Addiction Pinball, najbolji PC pinball, ikad, igdje.
Printable View
Addiction Pinball, najbolji PC pinball, ikad, igdje.
Koje su one igre sa avionima i one utrke sa quadovima.
http://youtube.com/watch?v=I5j_7GrLcPI
probam?= Citat =:
Izvorno postao LL21
Odigraj to podhitno :D
Nakon sat vremena igranja, shvatit ces da grafika nema veze sa odlicnom igrom ^^
Zna li tko koji RPG,može biti obični ili MMO,a da nije ni SF ni Fantasy,nego da se odvija u stvarnoj povijesti?
Dođeš do drugog kraja i premlatiš onog frajera. Jedini bi ti problem mogla predstavljati vrata za koja trebaš eksploziv.
Jedino što mi pada na pamet je Stalker, ali pretpostavljam da si ga igrao.
Kakve veze grafika ima!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na kompu imaš instaliranu jednu od najboljih igra svih vremena!!!!!!
jedino lose kod fallouta je taj malo nejasan pocetak. jesi li uistinu spreman nakon smrti doci pred sv. petra/alaha/višnu/azuru i reć da nisi igrao fallout? :(
Eh,bogara ti...pa daj se malo sam snadji,cijelu legendarnu igru ce ti forum prec...istinabog,tek si ogrebao povrsinu igre :)
Pretrazi malo tu pecinu,ako se dobro sjecam tamo bi trebao bit i eksploziv,a ako imas razradjen pick locks,okusaj se i u tome...
@The Great Duck
Ne pada mi nista na pamet...mislim da cak i nije bilo nekih poznatijih RPG-a sa takvom tematikom,ako ih je uopce i bilo...
Čini se i meni da je u koferu u desnom hodniku. Na kraju u maloj sobici.
@great duck
Želiš li realističan povijesni RPG, moraš izbaciti magove, druide, healere, sve vrste i oblike spellova, enchantmenta, buffova...
Kužiš, takav RPG bi bio prazan opcijama.
Nije, nalazi se u onoj ko posudi pokraj one rupe velike, ima ih par(fallout sličnih igara)jedna je Fall:Last days of Gaia, ali nisam siguran jeli to uopće izašlo
jel ko zna neku (igru)odbojku za komp(po mogućnosti da nešto i valja),samo mi nemojte reć blobbyy volley jer sam to igro nekih 3 g.i tek mi je sad dojadila
El mi mozete preporucit neku igru slicnu Republic Commandu?
elite force
@LL21
Ne mora...
SWAT 4, također taktička, jako dobra igra
Mah... Ustvari ne treba biti takticka... Samo da je neki FPS kojeg nisam igral :\
Ovako, jel zna mozda tko koji je najnoviji 18weeals of steal, jer sam vec trazio po netu(ne da skinem) i nikak da nadem...
@ Tsumetai: Rainbow Six Black Thorn, Raven Shield ...
XIII mi je odlican FPS
Dark Forces 1 i 2
@LL21, S.T.A.L.K.E.R., Wasteland (malcice staro), Tiberian Sun ... neznam nemrem se bas nekih sjetit
Neg da i ja priupitam, ima li neka fighting igra (Mortal Kombat, Street Fighter tipa ili jedan od njih) koja se moze igrat online da igram sa nekim ? Imam MK4 al mi vise muka kompa ...
može li mi neko preporučiti nekakve aute,tuning a da nije nfs,juiced.I nekakvu igru slicnu ko gta. :)
pada mi samo Sports car GT na pamet, nešto starija al odlična igra, a za ovo drugo probaj Mafiju
treba mi neka fight igra poput TEKKEN ali za PC
Mortal Kombat serijal
ali za PC,skinuo sam bio mortal kobat za PC ali je napravljena za PS tako da su kontrole potpuno zajebane jos posebni napadi...= Citat =:
Izvorno postao Čux
tako da mi treba igra samo za PC,normalne kontrole
nekužim te sad, za PC al za PS ?!?
MK je i rađen upravo za PC platformu, stariji nastavci su abandonware pa bi ih trebo moć nać za skuinut negdje. Bolje šore za PC jednostavno nebuš našo jer prektički nepostoje
citaj sto pisem != Citat =:
Izvorno postao Čux
mortal kombat je napravljen za PS,i netko je tu igru za PS nekako prebacio da se moze igrati i na PC-u,ali kontrole su ostale iste i nemogu se mjenjati.Kao sto sam bio rekao u "pomagaj brate" trebam neku PC igru slicnu MORTAL KOMBATU ili TEKKEN za KOMPJUTER iliti PC !
Onda si skini Mortal Kombat ! Kak ne kuzis, ti si skinuo bit ce krivu verziju, skini onu pravu za PC, u MK4 ti je mislim F5 za opcije, al provaj F1 za help svejedno
Edit: Jedine dobre tuce koje su izasle bas specificno za PC su kolko znam Mortal Kombat 1 - 4 i mislim da Street Fighter 1 i 2
Ili pricekaj par mjeseci, izlazi Street Fighter 4 za komp i izgleda odlicno, u 2.5D tehnici je sto mi se svidja jer ce bit ko i stari nastavci.
A i najavljena je exclusiva za PC Dead or Alive Online
Mafiju sam odigral.Kaj sad?= Citat =:
Izvorno postao Čux
onda Scarface probaj
Ovak igraju mi se strategije iz srednjeg vijeka (vitezi xD) ugl. da mogu radit ogroman dvorac sa velikim zidovima i da mogu veliku vojsku radit-.-
Sad mi samo nemojte preporucit medieval (il kak se vec pise) ili onaj stronghold (mislim da se tak pise).Aj pls ako neko zna neku dobru neka kaze i bilo bi dobro da da neki gameplay od tog...A btw netreba bas bit srenji vijek bilo sta...
Age of empires serijal možda, ili neki stariji nastavci total war-a
knights of honor,dobra strategija,srednji vijek,možeš igrati i s hrvatskom,jedini problem je što je malo prelaka
Probaj Lords of the Realms, mislim da 3 nastavka ima.= Citat =:
Izvorno postao Buftla
joj joj neznam kaj da igram a mrzim strategije( oprostite fanovi ), a scarface odigral.= Citat =:
Izvorno postao Čux
onda možda godfathera(većina kaže da nije to to,al se meni igra sviđa)
Hvala na pomoci :boohoo: , skuzio sam sam koji je novi dio : Pedal to Metal= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Pedal to Metal ima već četiri godine, ako ne i više. Nakon njega su izašla čak tri novija nastavka.
Posljednji u nizu je poprilično novi 18 Wheels of Steel: American Long Haul.
http://www.americanlonghaul.com/
Moja preporuka je da probaš KInng of the Road, po meni puno bolji od 12WoS iako je stariji dosta :D
navedite mi neki wwe ili wwf naslov za pc osim wwe raw.
E fala care puno fala... :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Skoro nabavio krivu igricu...Huh.I samo da pitam 100% si siguran da je American Long Haul?
:cry: :cry: :cry: :cry: presel sam ga.= Citat =:
Izvorno postao la50