Meni isto. Ne znam stvarno što ekipa ima protiv njega. Od WMP desetke pa nadalje mi je sasvim super. Jedino ne znam kako je sa filmovima, za to mi je ipak najpouzdaniji Media player classic, ali za muziku koristim WMP.
Printable View
Meni isto. Ne znam stvarno što ekipa ima protiv njega. Od WMP desetke pa nadalje mi je sasvim super. Jedino ne znam kako je sa filmovima, za to mi je ipak najpouzdaniji Media player classic, ali za muziku koristim WMP.
Ja za filmove koristim VLC media player. Za glazbu WMP. Nist mi drugo ne treba :)
kad smo vec kod WMP-a, jel znate kaj moram napravit da kad stisnem minimize, da se ova traka play-stop pojavi dole u desnom kutu?
Misliš dole na taskbaru? Nemam pojma, kod starog WMP-a na XP-u mi je to bilo po defaultu, po ovome novome na sedmici sam više puta tražio tu opciju i nisam je našo.
1) Pogledajte aktualnu stranicu historije pcp foruma.
2) PCP haet club rejoin!
3) ???
4) Profit
yep.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
btw ja imam XP pa ako znas..
Ne znam, kažem, meni je na XP-u bilo default. Nisam ništa morao podešavati, samo mi se pojavila ta kontrola kad sam minimizirao.
http://dailyinfos.blogspot.com/2009/...player-to.html= Citat =:
Izvorno postao seahawk37
Google is your friend :wink:
Spoznah da sutra imam zadnji upis ocjene i onda mir do jeseni s faksom^^ :)
EDIT:
and this:
8)= Citat =:
Kod odbojkasica na pijesku gacice sa strane smiju biti siroke najvise 5 centimetara. Ako su sire, odbojkasica ce biti diskvalificirana.
Od 0:17 moj novi zvuk zvona na mobitelu uskoro :)
Da sam se upisao u srednju. Sada mogu predahnuti malo:>
Koju, Markec? :)
da sam napravio paypal napokon
Željeznička tehnička,tehničar za računalstvo. :)= Citat =:
Izvorno postao str1k3r
Da Deadwalker obožava čokoladu sa narančom :D
bemu misa Angel, sad ce svi znati s cime me mogu podmicivati :)
Da je žaba upravo skakala kraj mene. :pray: :pray:
Neka žuta, ružna.
OMAGAD ŽABA! ČOEČE!
:(
ot:
Super koncert bio jučer! Doduše teško je bilo stajati tak dugo... I Yawning Man me malo razočarao.. Al ovi hrv bendovi i Samsara su bili fakin odlični!!
Da jos nemogu doc k sebi od vikenda. Otrovao sam organizam. Prokleti festivali i kampiranje :)
Završio cjelodnevni maraton učenja elektronike. Što sam više učio, to sam manje naučio. Sutra ujutro idem fejlat na ispitu.
Lijepo je kada faks ovako motivira ljude. :eyebrows:
Da je danas medunarodni dan poljupca :oops:
Evo mene s ispita, ishodi više-manje očekivani. Ono najgore je da je bio lakši nego pred tjedan dana, a par zadataka sam već imao doma riješene. Ne kužim u čemu je stvar?
huh prošao oba predmeta na popravnom..... olakšanje....
Spoznah da jedan ispit za koji sam mislio da je uvjet za trecu godinu, zapravo nije uvjet :D
Na jesen dakle jos jedan uvjetni ispit i Dead upisuje trecu godinu^^ 8)
Da vlakovi u Japanu u prosjeku godišnje kasne 6 sekundi. Ako kasne više od minute onda dobijete posebno objašnjene na papiruću i ispriku od vozača. Now, that's awesome.
Da mrzim pozive koji me probude.Pogotovo zato sto se kasnije nesjecam ni o cemu su bili.
ja cuo da ako zakasni malo duze, da se vozac ubije od srama :o= Citat =:
Izvorno postao Aral
kod nas bi bilo mrtvih :o
Kod nas bi zeljeznice propale zbog toga lol...ono kasne pol sata svako malo..i ne dobijes samo ispriku neg obicno dobijes i otplatu svoje karte
Da, zaboravio reć još da ako kasni, automatski dobiš povrat novca.