@ Maloki
Mislio sam više na vrstu humora, Simpsoni i SM imaju nešto suptilnije ismijavanje(iako dosta primjetno) raznih pojava i osoba u društvu, dok FG i ona dva filma to rade na malo direktniji način, i da FG je zakon samo za dosta fora se podrazumjeva da živiš u americi(ili pratiš američku scenu) da bi ih razumio, tako i sa EM i DM trebaš odgledati filmove koje ismijavaju da bi znao o čemu su fore točno, SM je smješan sam po sebi(bar meni)
WTF je ovo ? Slično prvom, samo 10x gluplje. Ona scena seksa na hipodromu je tako jadna, nepotrebna i preduga, došlo mi je da ugasim film. Samo su dodali više nasilja, sisa i brzine u formulu prvog i to je to. I čemu one besmislene goreSscene ?
1/10
Dugo vremena nisam pogledao ovako loše akcijske filmove.
21-11-2009, 10:41
Bartuc
Re: Koje ste filmove u zadnje vrijeme pogledali?
Hvala Bogu :pray:
Ne razumijem kako je ikome taj film dobar :| Ideja jedinice nije loša, ali je sve ostalo pre glupo da bi bilo dobro...
21-11-2009, 10:42
###DK###
Meni su ti filmovi na trailerima izgledali tako loše da mi nije na pamet palo da ih gledam.
Još dan-danas mi je van pameti zašto se ovaj predobar film nikada nije nešto posebno dobro primio kod publike. Ako je nešto nepobitna činjenica onda je to da film ima stila do jaja i briljantan dizajn općenito (Necromongerska oprema <3), ali film sam po sebi nema nekih problema osim što je izvorna verzija malo nejasna po nekim pitanjima. Što me dovodi do iduće tvrdnje - DC verzija je definitivnaSverzija za pogledati jer onih ~15 minuta dodatnog sadržaja masivno dopridonosi kontekstu glavnog lika i same radnje koja se možda činila isprekidana, a isto tako i modificira neke scene koje se meni osobno nisu dopale bile (ona bezvučna scena na Crematoriji kad Riddick razvaljuje, npr).
Jedva čekam nastavak i nadam se da će nastaviti stopama "prljavog" SF-a.
Baš sam ga gledao neki dan, ali Pitch black mi je bio daleko bolji. Unatoč odličnom dizajnu cijelog tog svijeta i samih Necromongera, nekako mi se čini da se gore spomenuti film sveo uglavnom na forsiranje Dieselovih macho doskočica... makar se može pogledati, fkt je prosječan film, iako u neku ruku sasvim zabavno djelce.
21-11-2009, 17:05
Grim
"I'll kill you with my teacup."
:D
Uglavnom zakon film, mogao bih ga ponovo pogledat, puno bolji od Pitch Black.
21-11-2009, 17:37
###DK###
Legendaran film. Gledao sam ga više puta. :D
Nego, zadnje pogledao Inglourious Basterds. Odličan.
21-11-2009, 18:06
Raz
Riddick je ok za pogledat, no i meni je Pitch Black puno bolji bio.
21-11-2009, 21:23
vukopas
= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jedino gadnije od Blu-ray kutije je zelena kutija od XBox 360 igara. :(
meni su gadnije kutije ps3 igra
Inace pogledo sam Gamer
Dobio sam ono sto sam i ocekivao. Sat i pol akcije bez imalo mozga u svemu tome
5/10
Odlična francuska humorna drama.
Philippe, direktor pošte s francuskog juga, vara s invaliditetom u kadrovskoj, kako bi ga premjestili u ured na Azurnoj obali. Kad se u nezgodnoj situaciji spozna njegovo pretvaranje, kao disciplinski premještaj uprava odabire mirni gradić Berg na hladnom sjeveru Francuske. Pun predrasuda o zatupljenom i priprostom sjeveru, Philippe nevoljko odlazi na novo radno mjesto, gdje mora ostati najmanje dvije godine.
Poigravanjem predrasudama koji južnjački francuzi imaju prema sjevernjacima, kao i nerazumijevanjem različitih dijalekata, stvara se fantastičan suptilni humor. Odlični odnosi između likova, razigrana gluma većih i manjih glumačkih imena i ugodna scenografija, tvore topli europski film koji svojim fantastičnim tempom i kvalitetnim scenarijem proleti u trenu.
22-11-2009, 00:35
flander
Eo baš pogeldah gadove :D
koji brutala film :D
Onaj detektiv me najviše naživciral, al sam znal da bu nahebal nakraju filma i to pošteno hehe
Najjača scena kad dođu u kino sa onom glumicom i njih troje kao znaju talijanski prićat lol, ni T nisu beknuli od talijansokg
22-11-2009, 00:38
Kid A
"Buongiorno" se teksaskim naglaskom :rotfl:
Prejaka scena.
i bedak mi je ona scena u kaficu gde ih se pola pobije.nekako sam zelio da onaj nijemac psihopata sto je ubijao svoje ima malo vecu ulogu.
Yup, glupi brit sve sjebo. :@
22-11-2009, 11:31
tigerija
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Hvala Bogu :pray:
Ne razumijem kako je ikome taj film dobar :| Ideja jedinice nije loša, ali je sve ostalo pre glupo da bi bilo dobro...
Meni je dobar. Zato kad taj film trebate shvačaš kao sprdačinu a ne neki normalan film.
Naravno da je Sirius Sem reklama glupa i jadna pošto je neozbiljna. Ali ako je gledaš kao zezanciju, sprdačinu onda če bit smiješna. Tako i film...
Pa kak to ne kužite ? HA ? Kak ? hahaha xD
22-11-2009, 12:01
olio
Crank 1 i 2 :pray:
22-11-2009, 12:51
THUNDER_DINIX
2012, Twilight...
22-11-2009, 12:59
Aral
Omg, sad sam pročitao da će Uwe Boll snimiti treći nastavak Bloodrynea i to u Zagrebu a glavna glumica će bit Kristanna Loken. Moram tam doć i bacit bombu na tog idiota. Prestrašno :(
Pogledao Sorority RowSu Cinestaru. Ocjena na IMDb-u je 5.6/10. Bome nedam ni ja više. Osim dobrih ženski i malo golotinje, film mi nije niš posebno. Čini mi se kao da se fura na Scream malo. Ali ajde, sve u svemu, ako ste s ekipom, onda je i više nego gledljivo, nasmijao sam se na dosta scena :D
22-11-2009, 15:06
Tyrion
Inglourious Basterds
8/10
Realna ocjena je 7/10, ali morao sam dati +1 zbog pojavljivanja Mike Mayersa u filmu :D
Inace, po trailerima, ocekivao sam sasvim drugaciji film.