= Citat =:
Izvorno postao DrunkyDuck
Daj, "onima koji se prave da slusaju metal", nismo 12ogodisnjaci koji se svadjaju "ja sam veci metalac od tebe", itd.
Uostalom, tesko mi je dati argument osobi koja se orijentirala na samo jedan pravac glazbe. Prosiri malo svoje shvacanje glazbe pa ce ti se neke stvari u koje se danas kunes ciniti totalno smijesne.
I ja sam nekad govorio da mi je Metallica najbolji band i da ce tako ostati (osnovna), sad znam da ne postoji najbolji band niti najbolji tip glazbe, samo onaj u kojem iskreno uzivas.
na rap pravac se ne mogu orijentirat jer mi ne valja,ne paše mi dobro,ne volim onakav ritam i onakvo pjevanje,to vrijedi i za hip hop
na pop glazbu se ne mogu orijetirat također jer su sve pjesme na isti kalup i to danas je šrot od glazbe,pjevaju na playback i namještaju im glas.Jedino neki put moram slušat tu glazbu u autu kad se vozim i stvarrno neki put bude dobre pjesme,ali da bi ih slušao,ne bi,jer to nije moj stil
na narodnjake se necu orijentirat jer mi nije gušt slušat zavijanje glupih ceca kojo dok pjeva nabijaju crnački ***** u dupe pa imaju onakav usran glas a riječi pjesam su svedeni na to kako ju je neko pustio pa se je išla,pošto je seljakuša, jebat s ovnom.
techno nisam orijetiran jer to ne smatram glazbom,zbog tih tehnikalija i to,a i živcira me to stalno ponavnaje i no "pjevanje"
rock obožavam jer stvarno to je odličan pravac glazbe,pjesme su odlične imaju svega,one koje te smire daju nadu itd.
EDIT : ja nisam nikad kazao da su maideni najbolji na svjetu ( ok jesam) ali za mene su oni bogovi,jer stvarno glazba koji oni rade,to je nešto uzvišeno za mene i glupo se je prepirat koji je najbolji metal band jer svaki band koji je nešto učinio za etal i doprinijeo razvoju metala i nadahnuo mnoge mlade metalce koji su kasnije postali poput njih,te bandove treba cijenit,volio ih ti ili ne