To moram probat. Jel valja šta?
Printable View
To moram probat. Jel valja šta?
Stavi šečer/limun.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Jako valja.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Ne samo da valja.
Rula isusove.
Sad mi vas je žao, ja imam voćnjak pun bazge (4 stable iste) a ne volim sok. Svi ste pozvani :)
Zanimljivo mi je kad joj ja uznojima bedra IF YOU KNOW WHAT I MEAN http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Bazga je preodlična, još ak ju sa ledom piješ. :pray:
A okus ti je mislim do šećera/limuna
= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Da bar ne živiš bogu iza nogu...
Gdje uopće živiš?
Vidi se da nikada nisi bio između znojnih ženskih bedara.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
http://www.jutarnji.hr/grad-duhova--u-z ... a/1039171/
Nezzzzzzzz... Išel bi tam i hodal po ulicama dok me ne opere paranoja onda bi počel trčati i DEPRESIJA I TO. GDJE SU SVI??"?!"
ARGHH CRNI ZOMBIJIIIIIIIIIII!! :O
Pale sam na svijetu.
:))))))))))))))))))))))))))))))
Kad ces stavit novu epizodu za bradate ljudove?
Browsam /b/, tjesim se da ne fejlam sve. Mozda jedino zadnjih tjedan dana.
Maltretiram se sa ovim sranjem od toucha, al barem je dobro za vjèzbanje zivaca jer se sudrzavam da ne bacim prokletiju o zid
Pucam si u glavu jer pauziram godinu dana.
Hohohohohoho. Sta od 10 fakulteta nisi nigdje upao?
Jesam, ali nisu mi opcija drugi gradovi jer roditelji nisu složni s tim da idem igdje osim u Zg ili pak Varaždin, gdje zasad ne upadam. To make this clear, oni otpočetka nisu planirali da studiram nego da se odmah nakon škole hvatam posla, studij je više moj odabir. Čak i srednja škola nije moj odabir, što je rezultiralo slabim radom prve dvije godine. Nije mi problem pauzirati, samo treba trpit još godinu dana ovdje živjeti, a nadam se da će se vražja lista pomaknuti za tih 20 i nešt mjesta natrag, ali valja se i pomiriti sa činjenicom :)= Citat =:
Izvorno postao Carp
Au, zasto samo zagreb? Inf u Rijeci je sasvim u redu. ^_^
A gremo ćemo da videmo.
A te liste se uvik pomiču, nemoj još gubit nadu :)
Da, ovima kaj su ispred tebe možda nije prvi izbor pa se maknu sa liste.
Nemoj se bedirat' Nee, meni godina pauze prije faksa bila najbolja godina dosad, taman si sve posložiš i iskoristiš vrijeme za ono što nećeš moći kasnije :D
Ne znam još ništ, upadam na elektrotehniku na tehničkom fakultetu u Rijeci, vidjet ću što će od toga biti, vjerojatno idem :D
Izgrato sam si noge kamenom jer su pune komaraca. Kombinacija ogromnog uzitka i boli. Ja se prokleto nemrem kontrolirati.
Kad smo već kod boli, volio bih da sam se rodio bez leđa.
Đe je onaj topik gdje se stavljaju novosti u gamingu, najave i to. Pobogu nikad ne mogu naći neki topik kad trebam.
Gledam Nostalgia Critica, nekad se forsira ali zabavno je vidjeti recenzije nekih od najvećih razočaranja u filmu.
4:10 :rotfl:
Nostalgia Critic je najveći smećar na internetovima.
Slušam Bon Iver, trijeznim se i veselim se budućnosti.
Suze mi oči od domaćeg hrena. Savršen je :')
Dovezla se kuć', boli me glava od nekog jeftinog piva, ispekla se na suncu i dehidrirala i za sat vremena opet gibam :/ Umr't ću.