upravo to ^^
igre su bitne a ne tamo neki BD :)
Printable View
upravo to ^^
igre su bitne a ne tamo neki BD :)
Gledo sam ja popis igara za konzole ali je stvar u tome da ni jedna konzola nema ekskluzivne igre koje bi mene zanimale...
Onda zašto kupiti konzolu? :)
Bolje nadogradi PC.
Nisam ja nigdje nit reko da bum kupil konzolu... to sam gledam ovak... ovak... A PC si nadogradujem obavezno, pogotovo sad kad je TLB bug ispravljen...
trenutne exluzive su sve nastavci prošlih exluziva tako da uglavnom poslastice za već postojeće konzolaše
inače ps3 rulz :D
ja za bozic 2009. kupujem plejku 3, tad ce bit puno vise igri za igrat..a i mozda ce bit jeftiniji
fino se zavalit u krevet, igrat, spojit se na wireless DSL, igrat MP f2p, i to sve na finom BD-R citacu...me likes it :D
velicina harda mi nije bitna, jedino da se skine tu i tamo koji patch za igru i koji demo i to je to, a ni PS2 kompatibilnost mi nije vazna posto vec imam PS2, a i imam 82cm al cu dotad vjerojatno kupit 106cm HD TV sa full 1080p rezom, i raspaljivat PS3 dan i noc, naravno uz PC :D
iksboks. jeftiniji, ima dobre igre, dobar online mod.
xbox 360 proc sa 3 jezgre na 3.2Ghz a ps3 8 jezgri na 3.2
xbox 360 obični dvd čitač ps3 blue ray dvd čitač (blue ray čitač za xbox360 košta 200 dolara i nema ga u hr)
xbox 360 kontroler nema automatsko punjenje baterija ps3 ima
xbox360 ima slabiju grafu nego ps3
...
.....
......
e sad to su činjenice koje i budala zna.
ALI
ps3 nema dobre naslove,niti jednu trećinu kao xbox360
xbox360 što se tiče igara šiša ps3 sad i to više nego dobro.
Ja sam si mislio kupiti PS3 radi FFXII i MGS, ali sad dok izlazi za xbox mi se ne isplati kupovati ps3 a mozda i mgs izade za xbox pa necu imati razloga za kupnjom ps3.
Pa sta se tice hardver ps3 imam samo bolji cpu,, gpu im slacka prema xboxovom,,
Bluray mi opce ne privlaci zbog toga jer kad bude vrjeme cu si kupiti zasebni player ko dvd ko pa je opce koristil plejku za gledanje dvda :P.
A sta se tice gamepada od xboxa je puno bolji sta se tice udobnost.
a stop!
idemo ispočetka.sve to stoji da je ps3 po jačini jači od xbox360.priča drži vodu.sve bolje ali ajmo pogledati jednu najosnvniju stvar koznola:
IGRANJE
to je osnovna svrha konzola,to što je ona najača a ima 2 dobra naslova je nečini ujedno i najboljom.sa xbox se budeš ti igrao još 2 godine kako bog zapovijeda to ti ja garantiram.a ovo za blue ray me jako jako jako zabrinjava.čuo sam da su neke igre bile originalno napravljene za blue ray ali je microsoft pritisnuo i igre su bile smanjanje tipa gradovi i slično da može na dual layer stati.trenutno kupovina konzola ti je sada definitivno xbox jer ima predobre ige i ima naslove koji još malo izlaze a biti će brutalni.priznajem metal gear solid je remek dijelo..ali ako ti se toliko igra odi u malo bolju videoteku plati 200kn toliko košta iznajmljivanje ps3 iz videoteke prijeđi igru i vrati je.zbog jedne igre nevrijedi dati 3000kn.
Slazem se s tobom, ali ps3 nije bas ono tolko jaci od xboxa cpu mu je jaci to definitvno /7 jezgri/ ali kaj ce im tih 7 jezgri kad je prakticki neiskoristivo to,,, a gpu od xboxa je ja mislim jaci tj vise je optimiziran,,,,= Citat =:
Izvorno postao GeForce
Makar je meni manje bitno koja je konzola jaca ili slabija bitno mi je koja ima vise naslova a xbox ima definitvno vise trenutno...
e vidiš dobro pitanje...šta će ti 8 jezgri(7 radnih + 1 koja se još nije uspjela iskoristiti ;) ) a onda sam se zapitao šta ako počnu dolaziti igre koje će biti isključivo na blue ray dvdovima jer neće na dual dvd moći niti stati pa kad doista budeš trebao više jezgri i jaču konzolu.....
kad pogledaš sve su to pitanja na koja nitko nemože odgovoriti zato gledaj da kad kupiš konzolu igraš se sa njom 1 i pol godinu prodaj i kupi novu koja izađe manje više kao i sa kompovima :D
HD igre izgledaju bolje na ps-u nego na X kutiji.
Stvar je vrlo jednostavna:
X - sadašnjost
PS - budućnost
slazem se t.n.t po meni definitivno ps3 :D
Hmm to je istina sadašnjost X a budućnost PS,, ali za par godina ce oba dvoje zastarjeti pa mi nece biti ni bitno koja ce bit bolja kad ce oba dvije zastarjeti.= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
A ovo sta se tice HD igranja grafika je u nekim igrama bolja na ps-u a u nekim na xboxu tako da ovo tvoje da je na x kutiji losija grafika nikako ne stoji.
http://www.gamespot.com/features/6191251/index.htmlStu imas usporedbe grafika :).
X360 punoo vise naslova ima za njega ...
ma uzmi ti xbox 360 i peglaj assasina i cod4
Uzmi u obzir da se online igranje na x-kutiji plaća, dok na ps-u ne.
A cuj to je malo bed, makar meni konzola vise sluzi za SP igre i nabaciti PES s drustvom a komp mi je za net play,, jedino bi mozda iskoristio mjesec dana free xbox golda za HALO 3,,, tak da i neam velikog znacenja sta je na PSu free to!= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
PS3, prodao bih ga i kupio X360 8)
PS3 ofkors
pa poglej kak na x kutiji su ostri rubovi, i to me ubija...= Citat =:
Izvorno postao crazy123
ostri rubovi??
to nisam primjetio
pa poglej malo na ovom gore linku... npr jedan templar, na x kutiji mu rub svijetli, a na ps3 ne...
Assassin's Creed je tehnički jednak na obje konzole. Tu je samo razlika u kontrastu i zasićenosti boja, zbog čega PS3 verzija izgleda relativno "isprano" u odnosu na X360 verziju.
Na koji si ti screenshot mislio?
Ma lol.. nema oštrih rubova, jedina razlika je što je na ps3 slika "isprana" kako kaže Ixy.
Po izgledu i po estetici mi je PS3 bolji od 360. Zato sam ga i nabavio. No imam pitanje... Ima i X360 touch gumbe?
Čega? Ja imam PS3 pa nemam pojma što misliš pod tim.= Citat =:
Izvorno postao Flippy
I predlažem svima da pogledaju E3 prezentaciju Sony-a, još malo pa će stiči i prestiči 360.
One gumbe na dodir... Ono plavo kaj ti svijetli ispod onog dijela di guraš DVD-ove...= Citat =:
Izvorno postao Rex Regis.cro
ffs.
Aaa, oni touch-sensitive gumbiči? Ko' da je bitno da li to 360 ima, nije nešto presudno kod konzole ali je jako fora, to je :D
Reko sam da sam kupio PS3 zbog estetike. A u estetiku spadaju i ti kul gumbići :D
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
sorry ali meni na Xbox360 milion puta ljepša grafika
obožavam ovakve izjave
drago mi je da ih obožavaš jer i ja obožavam ovakve izjave :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao snowblind
gle nerazumijem se toliko u razlike toga ali išao sam metodom šta mi mi više paše oku i doista od ps3 mi nekako preglupo izgleda
a kaj je najbolja stvar, i na xbox-u i na ps3 je ista grafika... bar kolko sam videl usporedbe u par igri... totalno isti k...
Doggy.
:nonono:
X360 ima veći Frame Rate i malkice oštriju grafiku. Dok PS3 ima više fluidniju
ps3 slike na ovom linku gore izgledaju kao da im je brightness podignut, xbxo360 je tamniji, veći kontrast.
To se sve može podesit na Plazmi :D= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
:pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao GeForce
iako gledajući grafike za sada od ps3 i xbox360 kao što je netko rekao gore to su doista nezamjetive razlike.opet moje oko lakše prihvaća xbox360 ali mislim da se uspoređivanje xbo360 grafike i ps3 grafike može jedino usporediti kad imate 2 konzole jednu pored druge na istim lcd jel ovdje netko gleda tu sliku na crt,netko na lcd netko na jadnijem lcd netko na jačemu i nikad se nemože vidjeti prava razlika dvaju konzola preko ovakvih slika.
jedino što ove slike govore je da xbox360 više bazira na malo tamnijoj grafici a ps3 ko da je netko pojačao brigtnest....
jbg meni xbox360 jako puno odgovara jer:
ako vam i ode xbox360 se lako popravi dok ps3 kad vam ode molite boga da vam ga netko popravi(pola gluposti je zaliveno katranom....oni koji su rastavili ps3 znaju o čem pričam)
i ima više igrara za xbox360 nego za ps3