Ja si budem barbara uzeo. Možd isprobam guardiana ak mi se bude dalo.
Printable View
Ja si budem barbara uzeo. Možd isprobam guardiana ak mi se bude dalo.
Možda se i ja vratim jer se baš poklopilo da je Barbar dostupna klasa, a meni je najdraži u igri. Samo moram osloboditi prokleti prostor na HDD-u.
Inače, update.
http://community.ageofconan.com/wsp/con ... le=CONTENT
bemti sv. petru... jebiga trebat ce se priviknut malo...= Citat =:
Izvorno postao Xero
@Arbiter of Change
cek cek jesam li ja to dobro procitao il su mi se ocu pomutile sta ce bit server bez instanci onako kao npr. wow jedan veliki svijet?
Mislim da će samo povećati max broj igrača u zonama istovremeno, ali struktura će ostati ista.= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
Dodaju novi Blood and Glory ruleset i "hardcore" PvP. Shit just got real.
http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game ... tml/page/1
= Citat =:
The specifics of the rule set are:
This will be a fresh start server, no transfers.
You will only be allowed one character on this server. Your reputation will mean something on this server!
There will be no guards on this server. Your only protection from other players will be your allies, and your own wits and skills.
No Offline levels will be useable, all levels must be earned the hard way!
The Shrines of Bori feature is disabled on this server, so teams can't allow their friends to progress under their protection as they can on the regular servers.
Diminishing returns has been adjusted slightly, allowing for more exp from PVP kills on this server.
There will be an option for team vs team mini-game matches through a new queue option that id designed to let organised teams pit their wits against other organised teams for bragging rights.
PVP is opened up again in White Sands isle and the Underhalls so that the PVP experience exists in some of the starting areas as well.
There will be a limited form of player looting. One random non-No Drop item from your inventory will be left behind as loot when you die to another player. There will also be some items 'generated' that players will drop, just as you see when killing an NPC.
The previous Battlekeep rewards will be adjusted.
It is also worth noting that the last three changes listed there may also be considered for the live servers as they are more balance related, and will benefit those who like their PVP on the regular servers as well.
evo ponovo instalirao i ukljucio trail acc tek tako da vidim kakva je igra nakon 3 je.bene godine :)
It's off the fucking chain!
Vidimo se.
Fakin napokon.
Vrijeme je da otpušem prašinu sa svog akaunta. Vidimo se. :)
Free and unchained? Besplatna igra skroz?
da free je igra ;) :bravo:= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
e da i novi dizajn glavne stranice :)
U cemu je caka? :)
Skida se.
Bilo bi kewl kad bi svi na isti server : )
i da zaboravih rec ako kome treba acc sa vec nekim high lvlom likovima :
Fury (PVP):
Ajala [Dimension: 2, Level: 50]
Asgard (PVP):
Greatkhali [Dimension: 4, Level: 31]
Asgard (PVP):
Sety [Dimension: 4, Level: 61]
nek mi se javi al bi molio da se jave samo oni koji nemaju acc pa cemo se dog :)
ja sam na FURY sto vjerujem da je i vecina tamo imam par likova jedan max lvl a ostali skoro :)
(edit)
meni se updejtiše :D za 10ak min sam u igri :)
25 gigabayta :)
29,6GB sveukupno sad gledao :)= Citat =:
Izvorno postao whiskey
ako netko zivi u rijeci mogu posudit DVDove za instalaciju ;)
i naravno moji high lvl likovi mi nisu dostupni, moram istrazit sta trebam napravit da ih otkljucam...
je moze pomoc je zan netko kako mozda da aktiviram stare likove kad udjem u igru?
edit:
sorry na spamu uspio sam stvarno moram pohvalit GM-ove u roku od 10min mi se javili i ispravili stvar hehe...
neznam kojeg lika da otkljucam uz barb, ToS-a lvl 50 ili Demon lvl48? sta vi ljudi mislite koji lik bi mi bio bolji?
Pa nekog kojeg nemaš u free verziji.
vidis pametno mogao bi tosa :)
evo otkljucao sam barb-a i pokusajem vec 30min uci ii svaki put mi zasteka na logging in... lud sam neznam sta da radim :P
Pa ipak je to Funcom. Nego ti na US serverima igraš?
ne nega na EU - Fury
a ti? ako igras uopce?
Pola tih servera nema više. Mislim da su na Eu 3 servera ostala. Ja sam na Hyrkania bio, ali ne znam di sam sad pošto još skidam igru.
Bolje. Ionako su ljudi podijeljeni na serverima zbog igrinog pristupa zonama.
usao na svog barbariana i izgubio se u vremenu i prostoru hehehe nemam pojma odakle da pocnem... ajde sutra ako netko bude igrao nek se javi ja sam na EU - Fury serveru nick Alkaram ili ako netko bude isao ispocetka sa likom imam i ja tosa lvl5 na drugom acc koji je otkljucan hehehe :)
Nema mi starih likova, pa sam napravio novog imenom Herrsch (jer sam jako maštovit) na Fury serveru.
mozes provjerit ovdje
https://register.ageofconan.com/account
odi na opciju kopiraj likoce na test server i vidjet ces dali imas stare likove ako imas kontaktiraj GMove ;)
evo dodao sam te na frends listu ;)
Meni su likovi na cromu sad sam provjerio.
Duds im the same. Svaki nick varijacija whiskeya :)= Citat =:
Izvorno postao Herr Schnitzel
Stavio skidati. Vidim da mi je još živ lvl25 Conqueror na Cromu. Mogao bih tamo i nastaviti, neda mi se biti silovan na nekom PVP serveru -_-
Javi se kad kreneš mogu ti pomoć s instancama.
Eh, ako uspijem uopće pokrenut igru na 7600GT :( Izrejpat ću config pa što bude.
Pa kako ti je prije radio?
Imao sam HD4850.
Ufff, ako meni radi na high sa 9500GT i tebi će radit.
Baš malo čitam, trebalo bi raditi. Smanjit ću rezoluciju i sve opcije poubijat, i to je to. Samo što su mi idući tjedan ispiti, pa ću moći tek tamo za vikend zaigrat.
ja imam 8800GT pa mi je sve na max i radi kako treba :)
i na kojem ste serveru na kraju? ja sam na Fury tamo imam najvise likova na max lvlu... i na drugom acc imam lika na asgard serveru kojeg planiram prebacit na Crom :D
Pojasnite mi, igra je totalno besplatna? Gdje je caka?
Pogledaj tu.
http://www.ageofconan.com/playfree
whiskey na kojem si serveru i koji ti je nick?
moj nick Lizimuda lvl 10 ToS
Još skidam tako da ne znam di sam :) Ima sam barbara level 14 u trialu pa cu ga nastavit ako bude tu.