Pa i Colonia je bolja uživo ! :D
Printable View
Pa i Colonia je bolja uživo ! :D
pa svi su uostalom bolji uzivo, tako zapravo i treba bit. jadan onaj bend koji nije
Prva 3 su na mjestu, ostalo je manje bitno...= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
meni zbog njemackog rulaju= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
nevolim njemacki jezik uopce, nezvuci mi dobro bas, al glazba im je premocna (mislim na Rammstein) :pray:
ajde hanza prepotuči još koju njihovu pjesmu.
meni je sonne prejebena :pray:
dobre su rosen rote, neka zvjer (nesto sa L pocinje, lega mi rekao da znaci zvjer), i ima jos jedna, al se nemogu sjetit naziva da lupam glavom o zid, to je zato sto neznam Njemacki
Nevolim ni ja njemački , ali od rammstein sam posluša mutter album i dobra mi je skoro svaka pijesma != Citat =:
aj sam brkic aka brx= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
du hast je meni njihova naj naj...jos su tu klavier,mutter,feuer frei...ovaj zadnji album nisam bas nekaj proucaval previse= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
lega je bio kupio njihov zadnji album, pa sam malo to slusao kod njega, nije los album. BTW, lega je dosao iz njeme, pa se on tek uzivi u to
od death metla mi je najbolji Red Hot Chili Peppers
awwa ?= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
malo si promasio, RHCP je rock
:rotfl:= Citat =:
dAj ignorirajte kiklopa,nijeon kriv šta ga stara guzi
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
[quote=St. Jude]:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao "THUNDER_DINIX":m2oq2274
dAj ignorirajte kiklopa,nijeon kriv šta ga stara guzi[/quote:m2oq2274]
OMFG. Ja mislim da se zajebavao jer nitko nemože biti tako.... neznam kako bi to nazvao.
ok,samo ga ignorirajte i nastavite spiku
Pitanje jedno. Koje je glavno obilježje Power metala?
glavna obilježja su fantasy teme,vokali su na uzoru dickinsona i halforda.= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
ma duhast mi nije nešto...= Citat =:
Izvorno postao Hanzaplast
inače poslupao sam ove i prilično su mi dobre,ali ipak ih sonne sve pwna :pray:
glavno obiljezje je ultra-gay vokal. Meni je taj power metal super sve dok frajer ne počne pjevat,onda je sve gotovo :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord of Darkness
jel moze primjer Power metal grupe da znam o cem se radi? inace mocno zvuci Power metal
Inače, Dinix, srce, Wikipedija sve ima. Samo treba upisati ono šta tražiš. Evo, uživaj. http://en.wikipedia.org/wiki/Power_metal
Hvala, Helena, srce! :D
sluša ko All that remains od metala?? imaju 2 vokala.. jedan malo bolesniji od Mr.Lordia, a drugi je presuper.. najpjesma mi je This Calling.. i Six..
inače su neki speed/melodic metal.. pregadno :pray: :pray:
[quote=St. Jude]glavna obilježja su fantasy teme,vokali su na uzoru dickinsona i halforda.[/quote:31hgl16q]= Citat =:
Izvorno postao "Lord of Darkness":31hgl16q
+ brzina sviranja i melodicne solaze
nezvuci lose, uopce
[quote=Hanzaplast]+ brzina sviranja i melodicne solaze[/quote:3mzugzvn]= Citat =:
Izvorno postao St. Jude
Meni neki lik tvrdi da je power metal metal u kombinaciji sa orkestrom. Kao najbolji je primjer za to Rhapsody.
[quote=Lord of Darkness][quote=Hanzaplast]+ brzina sviranja i melodicne solaze[/quote:1zkxv758]= Citat =:
Izvorno postao "St. Jude":1zkxv758
Meni neki lik tvrdi da je power metal metal u kombinaciji sa orkestrom. Kao najbolji je primjer za to Rhapsody.[/quote:1zkxv758]
nije nužno,ali većina bandova to radi
to je vec epic,symphonic,bla bla...
ali rhapsody rradi odlične stvar is time,makar mi neki put pjevač ima nekako faggish glasić= Citat =:
neznam,meni taj rhapsody(of fire) i hammerfall kindof vokali ne pasu bas= Citat =:
Izvorno postao Morgoth
od powera slušam running wild,helloween,blind guardian,savage circus i tu i tam manowar i morganu lefay and thats all
meni je power pre pre gay
dobar mi je running wild ali bi ga prije svrstao u kakav melodic heavy/speed metal neko u power
Istina, ali navikneš nakon nekog vremena. Samo naglasak Rhaposdy-evog pjevača.... dajte poslušajte malo.= Citat =:
istina.oni su pirate metal :)= Citat =:
Izvorno postao paradajzo
Power gay? Ne, power IMO nije gay. Ako je nešto gay, onda je to nu.= Citat =:
gay kod nu-a i kod powera kod mene ima drugačije značenje
power mi je gay sam po sebi, tako mi zvuči i ne mogu ga slušat, ali nemam ništa protiv njega
a nu je gay zato jer je loš
Ne znam tko si - a već mi se sviđaš! Šala, naravno.
Inače, sluša tko Wintersun?