Mora da je zasluzan sa svojim mnogo kvalitetnim glazbenim ukusom te angaziranju na promociji istoga.
ot:
Wolf's Rain me ceka vise od 6 mjeseci da pogledam, nikako da pocnem. :(
Printable View
Mora da je zasluzan sa svojim mnogo kvalitetnim glazbenim ukusom te angaziranju na promociji istoga.
ot:
Wolf's Rain me ceka vise od 6 mjeseci da pogledam, nikako da pocnem. :(
Moj forum je na hrv :P Al našao sam, 886 postova ak sam dobro skužio.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
@croat: Ja mislim da je to višak vremena u 4h ujutro :)
Ja se nemrem snaći na apsolutno ničem što ima veze s računalima, a na rvackom je. :)
Also, samo da napomenem, moguće je da taj broj nije u potpunosti točan, jer sam primjetio da search ne izbacuje postove i teme koji su nastali prije jednog od prijelaza na noviju verziju phpBB-a. [Ne znam točno kojeg, jel.]
Da, to sam i ja skužio. Ni ja ne kužim niš ak nije na engleskom al ovaj forum je jedina iznimka ^^ Naviknuo sam se na ogame forumu pa je to i ovdje prešlo.
Pogledao sada novu epizodu Mitsudomoe.
"I want you to satisfy me too!"
:rotfl: :pray: :pray:
Opisite mi malo Wolfs Rain, pricu itd...gleda mi se nesto a imam osjecaj da je to dobro. Znam da je OST sasvim ok.
A šta da ti kažem, putovanje 4 vuka koji traže put do raja. Pogledaj, setting i atmosfera su perfektni, krajnje je vrijeme da i ja to završim. :(
Sad sam zahvalan za onih par recap epizoda, zbog njih sam prvotno i odustao od serije, 4 epizode koje samo recikliraju animaciju i objašnjavaju što se dogodilo iz perspektive svakog lika. Sad mi taman dođu. :)
Naravno da sam pogledao...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
WTF!?!S :pray:
Neznam što pokušavaju napraviti sa radnjom, no uspjeli su stvoriti mindfuck efekt, to sigurno. Sad bi bilo fora da je Mikaze zapravo...
pogledajte ovaj
Arakawa Under the Bridge
http://img7.anidb.net/pics/anime/45845.jpg
* Based on a seinen gag manga by Nakamura Hikaru serialised in Young GanGan.
A young upper-class elite man, Ichinomiya "Riku" Kou, who has a policy of not being in debt to anyone, ends up owing his life to a strange girl who rescues him. Nino is a beautiful homeless girl who believes that she is from the planet Venus and lives under the bridge by the Arakawa river. So the young man ends up living there too.
napokon gag anime koji se ne vrti oko sisa i harem sranja.... pogledajte preporučam ima dvije sezone, ja ne volim ovakav tip ali ovo je smješno
@Raz
Ane bokte, totalno me sludila epizoda... Jedina zamjerka doduše,
... No ostalo je vgg. Iako sam i ranije brijao da Mikaze nešto muti, nisam očekivao da je vice-president žena na njihovoj strani. Jedva čekam sljedeću epizodu. :3
A što se tvog spoilera tiče...
@unknown
Lol malo kasniš ono, bar ga nije Raz već pecto puta spomenuo.
EDIT: Nego, kada će izaći subsi za novu epizodu najdraže nam high school muzičke drame? U Japanu je epizoda airala još jučer...
Inače, čitam sada prijevode lyricsa... Pobogu, kako tekstovi ozbiljnije zvuče kad ih Yui ne pjeva. >_>
Da arakawa rulz..
uglavnom, vidim da je novi fairy tail izašo na manga stream, provjerite ako vec niste.
Inače, počeo je izlaziti novi OVA serijal...
THIS SHIT. IS FUCKED UP.= Citat =:
Hen Zemi
http://cdn.myanimelist.net/images/anime/5/24971l.jpg
Synopsis:SMatsutaka Nanako is a normal university student, who happened to enroll in an Abnormal Physiology seminar. She tries to keep her mental state sound, but other abnormal classmates start to influence her personality...
A to znači nešto kad ja kažem.
Lajk ono... R-rated koledž verzija Seitokai Yakuindomo... Eksplicitno, poremećeno, perverzno, gadno i opičeno. Uzevši u obzir da sam očekivao samo ecchi komedijicu, možda i previše za moj stomak. >_>
Also, trippy OP:
haha taman za mene= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
bas cu ic gledat :)
Okej, ali upozorio sam te. >_>
Hey, that sounds like fun.
Ah, pogledao to prije par dana. Previše pokušava biti komedija, na kraju je ispalo samo čudno.
Nego bi se pohvalio. :)
omg neznam dali je prikladno smijati se tom animeu
hahahhahah
ajd nije tak strasno...eh da mi je znat od kuda oni ideje vade
uglavnom sljedecu necu gledat
-------------------------------------------------------
btw jeste vidjeli novi Thora relese?
Nakon tko zna koliko vremena nastavio s Gunslinger Girl, pogledao sada osmu epizodu.
Angelica. :<<<<<<<<<<<
Depresivno. :(
Novi Bleach i Naruto chapteri su vani, weee. I hoću One Piece!!
edit: Pročitao. Bleach je ono...omg :pray: A tek Naruto :o
K-On!! je vani. :wink:
MANLY TEARS WILL BE SHED.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Also, izašla je i posljednja epizoda Ookami-san~
Novi Bleach je vani!
Otkako se Ichigo vratio, Bleach je ponovno postao super, a ovo poglavlje je preodlično. Ichigo je bog i batina :pray:
Također, novi Naruto. Madara je preživio. Žvaljo.
daj isuse, nisu pokazali kaj je bilo sa karakura gradicem jos (nisam gledo ovu dns epizodu) i sad stavljaju nest trece (kolko sam skuzil po tebi)
Gungrave. Oću gledat dalje odma ;_;
A JEL?! ;D
Inače, pogledao K-On!!
= Citat =:
Ja sam govoril o mangi, ne daj se zbuniti.= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
http://www.majhost.com/gallery/ettor...anly_tears.jpg= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Niste na 4Chan-u. :eyebrows: