NE, gledam prvi anime u godinu dana, kako sam samo mogla? :D
ne mislim na to kako ti mislis
mislim
GLEDAJ TO ODMA
Ahaa, hahaha, mislila sam da me sprdaš jer gledam anime :) Ma, evo baš krećem gledati. Zanimalo me samo što su cenzurirali ^^
Vjerojatno su cenzurirali neke brutalnije scene smrti. Like this...
fejlo sam.
uf sad... :(= Citat =:
Izvorno postao Dania
uglavnom, bolje da su cenzurirali, ja koji inace nemam problema sa icim mucnim/strasnim mi je bilo muka..
kad joj nokte... :[
Izašo Hellsing OVA VIII + The Dawn RAW, kad će više subsi. @_@
Ja sam se inače nekidan majndfako s FLCL, a sad gledam NieA Under 7... E, awsum je vokal u OP-u. xP
Also maloprije pogledo nove Pingvine, wtf. @_@
Napokon! Hebo te Hellsing i jedna epizoda na godinu -_-
Ane ane.
Čak više od godine dana brijem... Godina i pol?
Inače, NieA...
:)))))))))))= Citat =:
An dark-skinned perverted alien with a gigantic head cosplaying an Indian guy showing off his butt and chasing two marijuana-stealing girls around a hookah-run bathhouse in the middle of a crater that was created by a crashed alien UFO = one of the weirdest things I've seen in anime.
jel postoji naruto shippuden english dub season 4 (pa na dalje)? pogledao jednu sezonu na japanskom s engleskim subovima... i ne, to nije to. engleska verzija ima toliko bolji voice acting da je to nevjerojatno. JP verzija je totalno loša.... glas i docaravanje karaktera guy senseia na engleskom je 5 puta bolje nego na japanskom...
:pray: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
ta ti je dobra
Heh, prvi put čujem da je nekome bolje bolja dubbana verzija od originala.
Ma đabe ti je to kad Shippunden nakon 100-te ep ne valja više, ako uskoro ne promjene politiku prestajem ga gledati, glupo mi je više trošiti vrijeme na fillere i flashbackove.
Da, Naruto prije uopće nije bio sapunica.
Onaj prvi prije Shippuudena je sapunica, ovo sad rula, pogotovo sad kad počinje rat. U biti čitam mangu pa samo pratim fajtove, to je to. Priču tak znam a od fillera na f, jer ih ne gledam ;)
Aj sad fakat nemoj pricat gluposti kad prvi dio ima više fajtova od Shippundena. Daj pogledaj na šta Shippunden lici sada... Da si gledao fillere onda bi ti bilo jasno. Čekanje kroz 100 epizoda da bi počeli sa fajtom, ma daj... :thumbs1: Radije napravi 30 epizoda pa da se nešto kvalitetno događa, a ne 300 epizoda smeća.
To je kako da sam rekao, ja sam sebi zamislio da su se oni kroz ovih 300 epizoda fajtali cijelo vrijeme, meni je shippunden baš super.
218 - 220 epizoda je sranje. Ako misle imati 15 min flashbackova i 5 minuta fajta bolje da prestanu sa serijom.
Kako vam se samo da to gledati tu lošost pored tolikih dobrih animea. :(
Ajd da je to anime od 50-ak epizoda, ali 200+ epizoda od kojih su pola filleri... :yuck: