:rotfl: :pray:
http://i40.tinypic.com/dpwfbk.jpg
Printable View
:rotfl: :pray:
http://i40.tinypic.com/dpwfbk.jpg
Zbog velike potražnje, IPS ekrane za iPod Touch, iPhone i iPad proizvode Samsung, LG, Epson i Chimei Innolux.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Touch tehnologiju na ekranima proizvodi Texas Instruments.
http://www.apple.com/hotnews/thoughts-on-flash/
Lijepo je to Jobs objasnio.
usporedivati iphone i n900 je toliko glupo da cak i jebena ameba zna koliko je to glupo...= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
n900 se moze vec svrstat u ciglu koliko je debela i ogromna... ima fizicku tipkovnicu (da, to je nekima cak mana)...
i na kraju krajeva... ovo je gamerski forum... a iphone ima najbolje igrice... neupitno...
dont get me wrong... imao sam E51 prije gejfona, i uzeo bi n900 da sam birao iphone-n900 (al n900 nije bilo u tmobile ponudi) i iphone je bio logican izbor...
takoder... koliko je iphone 3gs stariji uredaj? uskoro ce bit 2 godine. a jos uvijek se svaki novi touch mob najavljuje kao "iphone killer"...
nije ni to za bezveze... istina, 3mpix kamera bez blica je i tada uzasno sakala... ali hej... tada je donesao 16 odnosno 32GB ugradene memorije na touch mob koji je radio savrseno glatko, a ne ko njegovi konkurenti kojima je trebalo vise od godinu dana da ga po tome pristignu...
nisam fan nicega... i da...
jebem ti sve krepl sto mi ne das da mogu normalno gledat .avi serije nego moram koristi krvave 3rd party konvertere...
iskreno? za neizmjenjivu bateriju me tak bas briga... onaj ko kupi iphone sigurno ga ne bude imao 5 godina... nego ce za 2 godine uzet novi uredaj... a toliko ce baterija ako se pazi sigurno trajat...
i da se vratim na pocetak... prije nego sto svatko pocne srat po iphoneu, neka se samo sjeti koliko je taj uredaj stariji, a tek sad se stvarno moze rec da su dosli bolji uredaji...
peace in and out...
ps... iphone neporecivo najbolje reproducira zvuk... :thumbs2:
usporedba zbog toga što je vedran rekao da je N900 totalni promašaj , 2 tipkovnice narano uvjek prednost,kakve veze gaming forum ima sa mobitelima ,nismo tu da pričamo o gamingu na mobitelima
Iphone bez obzira na starost ima mana, bljeksalicu i radio su imali telefoni koji su izašli pred 5 godina i opet kažem da iphone živi zbog reklame i da cjenom i karakteristikama nije super izbor , dosta ljudi a ima ih sve više slažu se samnom ..
iPhone 3GS je nova generacija Apple-ovog mobilnog telefona, najavljena na WWDC 2009 konferenciji s početkom prodaje 17.srpnja 2009.
ja neznam ko je tu lud ,Iphone 3g ne prodaje se još 2 godine a kamoli novija verzija 3GS koja će još malo dočekat godinu dana prodaje
sorry, zabrijao sam u vezi starosti iphonea 3gs... u zurbi sam bio...
dobro... radio ne koristim... nikad ga nisam koristio... zivciraju me raznorazne reklame koje ulete za vrijeme pjesama i kada cjepaju kraj pjesme da bi se ubacio neki kvazi-voditelj... blic priznajem da saka... i da... gaming je svuda... :thumbs2:
igrao sam plants vs zombies na frendovom iphoneu...
pure awesomeness... :thumbs2:
Jesi skužio da 999999,4% građana ove države nema flat rate na mobilnom telefonu i neželi trošiti pare na pakete sa megabajtima upravo zato što već 80 godina kroz nas konstantno prolaze radiovalovi a naš dragi iPhone ih nije sposoban prepoznati.
Ako imas bilo koju "i" tarifu osim one najjeftinije, internet radio nije nikakav problem.
što je sonima koji nisu na preplati i ne koriste t-shit .. svaki megabajt suludo je bacat na radio :(= Citat =:
Izvorno postao Yakuzas
da nebi ispalo da serem po jabuci do danjega se udaljavam sa ove teme :)
iPhone se primarno prodaje preko takve pretplate, tako da su oni u manjini.
Ako sam na Simpi i dobivam 50kn mjesečno od kojih 20 odu na paket od 100mb onda je problem.= Citat =:
Izvorno postao Yakuzas
Uostalom već sam spomenio da 80 godina kroz nas prolaze radiovalovi a naš nimalo jeftin mobitel ih nemože prepoznati... :thumbs1:
Ma nemoj. Samo ti tu ostani pravit nam društvo :)= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
smjesan si...nokia ima bolji touch?hahah!!1sve osim OS-a?????lol ma ni neda mi se vise,,,pa OS i softver ti je sve,đaba ti i najjaci hardver kad ga nemos iskoristiti...ma smjesno mi uopce o tome raspravljat....btw jedva cekam 4G :fof:
i te reklame sto spominjes?ja bas i nevidim da se Apple reklamira,to sto neki neznaju odvojit reklame od hype-a je drugo...apple ima isto reklama kao i svi ostali,mozda i manje...al redovi pred trgovinama kad nesto izlazi su svake godine sve veci...
s idiotom koji nezna čitat se nemože raspravljat , di sam ja spomenuo da nokia ima bolji touch ?
da nokia više manje ima jaču kameru,radio,proširivu memoriju,bljeskalicu,fizičku tipkovnicu + touch tipkovnicu , eto di ćeš više razloga zašto je nokia hardverski bolja , softver je druga stvar i to što sam već rekao iphone ubija softverom
3GS nije još godinu dana u prodaji i prije bi reko da je to doslovno novo nego toliko staro da još iz onog vremena ubija sve pred sobom
i onda kad netko spomene HTC http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php
odma svi fanovi jabuke kažu da je smeće . po čemu je ovaj htc lošiji od iphona ? možda po tome što nema vizualne debilane koje ozbiljnom korisniku netrebaju ?
tek kad vidim ostale aple-ove prozivode računala i laptopi počne mi se srat , za te pare imam lenovo ibm koji preformansama ubija aple a nije nimalo nekvalitetniji .. to vam se zovu prenapuhani proizvodi ..
[quote==PcP=F@N]= Citat =:
Izvorno postao "Ivan_87":2q18lwe7
smjesan si...nokia ima bolji touch?hahah!!1sve osim OS-a?????lol ma ni neda mi se vise,,,pa OS i softver ti je sve,đaba ti i najjaci hardver kad ga nemos iskoristiti...ma smjesno mi uopce o tome raspravljat....btw jedva cekam 4G :fof:
i te reklame sto spominjes?ja bas i nevidim da se Apple reklamira,to sto neki neznaju odvojit reklame od hype-a je drugo...apple ima isto reklama kao i svi ostali,mozda i manje...al redovi pred trgovinama kad nesto izlazi su svake godine sve veci...[/quote:2q18lwe7]
A što je onda hype ako ne reklama? Imajući to na umu, Apple se reklamira ko lud. Danas u Novom Listu čitam članak o iPadu stiglom iz US of A kako bi se nešto o njemu napisalo. Izrazi koji su se koristili, poput "čudo tehnike" bi neupućene naveli na misao da je Apple izumio tablet pc, dok govorimo o uvećanoj verziji iPod Touch-a koji nema niti USB ni flash podršku.
To nije reklama, jer ju Apple nije platio. To je vrhunski proizvod kojeg je Novi List medijski pokrio.
Besplatna ili ne, reklama je, i to reklama koja pokriva proizvod koji nije ništa revolucionarno niti novo, dapače, u nekom pogledu je okljaštrena verzija nečega što već poznajemo.
Šalu na stranu, ali iPad je kul. Možda je neisplativ, možda je limitiran, no unatoč tome mnogo je kul. Ogromne alu felge i dobre niskoprofilne gume također su neisplative, ali i veoma kul. Život je lijep i postoji izbor, a na nama je da biramo na koji način da se kuliramo...
= Citat =:
Izvorno postao Ivan_87
moderatoru ocito da imas dupla pravila,nemoj zaboraviti radi ceg sam ja dobio ban,budi dosljedan
kolega ivane,samo se ti drzi svog PC-a i nemoj previse glavu zamarati glupostima
@cham3leon
i jesi siguran da je to bio plaćeni oglas??
apple je takav igrac da netreba reklamu,svi mu je besplatno rade
to stu su ostali ljubomorni ko ih hebe
Plaćeni? Pa, nikad se ne zna.
Da. Svi su ljubomorni na Mighty Apple :rotfl:
http://www.imagesforme.com/upload/6d98c5cb.gif
@=PcP=F@N sa osobom kao što si ti neda se raspravljat i nema smisla
broj postova ne govori ništa o meni i mom životu a dam si glavu odrezat da živim ljepše i kvalitetnije nego netko tko piše ovakve gluposti= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
i tko ti spominje broj postova?-samo ti nastavi lijepo živiti odlično za tebe..
al za vrijeđanje ćeš lagano na hlađenje baš kao što sam i ja išao
@sickman
onda imamo svjetski rekord da hype vec godinama prodaje neki proizvod kao lud(i pod, i phone,i pad, mac-ove) a ne kvaliteta...
ali da,lako je reci to su glupi i bogati amerikanci...onda kad pogledam tko to kaze(balkančići koji nemaju ni jednog sveučilišta među 500 u svijetu,op.a većina ih je američka) samo se nasmijem
ljudi moji... i OVAJ DAN JE DOSAO...
Untethered JailBreak 3.1.3. za sve uredaje je vani (da, i MC 3GS modele)!
Nema unlocka jos!
Ako jos niste, back upajte vase SHSH fileove za 3.1.3. firmware...
koliko ce trebati Appleu da pokrije rupu i izbaci firmware koji nece donesti nista novo, samo da zajebe ljude koji nemaju SHSH fileove?
takoder, nemojte updateat iTunes na 9.1.1 na dalje... ako imate 9.1.0, ne dirajte nista!
www.spiritjb.com
sto znaci Untethered ?
Macovi imaju prednost što su jednostavni za korištenje i pouzdani bez da zahtijevaju od svog korisnika da bude geek. Osim toga Apple ima nekih zgodnih uređaja i rješenja, ali sve skupa ništa dostojno hypea. Prodavanje pijeska arapima.= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Nisam ja nigdje rekao da iphone kupuju glupi i bogati amerikanci. A i da sam rekao ne bi bilo daleko od istine. To sto balkanci nemaju niti jedno sveuciliste u top500 na svijetu neznaci da smo gluplji od amerikanaca. Dapace...mislim da postoji vise glupih amerikanaca nego sve ukupno gradana cijelog balkana. No glupoca i pamet kao i sveuciliste nema nikakve veze sa apple proizvodima.= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Pogledaj jos jednom sliku i zapitaj se sta sam htio reci s njim. Ako opet neskuzis. Objasnit cu ti.
Objasni nam. Ne da mi se razmišljati... :wink:= Citat =:
Izvorno postao Sickmanno1
Ako hoćeš izbaciti ladicu cd/dvd uređaja, moraš njegovu ikonu odvući na koš za smeće.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zar je to jednostavnost? Toliko o Macu.
Ili stisneš Eject na svakoj mac tipkovnici?
ukratko... Krepl je skuzio da ne bude mogao u potpunosti zaustaviti haxere te im je odlucio otezati zivot... postoje pre-MC (untethered) i post-MC (vidljivo po product kodu - tethered) iPhone 3GS modeli (3G nema takvih problema)... pre-MC su iz prvih mjesec i pol proizvodnje, a post sve ostalo... stoga je u ove postMC Crapple odlucio ugradit neki vrag radi kojeg nakon restarta/gasenja moba moras pristekat mob u komp i iznova pokrenut JB (traje 15 sec, al svejedno je pain in the ass)...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
ali sada je i to rijeseno... :)
caka je u tome sto su se prijasnji JBovi temeljili na fuljanju po kernelu... a Spirit (naziv novog JBa) uleti tek nakon bootanja...
najjednostavnije moguce... ;)
ah i da... caka je u tome sto radi i na 3.1.3. postMC.. za kojeg se ceka JB od kad je izasao, zato sto je apple onemogucio restoreanje na starije firmwaree... a haxeri nisu htjeli releasat nista prije izlaska iPada kako apple ne bi izdao novi firmware i zakrpao exploit...
ps. ovaj plants vs zombies je prezarazan... igrao sam ga cijeli dan u skoli... :D
aha
super,sozio sam ja tja JB jednom liku,znaci sad nece morat vise palit iphone preko kompa.
nego,posto on ima 3.1.2 mislim i blackra1n JB,koja je procedura da se prebaci na ovo?
Mozes mi odgovorit na PP posto je ovo na granici pravila foruma
A ti si si neki frajer da imaš ovlasti ljudima djeliti warnove? :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
I sad mi je jasno zašto nemogu napraviti prelazak sa 313 na 312, ali meni nikako nije jasno zašto nemogu napraviti prelazak sa 312 na 313 :twisted:
Pocne raditi backup i to traje satima i ništa nenapravi dok neiscupam mobitel iz kompa :-x
stavi mob u restore mode i pokusaj opet...
Aha oke. A di se to stavlja? :D
nije iPhone za tebe
Al ga imam pa šta ću sad... :D
Mislio sam da je iPhone dovoljno intuitivan i user friendly tako da je za svakoga?= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
nego sta...al neke osnovne stvari su ti kako da ga stavis u restore mode..ako to neznas e onda ga jebi
Tu ste naspamali po temi a još mi niko nije reko kako se mobitel stavi u restore mode.
Ako je to no resetiranje postavki onda ništa od apdejta... :yuck:
btw. ja imam iPhone a iPhone imaju samo glupi ljudi koji neznaju ništa sami napraviti, a to znaci da sam ja glup pa mi vi sada trebate reci kako se mobitel stavi u restore mode. Kontate? Ili ste i vi glupi ko ameri pa ništa nekontate :)