Ne,mi volimo turbofolk i gangsta rap.
Printable View
Ne,mi volimo turbofolk i gangsta rap.
ne, samo ti.
Voliš i ti, samo nećeš priznati :oops:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
On voli samo avant-garde experimental technical progressive pagan blackened brutal death metal s jazz fusion utjecajima.
Opet stara prepucavanja, neda mi se to slusat,cinjenica je da je zadnji album slipknota dobar, a to sto ekipa kojoj to nije troo nece poslusat,cisto me zaboli:)
Al pušiš kurac više sa tim. I ti slušaš metal i prestani glumiti da si alternativniji od alternativaca iako su svi alternativci čisto za kurac.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Znaš Ante, šalio sam se. Lakše malo s tim pubertetskim ispadima.
Oj ti stariji čovječe, lakše malo sa tim odraslim šalama. Baš si mi ga spustio.
Heavy Metal owna sve. Black Sabbath, Judasi, Iron Maiden uff nemojte da počnem davat jubito linkove. Mislim da ću uskoro počet slušat Rammstein, kakav je on?
Kao i svaki metal. Za nabrijane klince.
Samo sto ide jos nize, nije metal.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Možeš malo objasniti?= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Znam da trolaš lagano, ali vjerujem da tak i misliš...
Općenito, 80% fanova metala su nabrijani klinci koji misle da su popili svu pamet svijeta, a u ostalih 20% ima poneki normalan čovjek. A ne trollam.
Za njih je izumljen poseban zanr metala - nu metal, te su najcesce njegovi fanovi.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Jao...= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Edit: a kaj se tiče nu-metala, po čemu je on lošiji od nekog tam blek metala (uzimam ovo samo za primjer)?
Ja ga osobno ne slušam (niti nu nit blek) ali budimo realni 90% blek metala je obična loše producirana buka od koje bole uši.
Lyricse neću niti spominjati...
Aime...
Odašiljite kul bendove.
Sluša li tko ovdje slučajno Draconian?
Ne tako davno su izbacili Turning Season Within. Meni je album zakon, premda su prijašnji bolji.
Slusam i volim.
A koji to podžanr, po tebi, sadrži najveći postotak kvalitetne glazbe i umjetničkog izražaja?= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
po meni progresiv.osim dt.oni su seronje.
= Citat =:
Mrzim se citirat ali opet vas ljude poštene pitam:= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
viewtopic.php?f=19&t=19919= Citat =:
Izvorno postao Gunslinger
[quote=Sonic_Moronic]A koji to podžanr, po tebi, sadrži najveći postotak kvalitetne glazbe i umjetničkog izražaja?[/quote:e9bulydi]= Citat =:
Balkanski etno pop.
Stari Englezi i Švabe iz 80-ih posjeduju sve.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jes.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Hah, DT ne sjeda tak lako :)
Znaš, na jutubu se svašta najde. To kaj aktivno ne slušam ne znači da nikad nisam pustil koju pjesmu da čujem na kaj to zvuči...= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Osim toga večina blek metal bendova je ionako najobičnija sprdnja (doslovno).
I ja sam prije mislio da su death i black metal užasna,neslušljiva,dosadna i nezanimljiva buka.Kasnije se ispostavilo da bendovi koje sam čuo spadaju u one koji su uglavnom popljuvani (neki su bili i -core).
Ono,vokali su uglavnom sranje (osim Chucka,jedini growl koji mi se sviđa),ali ljudi uglavnom znaju prilično dobro svirati instrumente.
= Citat =:
Lol, pa naravno da nemožeš slušat black metal na jutjubu, tamo bendovi sa lošijom produkcijom zvuče užasno, ako nisi naviknut na zvuk. Metal općenito nema smisla suditi prema nekim jutjub videjima, jer je kvaliteta blago rečeno loša, i doživljaj je potpuno drugačiji.= Citat =:
Jao tebi ako na temelju toga sudiš neki bend. Ali eto.
I da još nadodam, nije čudo što ti je sve loše ako si slušao samo idiote koji forsaju blekmetal imidž, u tome ćeš rijetko naći nešto vrijedno pažnje, jer su većina takvih jednostavno ograničeni imidžom kvltnosti i samo kopiraju druge. Pravi umjetnici su upravo oni koji su se odvojili od toga i prave glazbu kakvu žele, primjer toga su Wolves In The Throne RoomSkoje ti toplo preporučam. Čak imaju ženski vokal, KOMERCIJALA PRLJAVA PRODANA.