-
Re: Uz koju ste igru razbijali miša, tipkovnicu, monitor...?
Osjećam se mal glupo sto postam u temi u kojoj je zadnji put postano prije gotovo mjesec dana, manje-više.
Uglavnom ja bjesnim na sve moguce, to jest internet a od igara su sve od starog super maria do GW. Nekad znam polakše udarit šakom o tipke i gruvat miš, al budem ja oprezan jer necu ja na savjesti imat nikog. :nonono: :D
Nesto promrljam, stiscem sake i pokusavam se suzdrzat, al ni minutu poslje opet gruvam. A šta ćeš.
-
trenutno najvise rusim g5 mis u cod4 jer mi dize tlak bacanje fragova preko zgrada
a rusim sve sto stignem kad lik baci stun u glavu pa me osamuti na 20 sekundi pa baci frag omfg :-x :-x :-x :-x
-
najvise štete sam napravio u Diablo II Nightmare težini
-
Fifa 2000 na PS-u na world pro ...ili tak nest... u finalu lige kada sam s barcom gubio od milana...zadnjih 20 minuta sam bezveze sprintao a ona konjina Rivaldo nikak da zamahne prema golu pa ga u zadnjem naletu ozljede i jjos mi jedan gol u nadoknadi zabiju... poludim kad se sjetim toga...morao sam novi joypad kupiti nakon te tekme..od tada samo špiru palio xD
-
na commandos behind enemy lines otisla 2 misa i 3 tipkovnice..sta od lupanja sta od proljevanja po njima....
-
eto
nisam razbio tipkovnicu al je izgorila batine.
igram Titan quest na francuskom i predjem igru u jednom danu kolko se moze prec od jutra do mraka
i sad ugasim igru i upalim da vidim jel se sejvalo
i vidim svog heroja i sad kliknem nest i pise mi nes Oi? ja kliknem na to kad ono nestane heroj :o :shock: -.-
zamracio
:twisted: :kill:
-
jao, znam da sam ja muku mučio sa njemačkim Call of Duty 2. Jebemu, pa gdje su sakrili change language tipku:(
-
i mos mislit kad ti dan ode u propast
dis bio, sta si radio
i onda se oladim par dana i krenem nanovo i picim par dana i dodjem do egipta i tamo mi se sjeva i normalno starto di i sam stao ali leveli i itemi su od prosloog sejva
to je oko 2 dana igranja
nemogu ti opisat taj osjecaj
bas ti bude krivo, psujes sve sto stignes, udaras, dodje ti da places od muke.
i neda djava mira i po 3. put ispocetka ljepo prelazim i dodjem do babilona i spremim sejv sa strane i instaliram neki patch da mogu s frendom igrat umrezeno, kad ono neocitava vise sejv
ima ga , al ga u igri nema
onda vise stvarno nisam imo teksta :hangin:
-
A joj......pisi jos nesto molim te....umirem ovde :rotfl:
-
Nikad nisam imo takih problema s TQ-om, al znam da je Co-Op fun!
-
diablo 2 hell tezina, baal,dalje da negovorim :twisted: :twisted:
-
Razbijo uz quake 4 i gta 3 i VC, također uz diablo 1 i smugglers 4 doomsday.
-
Jedino uz icy tower sam zesce zivcanio ali nisam nikad nista razbio
-
Bah,kad sam igrao operation flashpoint prvih 2 dana sam psovao sve živo jer su me uvijek ubili,no kasnije riječi nisu bile dosta več sam bijes iskalio na tipkovnici koja je sada u drugom svijetu!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
-
Otkako sam započeo ovu temu nisam po ničemu lupao, razbijao ili slično.
Barem se ne sječam...
Vidim da tema živi dobro. Baš super :thumbs2:
-
Zadnji miš sam razbio na zidu nakon sto je dru u areni ostao na 1% a ja sam umro.
Sad sam kupio relativno skup(i dobar) miš, tako da svaki put kad ga pozelim baciti sjetim se toga.
Po tipkovnici sam nekad malo lupio, nista strasno.
Monitor nikad.
-
dota.tolko retardacije na mjestu nema nigdje.cak ni sabor se nemoze ni malo mjerit s dotom.tko god ide radit online igricu treba napraviti chatanje preko nje sto teze moguce...
-
To s dotom su posebna priča, Ja sam je se okanio koliki ološđ igra tamo xD; ovaj HoN igram ali naletim na par bedaka, zato neču nit igricu kupit...
Ja sam možda udario 3-4 puta po tipkovnici onako iz zabave baš xD, iz gušta ne xD.
Stara je 5 godina i radi, tj prije mjesec dana sam je čistio, i strgao sam je ona, jer sma je napunio vodom (ROFL). I umjesto da sam samo tipke izbadio cijelu sam je izmontirao. Da proradi unutra sam morao nagudar oko 5 komada papira da ploča i tipke rade dobro. Kad sam šarafio izlizao sam šaraf. PA sam morao otrgnut donji dio tastature, ali drži se sve dobro.
Miš mi ito star 5 godina i radi ko neki ber novi. Frend koi imam miš od 500 kuna kaže da je moj odličan.
-
tko god da nije svaka mu čast ! :)
-
Jebiga nisam tuko ni lupo po tipkovnici nego sam prolio na nju 1 Schweppes, sok od limuna i žitarice sa mlijekom.
-
Ovako zadnja misija u gta sa ljepo sam bio na kraju i trebo sam nešt stiskat ili tak nešt i ona mi rikne!!!! :twisted: Uzeo sam tu tipkovnicu i bacio ju s krova i gazio sam po njoj, skako i lupo njom u stol dok se nije raspala i onda sam kupio novu bolju i preso sa :roll: :rambo:
-
-
Nisam niakd razbijao zbog igre ali sam zbog virusa na compu puno puta bas nedavno 3 puta zaredom rusim windowse i svaki put kad se connectam na net virus mi izbaci 2 h sam se smirivo nakon sto sam tipkovnicu rasturio od stol a ipo sata sam tipke po sobu cistio :p
:hangin:
-
= Citat =:
Izvorno postao hrčak
FIFA 2007,mrzim ju
Di si ti našo fifu 2007 :?
-
unreal 1999-mis mi se raspo(bio sam predobar za njega)
-
Kad se počnem jako živcirat počnem bubat po zidu, al uz pes sam čini mi se razbio gamepad koji je bio ionako debilan.
A jednom sam uz God of War polomio dasku u krevetu kad sam poskočio od živaca. :rotfl:
-
Zapravo rijetko lupam po tikovnici. Ako se naljutim onda onako jace pređem prstima po svim tipkama. (zamislite kao da ljutito tipkate po onoj staroj pisacoj masini). Tako nesto. A ako lupam onda tresnem jedan ili dva puta od stol. (Ni to bas nije u redu, ali je stol bar izdrzljiviji od tipkovnice.)
Igra? Pa obicno uz Diablo 2 ako bi se vec po 100-ti put vracao po tijelo, a neki jaki boss je bas ispred mojih itema na podu.
-
prije 1 god igrao cod2 zombie mod i jedan hunter me blocko da prodjem a ganjao nas zombie i tad sam razbio headset.a odma isti dan igram ja cod2 i laggalo mi i bacim mis i njuemu nis ja igrao vidim nemos s lagom i pukne konekcija ja bacim mis on se saspe do kraja.a tipkovnicu sam par puta tukao i razbio
-
Prije 2 godine sam presto udarati kompjuter i opremu nakon sto sam smrsko mis XD..odsad samo laktom razbijem po stolu..bolno..al sluzi svrsi
-
Baš mi žao što razbijate kompove haha :(
Ja pušim hrpu cigara ili ako je kritično, odmaknem se i razbijem nešto jeftinije, kao stolicu ili vrata :) A miš je stradao hrpu puta, samo što mi bude žao...pa prestadoh
-
žao - u prevodu ne da ti se vise kupovati novo XD
-
da, otprilike :) a, da odgovorim na pitanje teme, bilo koja igra u kojoj kontinuirano zapinjem
-
-
samo je miš strada kada san u call of duty falija metu i onda me naravno oni ubili
-
Puknuo sam headset u zid dok sam igrao WoW,disconnectalo me sa servera usred raida :-x
-
Ne. Svoju frustraciju izrazujem posvanjem,poput "Jebem ti sablasnog žeteovca koji ti je jebo mater u pičku!"
Nema smisla,al' pomaže :P
-
Također, k'o Mravodjed :D
-
mis mi polak crkaje
dotrajo je uz wow i cod 2 i 4
:cry:
-
'Oćeš da ti pošaljem moj? Imam ja stari enivjez :)
-
uu koliko sam ja izmislio novih psovki uz igranje multiplayera...