1.Ubij frenda
2.Prodaj mu organe na crnim tržištu
3.Kupi novi original
Printable View
1.Ubij frenda
2.Prodaj mu organe na crnim tržištu
3.Kupi novi original
1.budem
2.naravno jest ce ih albanci u svojoj domovini
3.budem
4.ali mi nude patch radi izvrsno
Što se tiče patcha, jel izašo službeni?
koji nude
Jer netko zna jer se svaki od major skilova može nabrijati do 100 ili može još više?
Jer se major skilovi mogu nabrijati samo do 100 ili može i više?
NAPOKON IMAM SVE DEADRIC!!!!
možeš i više, i ne, nemislim na enchantments, nego kad ti se popnu do 100 obavi sve misije za sve shrinove i za zadnji ćeš dobit knjigu, možeš pročitat Path of Steel, Path of Shadow i Path of Mage, svaki od tih puteva ti podigne nešto za 10 trajno!!! Ja imam Blunt 110, Heavy Armor 110, Blade 110 i Strength 110.
ili kak se neki zajebavaju(ja ne jer to kvari uzitak igre)siframa pa im je strength 10000000 i tak mozes sa skillovima i sa attributsima
Neće ići ovog puta možeš samo napumpat skilove do 250 a čini mi se da je ista stvar i sa atributima= Citat =:
Izvorno postao Revenion
kaj stvarno nisam isprobavo al sam cuo da se neki tak zajebavaju
ma ja mogu zaboravit na tu igru s ovom kantom nemogu ni most wanted igrat arrrrgggghhhh[img][img]{SMILIES_PATH}/icon_axe.gif[/img]%20%20[img]{SMILIES_PATH}/s-chainsaw.gif[/img][/img]= Citat =:
Izvorno postao miro u sutonu tihom
Kako uhvatiti screenshot i dali se to može???????????
:pray: :kill:
screenshot vataš sa prinscreenom, ali prije toga moraš otić u My Documents/My Games/Oblivion/ i ući u Oblivion.ini file, tamo naži tekst ''bAllowScreenShot=0'', to promijeni u ''bAllowScreenShot=1'' i uđi u igru i trebo bi ti sa prntsreenom radit screenshotove, ako ti ni tad neuspije isključi antialiasing(ako ti je uključen)
Koga briga jer je HELLBOY vidio mrtve ljude ??
Ja misim nikog..
Ako ih je vidio neka šuti jer je već malo dosadan....
:thumbs1:
screenshot vataš sa prinscreenom, ali prije toga moraš otić u My Documents/My Games/Oblivion/ i ući u Oblivion.ini file, tamo naži tekst ''bAllowScreenShot=0'', to promijeni u ''bAllowScreenShot=1'' i uđi u igru i trebo bi ti sa prntsreenom radit screenshotove, ako ti ni tad neuspije isključi antialiasing(ako ti je uključen)
HVALA!
evo ja sam danas dobio igru i FENOMENALNA je...mislim...hm...ne znam zasto to govorim...pa vi to sigurno znate :D
kako je fora lovit one srnjake po divljini 8)
lovi ih, i sve ih polovi (daju vension) il tak nest, a to ti je dobro ak si dobar u alkemiji... naime, taj vension ti ima feather ucinak (povecava max tezinu kaj mozes nositi)...
ja sam ih lovil sa staff of fireball koji radi stetu 15 feeta oko pogodka... bilo ih je puno, i svi su pokrepali...
kad imas puno vensiona naberi puno onih lopoča iz vode u imperijal city-u i zmjesaj samo te dvije stvari i to ti je to... najbolji potion koji se ba napraviti...
KAKO SE MJEŠAJU STVARI ZA POTION I GDJE???
:pray:
trebas imat opremu (alembic, calcinator[valjda se tak piše], i jos neke svari).... i onda klikneš na neku i otvori ti se prozor i tamo si odaberes sastojke, mos dat ime napitku i tak...i pise ti efekt= Citat =:
Izvorno postao zoki
Kak se ubacuju slike u post?
uploadas sliku na imageshack i dobijes link(URL) i to upises u post i to je to... :wink:
Dosadio mi oblivion nakon 80 h igranja, ali nesumnjam kako ću ga opet igrati za koji tjedan ili mjesec dana.
e igra je bolesna... njhebenija igra koju sam ikat igro... :cry:
U kojem smislu je bolesna - pozitivnom ili negativnom?
A ja mislio da se samo meni to dogodilo! :)= Citat =:
Izvorno postao zoki
neko je spominjao da oblivion guta rame ko deva?
http://img118.imageshack.us/img118/7...iobladafo8.jpg
8)
Ne znam jeli ovo vec bilo, ali ako zelite cheatati ukucajte u console
"coc testinghall"(bez navodnika fkors) i naci cete su u test sobi.Tamo imate oruzje koje hocete, oklop.
molim pomoć
suspendirali su me iz mages guilda.
za kaznu moram nabavitii 20 dragons tongue i 20redwort flowers.
di bi ja to mogao nabavit
Pitaj crvenkapicu! :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao zmayčina
Pa valjda u šumi ili kod nekog trgovca ta tim magičnim sranjima :killyou:
imas ih kod trgovca u impirial cityu koji prodaje ingridiante (use the map luke) ali on ih ima po 1 ili 2 tako da moras dolaziti oko 30 puta svaki sljedeci dan, ja sam to tako napravio a u to vrijeme sam se borio u areni i obavljao ostale questove, a mozes i u setnju sumicom, ja sam takve cvjetove pronalazio vecinom u sredisnjem i juznom dijelu mape dok sam se bavio alkemijanjem