i naravno, prošli su kroz rupu manju od voyagera :)
Printable View
i naravno, prošli su kroz rupu manju od voyagera :)
Aha, pa nisam onda mnogo propustio : )
najbolji mi je The next generation..zatim DS 9 pa voyager...čuo sam da će možda opet snimat seriju...
nego, primjetih da u 2 epizode zaredom voyagera imamo situaciju u kojoj se posljedica događa prije uzroka. treća sreća? :)
pa meni je bila odlična ona jučer epizoda..vidit ćemo sad ovu :roll:
Yup, čeka se da svrši DX i onda pray na TVu.
Jep, jos par min...weeee
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...(nakon par minuta, doslovno)...iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...( -.-S)...počelo je.
medju prvih par epizoda ti kaze da je sluzila kao science officer pod tatom od parisa, a stari je kao uzimao samo najbolje... tako da bi bila jebeno cudan science officer nekom admiralu a da nezna nes o astrologiji ... :P= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
Kad god vas Janewayica počne živcirati svojim pametovanjem i Prime Directivom, samo bacite pogled na ovo i zahvalite bogu ili nekoj drugoj sili što nju imamo za kapetanicu i što ju glumi Kate Mulgrew.
8SIZcDWKyw0S:yuck:
Isssss, UUUUUUUZASSSS :yuck: :yuck: Đenvejica je za nju carica onak :pray: Danas ce se gledat, odnosno sutra...poslije ponoci.
Čuj to, bljak fuj!
Gleda se danas...
Jučer sam samo dijelove uspio vidit, kaj je bilo? Jesu li iskoristili onu tehnologiju?
drvena gluma :) danas učim za ispit, kao i prekjučer, pa sutra opet gledam dvije u komadu kad se vratim izvana :)
Danas se obavezno gleda, nisam jedno tjedan dana barem.
Što sam propustio?
DAMN, nema danas -.-
zato ja vikendom pogledam st film zadnjih mjesec dana :)
Trenutno gledam zadnji Enterprise(onaj s Archerom). Meni poslije Picarda najbolji Star Trek. Sad sam negdje na drugoj sezoni...
E, kolko sezona ima to? Ja sam gledao samo dio prve tak da ono...= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Samo 4, nažalost.
Da, pretpostavljao sam da ima relativno malo sezona :/ Ah, sta je tu je...
Ne znam,ali većina serija ni ne doživi toliko,pa je to solidni broj.
Istina...to sada gledam, nakon sta sam pogledao 7 sezona Voyagera...to ja kronoloski, hehe :)
Dobro Star Trek je oduvijek imao puno sezona. :D
Jučer je bila jako dobra epizoda s Doctorom.
A imat će Voyager još takvih, zanimljivih epizoda.
Daj sam reci kad je ST i na kojem programu?
A kaj, inace nije u to vrijeme? Izgleda da bum si moral kupit program :\
Nije svaki dan isto, ovisi kak su emisije prije toga, odnosno prije dosjea x, nekad je u 00:30, nekad u 01:15...al tak je svejedno, gledam kad god bilo :D
eh... potpuno sam zaboravio na to... fala kaj si me podsjetio :\
kakav je taj enterprise,nikad nisam gledao tu seriju zato sto sam se bojao da je prosječna,jel valja barem nesto?
Aha, ok je...ono federacija na samom pocetku, malo ih vulkanci cimaju i tak to. Ok je za pogledat, pogotovo da visi kako je federacija inferiornija naspravm drugih rasa.