star wars ellite force 2,prezakon mi je igra uhvatila me nostaligija
Printable View
star wars ellite force 2,prezakon mi je igra uhvatila me nostaligija
Dokopao sam se Half-Life 2 BETA-e.
Mnogo neigrivo i kulno :rotfl:
Na mobitelu Block Breaker Deluxe, na Nintendu 64 Mario 64 i Goldeneye 007 :)
Vagrant Story za PS1, za sad je igra iznimno dobra, sviđa mi se orginalan sustav borbe i to što je u okorjeli RPG sustav ubačen platformer i puzzle žanr, a i priča ima potencijala.
Još samo da zagonetke nisu samo prebacivanje bloketa, ali nemoš' imati sve. :)
Inače mi je predobra igra, od baš realističnog dizajna pa do perfektnog borbenog sistema (savjeta; posveti pojedina oružja pojedinim grupama neprijatelja jer ćeš na kraju imati problema ako nemaš specijalizirana oružja), a da i ne spominjem dobar crafting sistem u koji sam dosta vremena bio utrošio (mislim da me jedino onaj od Legend of Mana zadržao duže).
Da, baš me uhvatila ova igra, čim sam ju započeo odigrao sam 4 sata, a to mi se ne događa često u zadnje vrijeme. Sistem borbe i oružja je stvarno awe-inspiring, samo kaj sam ja slab s tajmingom, zasad mi je rekord samo 3 povezana udarca, budem se valjda popravio tokom igre.
Ace Combat : The Unsung War, PS2, jedan od najboljih Ace Combata ikad :pray:
Koji ima poprilično zanimljivu priču, malo me smeta wingman sustav jer nemam živaca baš im svake sekunde promjenjivati zapovijedi, dobra stvar u tome jest ta što oni sami znaju predlagat taktike. Anyways, predobro. :pray:
Stalin vs. Martians - komp
DMC4 - box360
Jel' valja šta igra?= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
ot: Igram Hudson's Adventure Island 1 za NES
Samo ako voliš treševe. ;D
marvel ultimate alliance
SBK 09 Superbike World Championship
prebolesno :pray:
Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena
Savrsena igra odusevljen sam :pray:
Splinter Cell: Chaos Theory - xbox
Uhvatio me napad nostalgije, pa igram Condemned : Criminal Origins.
Audiosurf
fakat predobra igra,sa prejebenom glazbom ^^
TOCA Race Driver
Nema nikakav dublji smisao, i tome i jest čar Burnouta. :P= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Savršena jurilica za se opustiti i usput skucati par auta.^^
Ponovo intezivno prolazim Dawn of War 2. Koja carska igretina :pray:
Nakon Discworld Noira, bacio se na Syberiu. Prekrasna igra, ambijent je fenomenalan. :pray:
Taman si skratim Syberiom 1 i 2 do Still Lifea 2 :)
Ja krećem sa The Longest Journey.
E, al Microids radi fenomalne cut-scene, jednako kvalitetne kao i Blizzardove. Detalji i "kutevi snimanja" su nevjerojatni. Upravo sam pogledao trailere za Still Life 2 i nisu izgubili touch. A za Syberiu sva ona mehanizacija tako divno prikazana :pray:
Mislim da cu i ja zaigrat Longest Journey samo kad prvo ovo sve kompletiram :rotfl:
The Longest Journey planiram igrati već godinama... :(
Danas upecao Left 4 Dead :D
Silent storm 2... again
kane's wrath.
Quake 4 i Doom 3
Najzesce, pogotovo Doom3...cista klasika koju nitko jos nece dostic duuugo.= Citat =:
Izvorno postao Hidraulicar Kreso
Inace poceo spanat Dead Space, hocu malo kakit u gace :D
Plants vs. Zombies - e probajte igricu, meni je pre dobra, baš je smiješna i super napravljena, svaki dan prođem po koi nivo. Eto trailer: CHAbHz8iYHcSi muzik video 0N1_0SUG ... re=relatedS.
Resident Evil 5 - PS3 (posudio PS3 od frenda :) )
Plants Vs Zombies, Nevermore, Eets, Tasty Planet te još uvijek Tropico i E&D.
Empire Total War, Dawn of War II, GTA 4
Malo odigrao FarCRY 2, dosadio mi je.
Malo odigrao Bioshock, dosadio mi je.
Sada ću igrati ClearSky i bolje mu je da mi ne dosadi :D
PS: Nisu igre krive, ja sam kriv. Imam strašno puno volje da nešto igram ali su mi misli preopterećene i ne mogu se upustiti u igru :(
Hm...WoW, Burnout, FEAR, STALKER, Fallout 3, DoW I i II i trenutno za potrebe recenziranja And Yet It Moves koja je nadasve čudna igra. :D
Multitasking much?= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Primarno Fallout3, a usput Dead Space, Fear2, Diablo2, Last Remnant, SBK09 i Race Driver Grid...ceka se nesto novije i pametnije ^^
Ovisi o raspoloženju. :D= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Empire total war.
Eat Lead: The Return of Matt Hazard (Xbox 360) i SBK 09 Superbike World Championship (Xbox 360)
AAO, Rogue Trooper, Populous.