This :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Printable View
This :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
@hacker
Pravo platno se ne zgužva onako, dakle brijem da je plahta, a ona se može peglat bome.
@Pingu
Pa lel, naravno da u svakoj zajebanciji ima nešto istine, ta istina ovdje being da sam ja perfekcionist i oči bi mi krvarile da gledam u platno koje izgleda ko babina vagina. No dobro, svakome svoje.
@terabajt
I ti si, pa šta sad.
I vagina bi ti isto krvarila, ne zaboravi to.
Čak i da ju imam, TS nemaju mjesečnicu, sori. ;D
Pa kad ćeš stavit?
Treba prvo bit bar godinu-dvije na hormonima, koje ću valjda tek na jesen počet, a plus k tome operacija košta ko vrag, tako da ne znam iskreno, al valjda prije kraja diplomskog.
Najgore od svega je što ne znam da li se zajebava ili misli ozbiljno :D
Misli ozbiljno.
Kolko košta operacija? Misliš šparat ili će ti starci to platit?
Ovisi gdje ideš, al ne ide mi se baš u Srbiju; gdje se može relativno jeftino proć ali time i kvaliteta opada. Najbolja ekipa za to u Europi su nizozemci (u svijetu kanađani), a kod njih trenutno košta oko 8000€ s pregledima i ostalim, mada brijem bez karte. Dakle jebeno skupo.
Starci mi nemaju love ni da hoće, dakle planiram šparat/ nadat se da ću dotad dobit nešto u ostavštinu od koga.
A također dotad operacija može pojeftinit, a možda se i HZZO udostoji pokrit barem neke troškove.
ak ti hzzo pokrije troskove jebes ovu drzavu :))))))))))))
bitno da ekipa umire jer ne moze platit lijekove al ti dobijes pičku s popustom :)))))))
A ne znam, jebemu život. Evo zadnjih godina su se uspjeli izborit da su hormoni besplatni, a sad privode i kraju rješavanje toga da se može spol promijenit u dokumentima kak spada. Da dadu sto kuna za kartu, opet dobro. Otom-potom!
Trebo bi ti rađe nešto za OCD rješiti ak ti smetaju one plahte.
Ko da ne znam.
Aha, kako da ne. Neka djeca sa teškim bolestima ne dobivaju ni svoje skupe lijekove jer HZZO nema para. Ako tebi dadu ikakve pare za instalaciju pičke, onda treba počet postavljat neka pitanja.
Ja nemam komentara ali stvarno. Znao sam da si retardiran do pakla ali ovo me stvarno iznenadilo.
"HZZO udostoji platiti neke troskove."
Jebalo majko, iance nisam za nasilje, ali tebi iz glave treba izbit sve te gluposti sakama, nogama, i cime sve ne.
kae ovo
NDH srbine!
Ko ne skače balija!
Mogli bi dobit prvog forumaša sa montažnom pičkom!
Ovaj forum je prije bio dejting sajt, zašto ne.
Jebote ako meni ne odobre biološke lijekove za Chronovu bolest koji koštaju valjda pun kurac love, a tebi odobre to... a ništa, prijavit ću te u 24 sata i dobit 200 kn :(= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Giving the phrase "Oću pičku!" a whole new meaning.
Mislim da bi u današnjem svijetu bolje prošao kao zamka.
Zašto trošiti lovu na novu pičku kad možeš uložiti parsto kuna u teretanu i biti jači od dečka.
Neki su ovdje ispali dost retardirani.
Što očekivati na gaming forumu kad netko spomene promjenu spola :D
Kako reagirat na covjeka koji ce trazit pare od drzave za promjenu spola? Koji uopce ima ljudskosti to pitat, kad se uzme u obzir kakva je ovo mrtva drzava.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Šta je najgore te hormone će doista i platit država za njega.
Pa kakve to veze ima s tobom, kaj tebe ugrozava?= Citat =:
Izvorno postao Carp