Teška su vremena došla kad se sanja pisiplej forum.
Ovo je vjerojatno najgluplji san koji sam sanjao u životu, iako imam dojam da je ovaj nakon njega bio još gluplji, samo sam zaboravio :(
Znači san se odvija u Hrvatskoj, pedesete godine prošlog stoljeća, s tim da sve liči na Ameriku tog razdoblja.
U snu se ja vozim limuzinom do obližnjeg dućana s namjerom da kupim PS3. I sad, iziđem van i sretnem Vedrana ko ji stoji pred vratima dućana i izgleda ko neki klošar. On mi neš govori da nisam dostojan da posjedujem PS3 :) Pokuša me nokautirat high kickom ali ja se obranim u Matrix stilu i slomim mu nogu, na što njemu health padne na 10%. Odjednom se okolo stvore ljudi koje znam IRL i hitna, i odnesu ovog na nosilima dok vrišti u agoniji. Mene sad ti ljudi počnu hvatat s namjerom da me namlate i plakat ko da sam im ubio voljenog vođu (sjetio sam se onih Koreanaca nakon smrti Kim Jong-Ila). Odjednom iz mase izlazi Bartuc, u obliku Dark Souls invadera. Svi utihnu a ovaj mi prigušenim tonom obećaje da ću platiti što sam digao ruku na njegovog brata. I ništa, vedran na nosilima ode u bolnicu praćen vjernim sljedbenicima, a ja ulazim u dućan u kojem radi Windwalker. On mi objašnjava da nema PS3 na lageru i daje mi onu CIA-like slušalicu i govori mi da pratim njegove upute, ne znam ni sam. Izlazim iz dućana i Windwalker mi objašnjava da moram pronać Vedrana koji će me uputit do mjesta na svijetu gdje se još prodaju plejke (valjda je bila neka post-apokaliptična nestašica). Dolazim u bolnicu, Vedran je na samrti i onaj doktor iz Metastaza mi objašnjava da ako želim doći do konzole moram pronaći Systema, koji je njegov kreator, da promjeni njegovu sudbinu i spasi ga od smrti :|
Flashback
Dolazim doma i stari mi javlja kako je naručio plejku i platio 3 tisuće kuna, i da je mogu očekivat za par dana. Super, ja izlazim van i do lokalne trgovine i hvalim se WW kako ću napokon igrat MGS. Međutim, on ispod pulta vadi krvnu sliku mog starog (?????) i smije mi se u facu. Stari je, naime, platio 3k kuna zakurac, i kako ima povišen bilirubin zakonski ne može kupit konzolu.
Tu padam s kreveta i budim se :(
Nakon toga sam sanjao još debilniji san ali ne mogu se sjetit o čemu je bio.