November 2010
Printable View
November 2010
Solidna epizoda. Zadnja epizoda je u nedjelju, ne kao inače utorkom, i traje 2 i po sata. A prije nje ide "Lost: The Final Journey", 2-satni recap cijele serije, valja i to pogledat, neke detalje i likove sam već zaboravio.= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Zadnja epizoda Castle druge sezone = šou!!!
Malo je klišeizirana, ali neka! 3. sezona će biti jeba**a čini mi se!
Pogledah Rome, strasno me razocarala, uzas kako losa serija, iskrivljene povjesne cinjenice, losi glumci, nedovoljno borbe (nema je skoro nista), potpuno suprotno od onoga sto sam ocekivao, sramotno lose, mozda cak i od Spartacusa losije, jedini dobar lik je Marko Antonije. I da serija se odvija u razdoblju od nekih dvadesetak godina a da nijedan lik ne ostari niti dana, imali su ti rimljani prave tajne, jos dodaj zamjenu jednog glumca s drugim koji su potpuno razliciti, a valjda im je cilj bio prikazati sto vjernije rimski zivot, ali mislim da ni u tome nisu uspili.
Pogledao Fringe, solidna epizoda
"I supplied the Fringe division with the 76 model.This is the 77." rofl
V zadnja epizoda :pray: :pray:
najbolja epizoda u ovoj sezoni
Sory za razgovor bump,ali znate mozda gde mogu da se skinu sve sezone Black Addera?
Pogledao i ja. Dobra epizoda, iako je obrat bio predvidljiv. Al' trebat ce sada docekati trecu sezonu.= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
poceo gledat prvu epizodu prve sezone stargate Atlantis,iznenađujuće,zasada mi se jako sviđa.
Pogledao i zadnju epizodu SG:U danas,odlicna je za razliku od prethodne.
+1= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Na netu, di drugdje xD
Nego, počeo sam gledao drugu sezonu "The Universe"-a, predivno nešto.
:P hvala na pomoci....
Pogledao Generation Kill. Odlična i zabavna serija. Iceman i Ray :pray:
Danas il sutra se gleda fakin finale losta. Biće loše, al biće kraj.
Kraj losta napokon. Bljutavo skroz... bu te videli :P
Al bar mi je ovo zacinilo dan :pray:
di3w1yV4Ehg
Pogledao zadnju epizodu Lost-a. Uglavnom sam zadovoljan. Imalo je neke logike. Jedino mi se nije svidjelo objasnjenje za
SZadnji kadar se fino nadovezao na prvi u pilot epizodi. Krug je zatvoren, no more Lost.
Also, this.
Završio Fringe 2. sezonu.
Prokleti cliffhangeri, dajte ljudi više. Zar nitko ne zna dati nekakav normalan kraj?
Počeo gledati Criminal Minds. Genijalna serija. Slučajevi svi odreda izvrsni, a i likovi su odlični.
Reid :pray: . :D
Ako tko ima volje, neka mi spoila radnju Lost-a u par rečenica. Gledao sam seriju još dok sam išao u školu te stao na 3. sezoni pošto su prestali sa emitiranjem na TV-u... a nemam volje gledat dalje, samo me zanima što su uradili sa pričom.
It was all a dream.
OK, sad ozbiljno, to je bio limbo. Kao. Ali nije skroz. Nego onako, znaš.
Ukratko, serija je završila s krajem koji nitko nije očekivao jer nitko nije očekivao nešto tako loše. Čudno, pošto je serija loša, al ajde.
Završava mi Lost a i Futuramu sam pri kraju.Prijedlozi za sljedeću seriju? Za sad mi je izbor ograničen na tri komada.
- Sopranos - da ih napokon pogledam kako spada, a ne preko televizije
- Monk - Nisam ni probao gledat
- The Wire - Čujem da je jako dobra, štoviše odlična
Inače uvijek gledam jednu ''ozbiljnu'' seriju i jednu za opuštanje, tako da mi preoručite dva komada...
Zasto gledas seriju koja ti se ne svida? Pretpostavljam da nije toliko tesko stisnuti eject na DVD playeru.= Citat =:
Izvorno postao The Boz
Vjerovatno zato sto ako je ne pogleda i dodje da je popljuje srece komentare tipa "Sta ti imas da pricas kad nisi ni pogledao" ili "Prvo pogledaj pa pricaj nesto " i sl.
Sve tri odjednom, Sopranos i The Wire su odlične serije i s njima ne možeš pogriješiti, Monk je pak odlična serija za opuštanje.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
BTW Lost kraj retajan dozlaboga.
[quote=Horny Devil]Zasto gledas seriju koja ti se ne svida? Pretpostavljam da nije toliko tesko stisnuti eject na DVD playeru.[/quote:x66agvwq]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":x66agvwq
Ne gledam, samo se smijem ljudima koji ju gledaju :)
Sto znaci da je serija dobra, jer te posredno ipak uspije zabaviti, zar ne? :)
The big bang theory, pokidao sam se na zadnju epizodu
pogledao zadnje dvije epizode chucka,jel ovo bio kraj serije ili bude jos jedna sezona?
Zavrsila je 3. sezona, je l'? Koliko znam 4. je vec potvrdena.
Mamuti, ovi Vatreni Dečki su totalo opičeni, kako dobra serija :)
genijalna serija,pratio sam je stalno prije par godina.
Ma sad je na rtl-u opet, kao nove sezone koje još nisu bile, pa mi je zanimljivo ^^
Ja počeo gledat Sharpe (TV series). Odlična serija.
Sharpe je imba, i treba više takvih serija.
To ovo?
Da to je, ima 16 epizoda, prva je snimljena 1993, a zadnja 2008.
[quote=The Boz][quote="Horny Devil":24u31fqk]Zasto gledas seriju koja ti se ne svida? Pretpostavljam da nije toliko tesko stisnuti eject na DVD playeru.[/quote:24u31fqk]= Citat =:
Izvorno postao "The Boz":24u31fqk
Ne gledam, samo se smijem ljudima koji ju gledaju :)[/quote:24u31fqk]
Pizdo spojlerska. :bravo:
Imaš pravo na svoje mišljenje o seriji, al da moraš spojlati jebemu... KUDOS
sad sam na polovici druge sezone SG Atlantis,super mi je serija,kanađanin i škot su najbolji likovi,humor je izvrstan,jedino sto me smeta je sto za skoro svaki posjet nekom planetu koriste identicnu scensku podlogu i identicnu snimku jumpera koji slijece na jednu plazu pokraj jezera,to me uzasno nervira.
posto mi se SG:A svidio mogao bi dati jos jednu sansu i SG:1,ali samo zbog onog plavog lika i O'Neilla.
Meni je isto spojlao i još sam čitao post baš zato jer nije bilo spoiler taga. Boz benaj se.= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
This.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
E da od rejđanja zbog megaspojla nisam napisao kakav mi je kraj... Kao prvo, sretan sam što je konačno kraj, a kao drugo, uopće mi nije loš. Serija je išla tim smjerom i ne vidim neki drugi kraj. Ok mi je i nije loše "objašnjeno".
Uglavnom serija mi je sve u svemu neloša, bolja od prosjeka. Dala je nešto novo, malo je prenapregnuta i ne trudi se objašnjavati baš sve, al ono Abrams.... Znajući o njegovoj fascinaciji životom i njegovim misterijima zašto bi trebalo sve do jaja biti objašnjeno - kada ni zaista nije. Neloše izvedeno, osobno ne vidim neke kvalitetne alternative.
Neke teorije svog objašnjenja ću kasnije nabaciti. NARAVNO, U SPOILER TAGU.
Počeo gledat Buffy
genijalno u svakom pogledu
jedva čekam da dođem do dijela kada počinje Angel pa ću paralelno gledat
angel mi je i draži od buffy
sezona 1
10/10