ak sam ja ista skuzio iz ove recenice...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Printable View
ak sam ja ista skuzio iz ove recenice...= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
prevest cu ti.
:)= Citat =:
Izvorno postao Shaka prije mjesec dana
ako i jesam takvo nesto napisao to je zbog toga sto sam igrao betu HoN i no stats igre...
ne al još bitnije je da vam je glavni argument bio "ej rejnđer nube dođi do 516. lvla u lolu i kad odigraš još 516516 kompetitivnih gameova onda pričaj o igri"
crtam pyromancera u fotošopu i uskoro ce biti gotov :D
nemoj :( radje nacrtaj predatora xD
http://img827.imageshack.us/img827/2...mancer1.th.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/4...omancer.th.jpg
jos noge imam za napravit, i iza njega ''dark wood'' (neznam kak bi na nasem reko :D ) i deadwoda kak ce mu utjerat ono drvo :D
ajde dobro je ispalo kolko tolko xD
trebas u pozadini nacrtati predatora kak krvolocno skace na tebe xD
na nacrtaj mu javelin upol glave.
a dobro necemo ga sad ownati xD
samo da zante da sam predatora punk puta isusovao sa pyrom
pogotovo ako mi se nadje u lajnu na pocetku, a o mirani da nepricam :thumbs2:
jedino deadwood i devourer su mi problem
a za čeg on uopče služi onda?:D
he?
5/2/22 sa Wretched Hag
Jok pa necu sad killstealat sta god stignem -.-
:(
jebote kpd ratio.
on samo pokazuje koliko puta si igrao nekog gej killer heroja..
a 22 asistencije sa qop su minimalne valjda.
tvoj je problem ako gledas na kpd vec toliko, a dozvolio si takav score :d
barem je sa njom lagano ubijat..
Pa ne, al pokusavam doc na 1.0 da mogu igrat bolje gameove, a visim na oko 0.95 vec neko vrijeme >.>
scout gogogo
P.S. il šta je več sad u modi.
Flint Beastwood je za to, ultimate ks
to je neki novi biće. nesječam se.
kak pyro moze ownati predatora? xD
btw otkrio sam novog forest heroja :DD GOGO MALIKEN !!!!!
lol kad se sjetim onih par dana nakon što je maliken izašo, imbaimba, zamjenio je scouta na tjedan dana :D
Nije ni ovo lose =/
http://img835.imageshack.us/i/wutm.jpg/
da omg..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
onda sam i ja igrao.
nije mu trebalo nista lifea/mane za onaj mac njegov, nesto tako je bilo, i bilo je vraski imba xd
i onda bas to, nakon tjedan dana, back to t3h scawt.
http://www.examiner.com/images/blog/..._Hon_Scout.gif
enigma :)))= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
mnogo kul heroj, frend ima fetish na enigmu još od dote, prejebeno je imat takav support u igri, imo najbolji ulty ima.
btw nije loše ni za kripanje, možeš forestat, vrlo versatilan heroj :)
pyro je bog u igri ko ga zna igrat= Citat =:
Izvorno postao KI KI
izbaci me iz igre prije starta i kad sam se konektovao bili su neki na 3. lvlu vec
i ja na mid i dodje predator i tak navlacenje dok nije doso moj 6. lvl i ulty, ishilam manu i sebi ostavim da imam 70%heaktha
i par puta kresnem njega ovak napadom i dodjem medju kripove i on se sleti namene, i ja ga ubijem ni 100 dmga mi nije napravio i tak pomalo ga ubijo tu i tamo u guzvama
kasnije kad sam napravio codex i staf of master, onda pogotovo
iteme nikad iste nekupujem u svakom gameu obicno prilagodim da je lakse protivnike ubijat
[quote="Tegla Ajvara"]
pyro je bog u igri ko ga zna igrat
/quote]
:pray: :pray: :pray: :pray:
bed je sto ga silencer rejpa..= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ali da, uber ulta.
dw sa codexom :pray: :pray: :pray: :pray:
[quote=Tegla Ajvara]pyro je bog u igri ko ga zna igrat= Citat =:
Izvorno postao "KI KI":j46vyq8s
izbaci me iz igre prije starta i kad sam se konektovao bili su neki na 3. lvlu vec
i ja na mid i dodje predator i tak navlacenje dok nije doso moj 6. lvl i ulty, ishilam manu i sebi ostavim da imam 70%heaktha
i par puta kresnem njega ovak napadom i dodjem medju kripove i on se sleti namene, i ja ga ubijem ni 100 dmga mi nije napravio i tak pomalo ga ubijo tu i tamo u guzvama
kasnije kad sam napravio codex i staf of master, onda pogotovo
iteme nikad iste nekupujem u svakom gameu obicno prilagodim da je lakse protivnike ubijat[/quote:j46vyq8s]
onak ozbiljno koliko ti gejmova imas?
pa tko bi pametan ostavio mid prazan dok je netko DC,mora da je predator imao first game omg...za mene pyro i witch slayer su u igri debeli noob heroji i naravno da svatko zna igrati snjima ali ih sa svim herojima lako counteraš...a pogotovo sa predatorom
pogotovo sa predatorom koji je medu najjacim herojima u igri...pyromancer=noob get it now?
mos ownati pred kad imas hellflower. doduse pyro+hellflower=bilosta mrtvo.
nema nub heroja, samo heroja s kojima znas/neznas igrati. dovoljno snalazljivi pyro ce moci ownati dobrog predatora, barem u early/mid gameu, te stime, ako to dovoljno dobro izvede, moci ce i u late gameu
@Shaka
Pyro i Slayer su support heroji, i tako se treba gledat na njih.
makar su i dobri pubstomperi ako nemas fejl team.. :)
odma se sjetim jebenih efekata u honu..
ulti od ova dva navedena heroja (slayera pogotovo) /bow
[quote=Shaka]= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
onak ozbiljno koliko ti gejmova imas?
pa tko bi pametan ostavio mid prazan dok je netko DC,mora da je predator imao first game omg...za mene pyro i witch slayer su u igri debeli noob heroji i naravno da svatko zna igrati snjima ali ih sa svim herojima lako counteraš...a pogotovo sa predatorom
pogotovo sa predatorom koji je medu najjacim herojima u igri...pyromancer=noob get it now?[/quote:59qhchqh]
da, zato je witch slayer trenutno najpopularniji i najjaci support/babysit heroj u igri, a pyro redovito dominira prvih dvadesetak minuta igre
i rofl ono, ak je pyro noob hero sa jebenim stunom kojeg moras pogodit, combom koji bi noobovi slasno usrali, neznam...
counteraš ws-a i pyroa sa svim herojima?
pyro redovito owna mene nikada...
zato sto ti uvijek igras sa predatorom, koji je counter za pyroa= Citat =:
Izvorno postao KI KI
de ono pustite shaku došo je s lola :(
xd
shhhhhh :)
ja igram predatora kada mi se neda igrati... onda odem u sumicu i tam sam i nema me... kad mi se neda igrat znam malikena uzet i isto proc u sumicu... a inace il odem random il igram nes totalno bezveze a da nije predator
pa nije bas da sam dosao samo sa lola= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
imam jedno 150 sati HoN bete...nije se bas toliko promjenila da sam noob,dotu sam takoder dugo igrao
bogami pyro ni daleko noob heroj jer sam dosta ljudi vidio da ga neznaju igrat (po itemima)
moras ga duze vrjeme razvaljivat da se uhodas i da sam skontas koji mu itemi najbolje odgovaraju
olol de prestani više, plače mi se kad čitam tvoje postove.
lol 150 sati. da igraš 2k sati hona i onda tjedan dana igraš lol sakao bi kokove samo tako, jer je tempo igre, gameplay i sve ostalo jedno 9000x zahtjevnije u honu.= Citat =:
Izvorno postao Shaka