Pozdravlja te i poručuje da se raduje tvojoj posjeti!
Printable View
Pozdravlja te i poručuje da se raduje tvojoj posjeti!
ide tko na manu chao veceras?
Crippled Black PhoenixSu KSETu 14.5.
Može.
ajd da bumpnem malko ovo, upad je 30kn i prihod bi trebao ići za banku sjemena.= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
http://www.terapija.net/fotke/njuz/2..._162007_18.jpg
10.7.2011. Čvara
Jej. Prošlogodišnji je rulao, ovaj će biti još bolji!!!
Promo:
može fakat je bilo ok prošle godine
boris/saade
21. 07. - MOČVARA
jes.
!
večeras
forgetters u medici.
bend blake schwarzenbacha iz jawbreakera najveće legende svih vremena i najboljeg benda.
</3
u isto su vrijeme nažalost i crippled black phoenix u ksetu koje sam štel gledat al nemrem.
26.9.2011. u Boogalou dolaze In Flames. Ide tko?
jel ide ko na Poguese na Šalatu? :)
sutra u medici odlična noiserock skupina iz chicaga BEAR CLAW
jes!
otkazani intronaut the ocean i oni svi drugi još :(
AL ZATO 19. 6. THE ENTRANCE BAND u medici!
je be no.
nisam ovo trebao vidjeti :cry:= Citat =:
Izvorno postao skitkid
= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
idem ja
Studentski dan @ Gat Karoline Riječke, 4. lipnja
Mandrili
Urban & 4
Dubioza Kolektiv
Kiril Džajkovski
Besplatan upad
mozda budem u rijeci onda pa se navratim, iako cujem da tamo bude milijun ljudi..
a i samo bi urbana poslusao, kiril i dubioza mi neleze, a mandrili nikad nisam slusao.
= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
ovo mi se svidja jako, sva 4 benda su mi jako zanimljiva za poslusati
Ove subote, na Jarunu, "Summer Madness vol.1"
S.A.R.S
Kawasaki 3p
Kinoklub
Marčelo i Filteri
DJ Phat Phillie i jos neki...
bice dobro :)
karte 100kn u pretprodaji, 120 na dan eventa
http://www.facebook.com/event.php?eid=200867199946741
evo na urbanu će bit osoba manje, to ću izać. kiril mi je fora, dubioza isto, mandrili isto mogu proć, pa ono ić će se, vjerojatno će bit puno, al jebiga= Citat =:
Izvorno postao pimp
http://userserve-ak.last.fm/serve/_/...VERAVEmali.jpg
ironićni rave plakat za večerašnji noise rock spektakl u atriju &tda. jes.
Ne pamtim kad sam zadnji put vidio toliko neukusa na jednom mjestu.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ajd da je neki moto susret il neki bog, al ovak...jao.
:)
Van Gogh, Divlje Jagode i jos na kraju sugava Opca Opasnost.
Radije bi se podvrgnuo vazektomiji ili ispisao bubrezni kamenac
Ukusi.
Opca,Zabranjeno i Gobac. Gdje ces bolje:) Divlje Jagode su me razocarale prosli put iako sam ocekivao puno,tako da sad od njih ne ocekujem nista,mozda me iznenade.
Pa da, sve je to stvar ukusa.
Lošeg.
Lajbah je čist fajn, a i Psihomodo Pop se da poslušat...
@ukus spika
svakom' svoje.
+1
Ne kuzim zasto neki clanovi toliko forsaju. To je rock festival, neznam koje vece i bolje ime bi se dalo ugurati na rock fest sa nase scene,a da ne nastupa?Mozda jedno ili dva.
U pa imam par favorita koji su generalno puno kvalitetniji bandovi od ovih koje nisam naveo (Laibach i PoP) samo što nisu dovoljno popularni...
Prvenstveno od popularnijih Majke i Let 3, možda čak Urban ili recimo Pipsi. Dobro ajd Pipsi i Urban su dovojbeni, ali Majke i Let 3 sasvim izvedivo. Dalje Cohonesi, sasvim solidan Stoner rock/metal hrvatski, prijenavedeni Mandrili su sasvim ok sa svojim novim albumom ono, ima puno kvalitetnijih rock bandova od Opće Opasnosti i Divljih Jagoda. Sve te Jagode, Opće Opasnosti, Vatre i Adastre mi djeluju ko Manowar hrvatskog rocka, u prijevodu,sami sebe shvaćaju preozbiljno, a u biti su loši.
Eto to je moje mišljenje...
Za Let 3 se slazem s tobom, mandrile nisam slusao, Pipse jesam nazalost vise puta i to je blagi ocaj uzivo. Majke su banana takodjer u zadnje vrijeme ,odkad im je Killy otisao(susjed mi svira sa basistom) iz benda, nazalost Bare ih je doveo na niske grane koliko god ja volio njihovu glazbu. Svi ga znaju tu u VZ i mislim da se nikome neda riskirati Arena i nadati da ce se Bare pojaviti na stageu. Ove Cohonese cu preslusati na preporuku, zajedno sa Mandrilima. Thx:)
EDIT: zaboravio sam reci da su Pipsi bili tu na Spancirfestu besplatno(i bilo je uzas, otisao sam u birtiju slusati Country onog Jurice iz HTZ), Let 3 je trebao biti isto(odgodjeno zbog kise), a i Urban nedavno ako se ne varam. Sljedeci Spancir je veoma brzo, mislim da nesto od toga cuvaju i za to.
znamo samo da je za spancir najavljen Asian Dub Foundation.
opca opasnost je dosadan bend live, a i iskreno otkad su sa onim misicem napravili pjesmu kurca mi valjaju, psihomodo pop su zabavni dosta, iako istroseni pun kurac, vatra je govno, divlje jagode su mrtve, zabranjeno pusenje je prestalo valjati kad su se raspali, adastra je smrdljivi kurac, majke su fakat propali, pogotovo sa ovim unplugged pizdarijama, let 3 je ok, a urban je gg. zalosno je sto nasu scenu cine takvi smrdljivi starci koji se furaju na staru slavu i nedaju mladima da disu. a i oni mladi bendovi su mahom cali punk i bezveze govna.
Masinko bi trebao biti na tronu hrvatske alternativne scene
Neznam bas da Opca zivi na staroj slavi, novi album je tu i razvaljuje,iako unaprijed znam da ti se nece svidjet.Moram pitati: zasto je duet s Misicem srozao tvoje misljenje o njima?Evo privju:= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Zabranjeno je napravilo sasvim solidan zadnji album,glazbeno i produkcijski jedan od boljih u zadnje vrijeme.
Vatra je govno.+1. Adastra mi je ok ,ali definitivno ih ne stavljam u nositelje rock scene. Jedini od svih navedenih bendova koji zive na staroj slavi su Jagode i to mi se gadi. Mislim da za nekoga tko slusa hrvatski/ex-yu rock je ovo sasvim solidan koncert.
@ Kenyi: tko je masinko?
Mašinko je odlična hrvatska pankčina.
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Vala bas. Zalosno sto ljudi i dalje snimaju albume za koje je vrijeme stalo tamo negdje kod drugog ili treceg albuma Deep Purplea, cak su im i tekstovi na tom nivou, razglabaju o stvarima za koje vise nikog ne boli kurac. Ono mogu skuziti da se to jos slusa mom ili tvom starom npr, jer ih sada veze jedino ajmo reci jugonostalgija i neke fine uspomene za taj period (isto kao meni RHCP, ne slusam ih aktivno kao prije ali kad god ih pustim asociram se na pun k stvari pa ce mi uvijek imati "ono nesto" ali davno sam skuzio da su oni daleko od neke kreativnosti, samo sto to tada nisam primjecivao) iako su mi zapravo svi ti bendovi besramne prekookeanske kopije. Cekas po par mjeseci dok ti mama i tata ne nabave album iz Amerike, potom grupna slusanja i kasnije kad se ohrabris krenu prepisivanja i prevodi na srpskohrvatski. I eto ti pola bendova iz stare Juge. Al opet, to je tada bilo novo za nase prostore, nesto slobodnije i drugacije ali danas je to daleko od neke kreativnosti. Zato mi nikad nece biti jasan kreativni sklop (ako se to tako uopce moze nazvati) danasnjih klinaca koji vide bilo sto u Opcoj Opasnosti ili Divljim Jagodama, koji jos zive iskljucivo na staroj slavi i izbacuju reciklirana govna od albuma za ljude koji su spremni to progutati. Nije to stvar ukusa, nego pitanje zdravog razuma.
btw ovo nisam skuzio= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Zoran misic.To je onaj frajer sto je pobjedio na talent showu. Pjeva lik i to.
Osobno, ST!llness je trenutno najbolji domaći bend.
nije pobijedio on nego bojan jambrošić ;)= Citat =:
Izvorno postao Paran0a
ja sam se bio probudio s njihovom kartom u džepu i više para nego šta sam imao. I dalje neznam kako. Ali ok su, makar sam stvarno mogo ić na koncert s tom kartom= Citat =:
Izvorno postao Maloki