Dečko nemoj tako drsko, da imam proljev sad bi te poprsko.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Budem te pitao kad igra izađe da li buše je igrao ili ne :D
Printable View
Dečko nemoj tako drsko, da imam proljev sad bi te poprsko.= Citat =:
Budem te pitao kad igra izađe da li buše je igrao ili ne :D
:rotfl:
Osobno? željan sam post-apokaliptičnog settinga pa ću igru odigrati. ali odavno sam se pomirio s činjenicom da to više neće biti onaj stari "ovisnički" fallout feeling
Svijet izgleda lijepo, ali ne bih se složio za forsiranje vatsa i borbu. Pazi, lik iz demoa je besmrtan, tj. treba mu 3 direktna šuta fatmanom da pogine, dok je Todd tako igrao nije bile nikakve potreba za zaklonima, šuljanjem itd. samo je ulazio u VATS i radio headshotove radi demonstracije. U real timeu je isto samo stajao na mjestu i primao metke, ili direktno išao na neprijatelja pucajući jer mu nitko niš nije mogao.
Crni Bartuče, duguješ mi jedno usisavanje tipkovnice i to sa onim super-duper usisavačem što srče vodu. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Znam da imam zavidne proporcije nekih djelova tjela, ali ne znam da li me to klasificira kao "Crni" :D
OT: Nisu se nekaj posebno dobro vidjeli likovi u Power Armorima zbog heliča ali iz onog kaj se dalo vidjeti, bome nije loš dizajn Power Armora u Full3D grafici. I da li je itko primjetio da likovi unutar Vaulta imaju nekak disproporcijalne glave :D Hodaju okolo kao hrpa glaviča XD
Har, har, har. :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Da stvarno, onaj BoS power armor (1. prikazan) je predobar premda je u osnovi samo malo modernizirati stari dizajn, što je dobro. Nisam baš vidio ove nove oklope izbliza pa ne mogu komentari (proklet bio SoB kad ih je skidao sa onako velike udaljenosti), ali samo se nadam da neće marginalizirati Enclave sukobe na samo neke random borbe.
Trebao bi potražiti neki SS Power Armora, baš me zanima kako izgleda u malo većoj rezoluciji i u mirovanju. Nadam se da ga neće zeznuli, ipak je taj Armor nekaj najlijepše kaj se može vidjeti u Tacticsu. Prelijep dizajn, pogotovo mi se onaj plašt sviđa kad nosiš taj Armor.
I još me nekaj muči. Ako će biti u igri specijalizacija u Small, Big, Laser i sl. oružja, kako će to utjecati na borbu. Nećeš valjda ciljati frajera sa 5 metara i fulavati ga kao u Morrowindu :D Vjerujem da će ti skillovi imati odražaj samo u VATS borbi, rast će postotak da ga pogodiš tamo gdje želiš.
LOL, i baš mi je pao na pamet onaj pesek kaj bu te slijedio :D Već ga vidim kak blentavo trči u krug kad skočiš ili ako se previše udaljiš od njega :D Pa mu moraš prič bliže da te ponovno slijedi :pray: Nadajmo se da nebu tako.
to je i mene mučilo, ali kontam da će ti skillovi utjecati na štetu koju nanosiš neprijatelju (viši skill veća šteta) te na trajnost oružja (nešto kao ako imaš low big guns skill a koristiš se minigunom veća je mogućnost da ti se brže pokvari)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Umm, postoji li negdje podatak o optimum system specsima? S obzirom na to kako fora izgleda okoliš, nadam se da ću sa svojom 3870 to moć vrtiti na maksimalnim detaljima.
Vjerojatno budeš mogao bez bada vrtiti igru. Jedino vjerujem da bu bilo po staroj Bethesdinoj tradiciji, puno štucanja zbog loše optimizacije potrošnje memorije i puno Send/Don't Sent errora :D
Ali igra mi ne djeluje nekaj pretjerano zahtjevno, bar ne sudeći po grafici. Sve su uglavnom statički objekti i par monstera kaj trčkara u krug kad te vide.
Na osnovi čega to prosuđuješ? Ja baš mislim da će zbog detaljne i modelno složene okoline biti system hog, posebno kad pogledam koliko se Bethesda potrudila sa optimizacijom modela kod Obliviona (loše, sa stijenama od 1k polya).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A zbog ogromnog grada očekuju se loadingzi od par minuta,baš za jedno pićence(votka u tim trenutcima pomaže).
Pa napisao sam zašto, sve su to statički objekti, nema puno računanja, nema drveča i trave koja se njiše, sve mi djeluje prazno prema traileru. Samo su se neprijatelji micali!?= Citat =:
Bumo vidli.
dobro hoće ova igra više izaći ili mi bezveze daju razlog da živim?
Ha hahaha :rotfl:
E sorry al morao sam se nasmijat na tvoj post pogotovo "daju razlog da živim?"
Mda .. uglavnom ... evo obecajem necu vise spammat/pisat off topic u ovom topicu
Kak mi gameplay ove igre zasad dobro izgleda. :pray:
Imam osjećaj da će mi ova igra ponuditi sve ono što sam očekivao od Stalkera, a nisam dobio (iako bi trebali biti različiti žanrovi, no ima dosta sličnosti).
Animacije su samo jedan od faktora, tj. računanje gibanja nije jedino što tereti igru i time utječe na potrebne hardverske zahtjeve. Meni su osobno kompleksni modeli uvijek bili veći problem zahvaljujući mojoj crappy grafulji tako da me uvijek to više brine, a i Bethesdina povijest u tom pogledu nije baš briljantna.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
uglavnom svi novinari govore kako je pc verzija ljepša od "glavne" verzije za xbox. ne bi trebalo bit zahtjevno.
Naslov teme "Isčekivanje", he he, bilo bu mnogo lakše pošto sutra stisnem Pauzu na Daiblu i bacam se na Fallout 1, Fallout 2 i Fallout Tactics :D
Ali prvo moram zaformatirati i optimizirati sustav, tak da mi ne trzaju :?
ja si evo baš mislim krenut ponovo dvojku, ali ovaj put s onim megamodom, vidim da je nedavno izašla nova verzija pa ću vidit ak mi se bude dalo igrat jer sam nedavno već prešao po ko zna koji put
totalno razočarenje za sada..gledao najave i trajlere za 3 dio.......previše se razočarao...
Nema sta igra izgleda odlicno...nadajmo se da fps sistem nece pokvariti rpg događaj :nonono: :D
meni ne radi dvojka na ovom sad kompu :(
= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Probaj sa virtual pc-em na win 95/98, pošto igra nema 3d akceleraciju, moći ćeš ju pokrenut.
Čudno, meni je Fallout radio na Visti.
znate kako ce izgledati fallout 3?
vidi dolje
hehe vidjeh to već.
najbolji mi je konzolaški font - da su mogli nekako bi ga još više povećali :rotfl:
vidio sam gameplay trailer na E3.. banana
ma fallout 2 je i ce biti vjecniji od morrowinda, ako je to moguce, jebes akcijsku 3cu, ako ocu igrati sneakere imam thief
:?= Citat =:
Izvorno postao eddie2142
Ajd ne bogohuli.
pa vjecniji je posto je i stariji
Dajte ne djelite sada fanove starih igara - kao da se već sada ne koljemo sa ovom "graphix pl0x!!11!" generacijom/igračima.
to je samo moje misljenje, tj misljenje puny gamera i stvarno nebiste se trebali oko tog zajebavat
sve su to priče dok zapravo nesjedneš i igraš onda tek vidiš kakva je igra...sve ovo su nagađanja...
prema najavama---izgleda da mi se nece svidjati i jedini novi feautre koji mi se zapravo svidja je---jedenje iz WC skoljke, a cim su rekli da ce bit akcijska igra, odma sam prestao wisiti na sluzbenim stranicama i forumima i upalio sam 2cu
widio sam sad trailer i mogu rec da ovo nije fallout ali tek trebamo vidjeti koliko dobra je kao akcijski rpg ili pucacina
Evo jedne vrlo zanimljive vijesti u vezi sa fallout 3. Naime, kad su u nekoj TV emisiji u Australiji raspravljali o nasilnim video igrama jedan lik je pitao zasto je fallout 3 zabranjen, a odgovor je slijedio:
Presenter: A little bit of background for the unititiated: one of those banned video games is called Fallout 3 if I'm correct, it's set in a post-apocalyptic Washington D.C. in which people come out after a long period of time and start killing everybody. And those people as I understand it have a little attachment to their arms where they can self-inject intravenous drugs to make them kill more people. Is that correct? Is that a fair summary?
Guy with Fallout T-shirt: That's correct, yes.
(everyone laughs)
bitno da nije zabranjen kod nas, australija mi ne igra ulogu.
ali eto, kad je netko glup tu se ništa ne može - stimpacksi se mogu poistovjetit s painkillerima - samo je forma drugačija - danas se može navući i na razne painkillere i anti-depresive pa ne vidim zašto stimpaki izazivaju toliko kontroverze u igri.
a jet? mislim da bi se djeci zgadila droga kad bi znali od čega se jet pravi.
uostalom, uzimanje droge u igri ima i negativnu stranu tako da tu ima i neke pouke.
ja sam u falloutu sto se tice droga pokvarenjak najveci-diler
ya mislim da bi se fallout 3 mogao i trebao zabraniti u nekim drzavama(jer su neki narodi glupi) ali ne i 1 i 2, jer tu ipak nije tako velik naglasak na bitku
ukratko---
siguran sam da cu u falloutu 3 sve rjesavat na deagle, jer ce taj nacin biti najbogatiji gameplayom, bas kao u oblivionu!
ma više mi idu na živce te budale po svijetu koje su na vlasti i koje pričaju kako nasilne igre utječu na ponašanje mladih pa provode takve glupe mjere zaštite kako bi se zaštila djeca da se međusobno ne pobiju ili popikaju sa iglama punim heroina... :roll: Joj, onda bi trebali zabraniti pola američke filmske industrije te im iskopčati pristup internet-u...ah, sve je to usrana politika u pozadini te stjecanje pozornosti na sebe(u ovom slučaju australsku vlast koja tim potezom želi pokazati svim brižnim roditeljima da tako zaštićuju njihovu djecu od negativnih utjecaja uber-nasilnih video-igara...u prijevodu=pleeeeeeeeease, glasajte za nas na sljedećim izborima! :thumbs1: :thumbs1: )
realno gledajući, danas u svemu postoji nekakvo skriveno pozadinsko svjetlo kao i u novom spotu naše Severine(te naravno u njezinom prijašnjem uratku, ne!? :) ), a to je da se stekne pozornost na sebe kako bi bila što veće zanimanje nacije za određenu osobu ili stranku ili firmu ili udrugu ili vlast ili nesto...
Al nema veze, mi smo jos srećom na zaostalom balkanu i nasi političari nemaju vremena se bavit takvim stvarima...trenutno imaju brige sa poljodjelcima koji im dolaze u Zagreb s traktorima i traže sredstva kako bi preživjeli mjesec dana...