znam. S/Y ide da si brzi i da brze napadaš, dmg i hp-s, a satanic ti je glavni orb , a maim i netreba posto imas bash= Citat =:
Izvorno postao 7DaysBakeRolls
nemoj ti mene učiti :nonono: :nonono:
Printable View
znam. S/Y ide da si brzi i da brze napadaš, dmg i hp-s, a satanic ti je glavni orb , a maim i netreba posto imas bash= Citat =:
nemoj ti mene učiti :nonono: :nonono:
nekad orb effecti ti ne trebaju, nego samo stats koji taj item daje... nisi ni ti popio svo znanje svijeta jarane....= Citat =:
= Citat =:
si siguran da joj samo to treba? nemoj ti davati savjete kad neznas kaj treba skupljati. Prvo na arcane ring, zatim lothars edge (windwalk) pa zatim na anganim, a poslije moze neki dmg item (mozda dagoon)
ma luni spojis satanic i aghanim i gg
nisam dugo igrao dotu, ali što nije još ono da ako je na luni orb effect da joj napad ne radi?
satanic radi, ali samo na 1. creepu uzimas hp
ajde ti smanji dozivljaj, "decko"... (bez uvrede)= Citat =:
kolko ja znam, ako imas satanik+s&y satanik ce se normalno stackat, a onda kada na red dode maim jedan taj napad ce biti maim i ostalo satanik... pa opet ispocetka... :wink:
iz iskustva kažem da se ne stackaju!!! jer kada to dvoje imam nikada nisam dobil maim ali nikada= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
pa ofc da nisi jer se ne stackaju?a na luni aghaim gg?lol?pro?luna nije nuker nego dps ilitiga dd(damage dealer) iltiga heroj koji radi veliki dmg tak da aghaim nije tako dobar na njoj jer previse kosta a ne dobijes puno toga
dobiješ dosta toga i korisno je jer se onda lijepo možeš da se nafeedaš
i njoj po mome ide BuTTeRfly, Satanic, buriza, EoS=)radi sa satanicom na range herojima, pt-agg, kaj ja znam možda mkb
a kaj skupiti phantom lanceru? upravo igro s njim i skupi mu mantu, butter, bot i 3 grancice ( :)) ). i ostalo mi 5k na kraju. sta sam trebao skupiti?
radiance
Ja obicno idem na bottle (korisno ako trebas malo instant mane za pwnat nekog 1vs3 i onda pobjeci u windwalk), power treads, dva bracera, mantu ili radiance, HoT, i ako se stigne, buriza
Manta,Bot,Butterfly,Buriza, Hot i potion of clarity :OOOOoooOOO
bas mi je sinula ideja o burizi, a poslije nebih znao sta bi. hvala
a goblinu (onaj taliban, suicide tip)? ja hex, linken, eos
je da neigram baš dotu, ali što nije njemu dobar onaj bloodstone, posebno ako se stalno samoubijaš? :D
je ^^ ali napravim suicid samo kad me naganjaju i za first blood tako da ne hvala
neznam jeli to radi na njemu ako se zbomba, dobije li bod?:)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
ako se self suicadeas s "talibanom" ( :D ) dobis dead ali ako si uspio ubost nekog dobis i kill, ne gubis pare i ne dobivas exp... :wink:= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
za phanta za pocetak: napravis par wraithova, buce, onda defusal i onda u mantu...
radiance not zato sto se dmg od radianca (onih 50) stacka od samo "real heroja" i ne djeluje od strane njegobih iluzija... nakon mante moze se butter, buriza, sta oces, ali rada se vise ne isplati toliko kasnije jer u 50. min igre rada nema previse smisla...
djeluje od iluzija (ako je iluzija sama i nema heroja u blizini), a s obzirom da to daje evade (koji se stacka iluzijama), i dobar dmg, radiance obicno radim
Ja mineru radim samo guinsoo, bot i mana regen xDDD
XD
a kako igrate s njim? meni bilo bas zakon minirati ono kod power upova i kod secret shopa i samo prema tamo bjezati :D padaju ko muhe, pogotovo kad se nade 10-15 mina na 1 mjestu (one prve ofc)
Da on me tako spasil kada smo igrali i ubil najboljeg lika u toj partiji koji je bil nafeedan
Morphling mi je super :pray:
Želim boostat agi preko morfa u dmg i adaptive strike, smanjujući str...
ugl. želim imati healtha nešto i agi hrpetinu!
Suggestions
sny, hot, butterfly
Ja ti njemu napocetku napravim bot i 5 bandova, kasnije sny, pa butter, pa hot itd itd
sve isto mu radim osim sto pt i 3 bandova= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
jako griješe ljudi sto mu rade s&y... napravis mu bot, nekoliko wraithova i onda ides na (bilo sto do ovog):
1. skadi
2. HoT
3. Butter
4. Buriza
kada bih ga igrao, napravio bi bot, nekoliko brandova, boca (malo po uzoru na mini titu al ajde :D ) i onda:
1. skadi
2. butter/HoT/mkb (zavisi koliko dobro farmam i o protivnicima) ako igram vs. mnogo "carobnjaka", budem hot, ako igram vs stunnera, butter, a ako igram uglavnom vs. pubberi koji bi svako htio beyond godlike idem na mkb
3.crystalis>>>buriza
ti malo griješiš ali ok i sa svim range kojima je dobar EoS onda odem i na satanic jel si uber onda
evo ti par mojih buildeva:
Morphling:
[img=http://img444.imageshack.us/img444/7222/morphlingik3.th.jpg]
[img=http://img515.imageshack.us/img515/115/morplingne6.th.jpg]
oba dva su dobra osim kaj bi sada išo umijesto s/y - EoS i satanic
satanic takoder nije los... daje ti oko 450-500 hp i sexy dmg lifesteal... onda bi se islo ovako... BoT, 3 branda+boca, skadi i satanic nakraju... iako bi ja umjesto satanika HoT...
HoT da ali ne umijesto satanica
cek sta meni neko voli brisat postove?
nisi jedini i meni su nestajali
Ne nije vam nitko brisao postove jer je bio Backup foruma...
o je je ali i sada mi ih fali 10
jao, znaci ti si na forumu samo da bi skuplja postove??
ne ali ajdmo se vratiti na temu
ja ne igram dotu zato jer je :twisted: :twisted: :pray: :pray: :kill: :kill: :boohoo: :boohoo: :yuck: :yuck: :roll:
oke, reko si da ju treba unistiti, zatim si reko da je zakon, predobra, zatim killing spree (valjda da ju kod svih treba unistiti),onda pogrebna glazba, yuck, i smajlić.
sad mi razjasni post, jer nema smisla
a)Smanji broj smajlića da te ne bi admini skratili za glavu...
b)Nemojte više ot-a plz...