Tako sam i ja za WotLK, samo se ne sjećam jel mi račun bio aktivan.
Printable View
Tako sam i ja za WotLK, samo se ne sjećam jel mi račun bio aktivan.
meni za TBC nije
utipkal sam samo cd key za TBC acc....i onda sam utipkal za trail...
Onda ok, ako je bilo isto i za LK, bit ć ei za Catu.
brijem da su to izbacili, i da trebas imat active acc da bi iskoristio tih 10 dana u kojima su jednostavno otkljucane sve mogucnosti Cate
tak mi se jedan frend zalio za LK barem
Podigli su malo min. requirementse za Catu.
= Citat =:
S Minimum Specifications:
* OS: Windows 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1)
* Processor: Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500
* Memory: 1GB or more of RAM * Video: NVIDIA GeForce FX or ATI Radeon 9500 video card or better
* Sound: DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
* HDD: 25 GB free hard drive space
* A keyboard and mouse are required. Input devices other than a mouse and keyboard are not supported
* You must have an active broadband Internet connection to play
S Recommended Specifications:
* OS: Windows XP 32bit (SP3), Windows XP 64bit (SP2), Windows Vista 32bit (SP1), Windows Vista 64bit (SP1) Windows 7
* Processor: Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2
* Memory: 2 GB RAM (2 GB for Vista users)
* Video: 3D graphics processor with Vertex and Pixel Shader capability with 256 MB NVIDIA GeForce 8600 or ATI Radeon
* Sound: 2600 or better DirectX-compatible sound card or motherboard sound capability
* Broadband Internet connection
* Multi-button mouse with scroll wheel recommended
which reminds me, vrijeme je da napokon formatiram HD i stavim Win 7 :D
ali i dalje igra sa največim zahtijevom HDD-a
25 GIGE !!
:pray:
Decki dok mi radi downloader skroz mi pise "Your computer appears to be behind firewall" :S pa ako itko zna ili moze pomoci
zanemari to :D
What did you say, i to samo singleplayer igra bez patcheva koji imaju još nekih gigu, gigu i pol...= Citat =:
Izvorno postao flander
http://www.cinemablend.com/games/Star-W ... 20625.html
da ali WoW patchevi su svi više manje gigu naviše ^^ tak da ti SW pada u vodu :P
E ako netko igra na Twilight s hammeru nek se javi pa da pomogne mal il neku instancu .P trenutno sam 14 lvl ali pod trial-om kad mi zavrsi razmisljam uplatit
pa i ono je bez patcheva, a wow kad izađe če bit 25 gb, neče čim izađe bit gb patcheva -.-= Citat =:
Izvorno postao flander
zapravo možda oče nisam upučen :(
loš si jako
pa ovaj peč sad 4.0.0 je imal niv iše ni manje nego 5 gige ^^ a Cata još nije ni izašla....
nemožeš protiv WoWa i bok...
Mislim da će 4.0.1 biti integriran u Cataclysm, tj u onih 25 giga...
Za 4.0.3 nisam siguran.
Čekaj, jel će to bit +25 na sadašnjih 25 ili?
samo Blizz zna :D
Pa ukupno 25gb sa svjeze instaliranim svime kad izadje cata, drugo nema smisla, meni wow sada ima 28gb, dok beta ima 23,7gb tak da je to tu negdi koliko ce biti svjeza instalacija cate, a moga bi kad izadje izbrisat sve i instalirat, nisan ga reinstalirava ima preko 2 godine
Pa da, i ja ću ga potpuno reinstallati kad izađe. Nakupi se svakakvih updateova i patcheva (ukljčujući instalacijske fileove od kojih je većina beskorisna nakon što se igra updatea), tako da je clean install zapravo uredniji i manji po "kilaži".
A ljudi bi model update još. :)
pa da je i 50gb nema veze, neka oni sam poboljsavaju, model update bi bas dobar bia :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Lako se izgubiti u moru uploadanih clipova u zadnjih 15-tak sati, ali pretpostavljam da je ovo prvi dio razgovora o novom sustavu dungeona i raidova u Cataclysmu :D
Drugi je također uploadan, tak da nastavite nakon ovog..
Ma ne zanima me. Cata je odavno preorderan :D
Najbolji Q&A dosad :D
Kak je Metzen nabrijan :pray:
Pazi da ne bih to gledao..što kažu?
Tko je taj Metzger or voteva?
Pazi da ne bi to gledao samo da tebi prepričam... :P= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
kao borba između Deathwinga i one Alekstraze kak vec :D nikad nisam skužil kak se to čita, ko neki čehi :D
aha..get it, ala book story, yeah!
sad sam na djelu di pričaju o filmu :D
Sam Raimi ^^
Taj Q&A je nekih 45 minuta postavljanja pitanja dvojici glavnih likova odgovornih za lore i questove u Blizzu... Izreda se ekipa iz publike i pucaju pitanja, jel, a njih dvoje odgovaraju.
Uglavnom, genijalni odgovori :D
da, al meni nekak dosadno, sva pitanja vezana za lore i qvestove, niko nema pitan ja tipa "oce bit free igra", "ocete poboljšat modele" i tak pitanja koja vezu tehnički dio igre, jebate lore to iovako mogu na netu nać i pročitat ^^
ocem Dx10 ^^
edit : a evo tek sad dolazi o klasama
Tenk ju, tenk ju ^^
Što se tiče lorea, meni su zakon ona pitanja od nekakvih geekova koji pitaju nekakve detalje tipa "što se dogodilo s XY dwarfom koji je na XY lokaciji ostao izgubljen..?" i onda Metzen onako ne zna što bi na takve stvari odgovorio i samo kaže "...........yea....... we'll look into it" :D
- so, at present we're just gonna jump through the portal at 58, go through outland, say hello to illidan, then go to northrend.. how's that gonna work?
- ....................... .........*tup tup tup* ............ Poorly.
:pray:
EDIT:
Cata login screen
- Yes, no more roaring stupid undead dragon tha-...
- RROOOOOAAAAAA
- GODFUCKINGDAMNIT
epic :D
Nenadjebivo, iako će mi malo falit onaj earraping scream iz WotLK-a.
Jes ti *poslušao* kako zvuči Cata log in screen? :D= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
da genijalni XD koja sprdnja brate, vecina odgovora You can count on it, and it's gona be badass!!! YEA!= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
[quote=Gu$ht3r]da genijalni XD koja sprdnja brate, vecina odgovora You can count on it, and it's gona be badass!!! YEA![/quote:2lft3zsn]= Citat =:
Izvorno postao "Aerial_51":2lft3zsn
da baš tako xD a pazi spiku, lik ide tražit dopuštenje dal smije rec kolko su qvestova napravili za Catu uspoređujući sa Wotlkom xD
onak bmk dal je milijun ili 100 i on ide tražit dopuštenje od šefa xD koda ga je pital dal smije rec kad diablo izlazi xD
ma sprdnja sa ljudima totalna
btw evo više o log in screenu
[quote=Aerial_51]Jes ti *poslušao* kako zvuči Cata log in screen? :D[/quote:2a8jlilo]= Citat =:
Izvorno postao "Devil Dog":2a8jlilo
Puno manje krešti, a i smanjili su ton kreštanja...
Nope, mora paziti da ne ispadne na kraju kako su lagali i mora biti odobreno od PR ekipe, tj. šefa.= Citat =:
Izvorno postao flander
Hah lol sad sam pogledao Class Q&A. Genijalan intro od GhostCrawlera ^^
"I'm a libra.. I like long walks on the beach, I like drinking gin... and nerfing paladins."
Publika onak "YEEAAAAHH !!"
I lik diže ruku u zrak :D
Ma najžešći BlizzCon što se tiče WoWa do sad. Ono, nije neki spektakl po pitanju sadržaja jer većinu već znamo, ali PR im je odličan ove godine :D