Kad se igra, igra se. Kad se ne igra, onda je po komandi :) A i fax je tu i sve ostalo, stignem sve ugurat, ne pitajte kak ^^
Printable View
Kad se igra, igra se. Kad se ne igra, onda je po komandi :) A i fax je tu i sve ostalo, stignem sve ugurat, ne pitajte kak ^^
Faks, zena te brdo odigranih igara^^
Ono, postajes mi uzor. Ja od te tri komponente imam samo za jednu vremena u cijelosti te jos za drugu djelomicno. U prijevodu, preko tjedna samo ucim, preko vikenda takoder, al ono, vikendom nadem vremena i za zenu. No dobro, vise njih
:eyebrows:
Igranje je sada totalno po strani :(
Varira to, sad dolazi sve ljepše vrijeme. Trenutno je mali zajeb jer sam bez posla al ono. Ima nekad kad nit ne pogledam komp, barem kaj se tiće igri, jer mi uvijek treba za fax. I tak, kaj da ti kažem...gamer sam u duši :)
Pa nist ja ne kazem. I ja bi mnogo rado igrao po cijele dane al tko mi je kriv kaj sam bio mazohist i upisao FOI.
Lijepo. Imat ce AC2 stranica. Samo kaj nece imati veze s igrom :D
Imam ja jednog u grupi koji je sa FOI-a pobjegao glavom bez obzira ^^ Da, dobra je tema, mali čit-čet. Ti ideš doma s faxa jel...?
Da, idem upravo sada, bus mi polazi za 20-ak minuta :)
Joj, jos cu kao mod silit Arbia da brise moje postove :P
Baš razmišljam o tome sad :) Ah, odoh malo leć jer sam se danas potrgao rušeći 20-metarski bor u dvorištu, plus kurenje i ostalo. Barem bilo lijepo vrijeme vani.
a to si ti dimio maloprije u vrapču ^^ ?
Aral nije jedini koji odigra seve šta dođe na tržište :D
Ja sam tek u 1. gimnazije, pa imam dosta vremena. Nemam ženu (fala bogu :D ), rijetko učim (nije potrebno puno) a gaming ostaje da se na njemu troše sati.
Jesam jesam :D Lijepi bijeli dim.= Citat =:
Izvorno postao D.O.M.I.
Dobro sad, dosta je za večeras. :)
Moram priznati da sam iznenađen kad vidim da je PC verzija AC2 samo 300kn, posebno nakon Ubisoftove najave da će po cijeni biti jednaka konzolaškoj + PC verzija dobija DLC-ove. Bar jedan dobar potez jer je, ako ništa drugo, za 50kn jeftinije od prosječne nove igre.
To je zato što 'em ima onaj loši DRM, 'em im sakaju serveri. Manje-više trebala bi biti barem besplatna. :D= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Imam dojam da im prodaja nije pretjerano išla. Ja sam preko neta nabavio White edition za 220kn (uključujući poštarinu), cijena mu je praktički bila pala na razinu standardne verzije. Ne mogu to drugačije objasnit nego da su se preorderi sunovratili zbog drm-a.
Slažem se. Koji krah, gotovo nevjerojatno. :)
Ali onda opet, sad će morati iskoristiti onaj ludi plan kojim će pokušati privući ljude niskim cijenama svojih igara. So crazy it just might work, huh?
Na yougamers dobila 94%
Massive adventure with plenty of action, addressing every flaw of the first game in some way while adding tons of new gameplay features. Story, characters, combat... the mix is just perfect and the PC conversion is almost flawless. DRM issue is overblown - minor server issues aside, it is transparent and it works, actually keeping the pirates away.
A minuse nisu spomenuli?
Combat sistem jos uvijek isti, misije se opet ponavljaju. (Istina sada ima vise razlicitih misija nego prije, ali su rekli kako se nakon nekog vremena opet pocinju ponavljati.)
Te dvije stvari su me i najvise smetale u igri i ocekivao sam da ce ovakve stvari ispraviti u dvojci....kad ono nista. :(
94% :nonono: Ipak je takva ocjena prenapuhana za ovu igru.
Precijenjeno je prva riječ u Ubisoftovom riječniku. U tom pogledu, Ubi je čak prestigao i EA koji je bio poznat po precjenjenim igrama.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
na gamespotu
gamespot 8.0/10
critic score 8.5/10
user score 4.4/10
To pirati i komuniste daju tako niske ocjene
a ko je to reko da se misije ponavljaju...jucer sam dosao do 95% igre i jedino sto se ponavlja je zabava :D= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Moj bed. Sad sam otisao na GT.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Reki su da je zamarajuce naganjati i ubijati grupe neprijatelja jer je sad misija tri puta vise.
Krivo sam ih razumio prvi put dok sam gledao.
Nitko nije kupio, nitko ne komentira ništa. :)
TSK, TSK, TSK.
Ne kupujem iz protesta.
:)
Naravno, gamerska scena PCP foruma je jedna nepobitna i moralno definirana komuna. :)
Fala bogu, ja se držim svojih principa 8)
Buraz je već imao spremne pare za igru, čak je navaljivao da mu preorder napravim.= Citat =:
No ništa od toga.
Kao što rekoh, da nije DRM-a kupio bih igru, a ovako iz principa neću. AC2 se čini kao kvalitetna igra, a kvalitetne igre uvijek kupujem odmah kada izađu (Mass Effect 2, Bad Company 2, Dragon Age, etc.), ja kada kupim igru ne želim da me lupaju prozorom u čelo.= Citat =:
Ovako je radije neću odigrati, bolje to nego da gubim živce sa originalom, DRM-om, i Ubisoftovim prozorom na mojem čelu. :)
Bilo bi mi bas zao tvojih zivaca...
:roll:
Ubisoftu sigurno je, mojih 50 €, a i ne samo mojih. :)= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Grim
Da si mislio kupit kupio bi
Ostalo su price
Koliko dobrog sarkazma ovdje
Kakiš sinko, kakiš.= Citat =:
Izvorno postao kulamasta
Lažeš sinko lažeš= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
kulumasta, postajes naporan. Covjek je rekao svoj stav i ne vidim smisao toga da ides dalje provocirat. Vec si to radio prije te je ovo zadnje upozorenje. Ako vidim opet slicne postove, brisat cu ih i saljem zahtjev za banom. Jasno?
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Eh, tako sam i ja mislio, čak i Black Box izdanje. No sada, ako neću moći igrati igru zbog problema na serverima, mi nije svejedno.
Ma neznam da li su ti problemi sa serverima toliko cesti, ili se to sve previse napuhava(vjerujem da je ovo drugo u pitanju). Razmisljam ozbiljno da si kupim novi SC tak da ni meni nije svejedno. Budem se prije kupnje jos malo raspital da vidim da li stvarno ima puno tehnickih problema s tim serverima.
Nije= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Mozes jos malo pojasnit?
Ne, bio sam dovoljno jasan. Jedno je izrazavanje svojeg stajalista, a drugo siljenje provokacije. I dosta o tome, rekao sam svoje. Sada natrag na temu.
imam igru odkad je izasla i serveri su pali samo 2 puta na nekih 2-3 sata..= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Evo igram zadnji dva sata negdje, dobra je igra. Počinjete kao klinac, errand boy ekšli. Malo treba vremena da se kontrole pohvataju al nakon 10-15min. Grad je predivan, svaka lokacije se unese u bazu podataka pa kasnije možete tamo čitat. Već sam upoznao DaVincia i tako, sad se tek počela priča razvijat. Igra je malčice zahtjevnija ali likovi zato ljepše izgledaju. Odoh dalje igrat, dok ne zaspim za kompom xD