Odustat ces nakon mjesec i po ko i ja.
Printable View
Odustat ces nakon mjesec i po ko i ja.
Svaki MMO ikad.
Osim warcrafta. Ta igra je bila droga.
Ne sjećam se da sam ikada igrao jednu igru bez prestanka duže od mjesec dana.
Osim HoMM-a 3, moja droga.
Ja sve igre igram bez prestanka.
Steam play time past 2 weeks: 105.04 hrs
:|
THPS HD. Pjesma se nastavlja ako restartam session :pray: :pray: :pray:
Osvojilo me.
Spyro the Dragon
Koja nostalgija.
Igrao sam ga u više navrata kao klinac, ali nikada ga nisam prošo.
Vrijeme je da ispravim tu nepravdu.
Jedinica mi je lošasta.
Zarazio me Tropico koliko toliko. Krećem sad sa sandboxom i zabavljat se. I Sands of Time se još igra. Uopće sam zaboravio koliko je kamera kriminalno loša u nekim trenucima i neigrivo mi je na xbox gamepadu.
Ninja Gaiden
Prvi put igram ovo, kako rula gameplay, kao castlevania na drogama. Trenutno sam na četvrtom levelu, još nisam sreo nešto strašno teško, ali pretpostavljam da ću biti rejpan uskoro.
PETI STEJĐ
ANE KAKO OWNAM
NAJTEŽA IGRA IKAD MOŠ MISLIT
Ma najbolja igra ikad. Meni je treći super bio, mada ne znam kako da ga pokrenem na emulatoru (mislim da je šema s nekim europskim i američkmi ROMovima, štatigajaznam)= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Sleeping Dogs
Najgori upravljacki model u istoriji igara, ovo je uzasno
Ali inače je najbolja igra ikad.
Na razini sa Godfatherom je.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
OT: Prešao sam Walking Dead (jedna od najboljih igara prošle godine) pa mi je otvorilo apetit za avanture te sada prelazim Dreamfall: The Longest Journey.
Skyrim @ lvl 76
Meni je vožnja u Dogsima bila skroz ok. Bez problema se pobijedi u utrkama te izvodi razne gluposti.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
To ti se inače odnosi na Ninja Gaiden izašao na Xboxu, kojeg si popljuvao nedavno.
Also, bolji mi je ninja gaiden 2 na nintendu.
Zapravo vidim sad po internetu da ljudi vajnaju kako je i nintendo serijal težak :|
I shit you not, ja sam prešao jedinicu ili dvojku sa 6 godina. Sjećam se samo nekog grada u početku, pa lave koja se uzdiže, živog pijeska, močvare (ili je šuma bila) i nekakvih helikoptera :/
Ti si lošast.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Igra je bogovska!
Užasna kamera, traljave kontrole i odaziv glavnog lika, sterilan svijet i dosadni neprijatelji. Nije bogovska.
Pa potpuno je opravdano. U usporedbi sa ostalim konzolama te generacije, shitbox jednostavno nema solidan broj ekskluziva da ga opravda. Jebiga, 3-4 odlične igre neće uvjeriti nikoga tko nije harkor gejmer pa ima svaku konzolu u generaciji.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Ti Ninja Gaideni postoje i za PS3 u malo poboljšanoj verziji.
Spyro je bogovski!
Ima i Ninja Gaiden Sigma Plus za PSVitu, mislim se bil kupio kad budem imo love.
Meni je prvi Spyro najdraži, i drugi su mi dobri ali nemaju tu čar kao prvi.
Te je isti onaj koji ima za PS3 (samo s možda kojim malim dodatkom) koji je isti onaj sa starog XBOX-a (s poboljšanom grafikom).= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Toliko o XBOX ekskluzivama.
Xbox nema ekskluzive.
Fable 2.
Sigma za PS3 ima nešto više sadržaja (tri dodatne misije s Reachel), ali su izbacili krv i umjesto nje stavili one nekakve ljubičaste efekte. Drek.
http://i.imgur.com/9e9sx.gif= Citat =:
Izvorno postao Windwalker