Nemože se aktivirat automatski to je blizz maknu prije par patcheva
Printable View
Nemože se aktivirat automatski to je blizz maknu prije par patcheva
dali se moze char transferat sa npr. PvP na PvE server?
ne= Citat =:
Izvorno postao atominos_13
[quote=Smeagoul (WoW)]ne[/quote:235wkc9n]= Citat =:
Izvorno postao "atominos_13":235wkc9n
sa pvp MOŽEŠ na pve al nemože sa pve na pvp
ok hvala :roll:
Aj i ja imam pitanje. U areni koliko igara moras imati da ti raiting digne za 100? I ono odnos pobjeda - poraza?
PS: Brzo cu 70 8)
dobiješ otprilike 15 po pobijedi= Citat =:
Izvorno postao LD
Evo pitanja - Kada neki item npr ima svojstvo "increases healing done by spells and effects by up to 50" Što to točno znači, tj kojiki ja healing bonus mogu očekivati od tog itema? Recimo sa shamanom imam preko 1k healing bonus, ali naavno nema šanse da dobijem +1k healing, pa čak ni sa critom. Postoji li neka formula koja preračunava koliko ću minimalno bonus healinga napraviti ako imam toliko i toliko healing bonusa od itema?
ma daj mene je resto shaman na lvl 66 s Questing gearom hilo 2-3k
Aj sada razmisli sta si napiso... :|= Citat =:
Izvorno postao lizard
Po osobnom iskustvu mozes taj sav +heal ocekivat na heal spellovima sa 2sec+ (otprilike) castom a na HoTove i manje healove ti se to smanjuje. Nadam se da sam pomogo...= Citat =:
Izvorno postao Outmind
cast time / 3.5
Dakle, ako je cast 2 sec, onda dobije 2/3.5 = 0.57 => 57% bonus healinga. U prijevodu, ako ima +1000 healing, 2 sec cast heal će dobiti "samo" +571 healing bonus.
Isto vrijedi i za spell damage bonus i spellove.
DoT/HoT: trajanje spella / 15
Dakle, ako neki HoT traje 21 sec onda će dobiti 140% bonus healinga, dok ako neki DoT traje 9 sec dobit će samo 60% bonus spell damagea.
Ako vam još nije do kraja jasno: wowwiki is your friend!
@spectre: fino objašnjeno...
e baš ti hvala. Dakle ne isplati se po toj logici koristiti talente koji reduciraju cast time spellova, vrlo zanimljivo... Ajde mi još samo reci kako se to primjenjuje na battlemaster, jer mislim da je bonus nekih 40%
o da sjebo sam se ..... nisam skuzio iz prve= Citat =:
Izvorno postao LD
ja hilam 9= Citat =:
Izvorno postao lizard
:yuck:
ma ok to.. nego tip je valjda mislio da ako ima +1k bonus healinga da ce mu onda spell hilat 1k vise npr spell hila 3k e sad ako ima 1k bonus healinga trebo bi hilat 4k a nisam to odma skuzio
Krivo, talenti koji reduciraju cast time nemaju nikakvog učinka na spell damage effect, gleda se base cast time/duration, a ne nakon talenta/proccova/itema.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Battlemaster... enchant na melee weaponu, proca na melee hitu... Nema nikakve veze s +healingom, ako si healer ideš na +81 Heal, +30 INT ili Spellsurge.
ma ideš na mongus , imba je look , šuti= Citat =:
Izvorno postao Spectre
E ljudi, imam ja pitanje. Dakle, mozete reci neki server gdje ima hrvatska guilda, a da će primiti njub članove. Horda, dakako..
Ja i moj frend počinjemo na offišl serveru, pa ono ako nije problem jednoj gildi smjestit locka i loladina. fala.
Kor'gall -------> Huruvat Ehillaku
Tamo igraju nas par sa phoruma
Hvala m8. Dakle, friendly ljudi nadam se? BTW; što je sa guildom Specijalci? :)
100 članova (nekih 80 ljudi neracunajuci altove), dobra atmosfera (Barrens chat FTW :D), uglavnom dobra guilda :wink:= Citat =:
Izvorno postao Maze
Super, hvala na odgvoru. Nego, jer se ide po slabijim instancama (scholomance, stratoholme, zul gurub, molten core..) Ili sada svi furate TK, BT, Karu itd? Mislim, oće li bit pomoci slabijim likovima za te instance stare, val kuzis kaj mislim. :wink:
hmm... ZG, MC i te "stvari" ces samo vidjet u fun-runu, i to samo ako te neko povede; ne isplati ti se to, rađe na Outland, nabi neki q gear, ding 70, drito blue - epic gear= heroici i Kara, a za TK i SC se brini kasnije :wink:
Hvala. Mislim, znam iz privatnih servera da sam bolju opremu dobio u outlandu, i to iz kvestova laganih. Super, konačno da igram na offišl.
Nego, dakle prvih mjesec dana imam bespla, pa onda bon? Ili kako..?
Pa ako trial upgrejdaš sa keyom od igre dobijes mjesec dana free bez da kupujes bon. A ako odma kupujes igru treba ti i bon...
post edited: Sorry što nisam pr0
Bolje editaj post i stavi samo "+1" nego da to pitas :wink:= Citat =:
Izvorno postao Maze
e nes me zanima, dal mogu imat samo zadnji patch da sve radi il moram imat sve od pocetka ?
sve