Care :pray: , mealstorm ti je orb efekt!= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Printable View
Care :pray: , mealstorm ti je orb efekt!= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
Samo kazem da sam njega probao, malo si me krivo shvatio T_T= Citat =:
Izvorno postao Frky
Ko da neznam shta je orb effect shta nije omfg >.<
Jos ce ispast na prosloj stranici da sam rekao da je BASH orb effect xexexe
Nemam pojma kako mi je ovaj post završio na predhodnoj strani != Citat =:
Izvorno postao Frky
:o
Ja sam mislio da neradi nikakav item sto daje dmg. Nikad nisam probavao posto je beskorisno za nju :roll:= Citat =:
Izvorno postao Frky
edit: gle stvarno ima i na predhodnoj starni :rotfl:
Frky from future? :|
[quote=Systematic Rewerse]Ja sam mislio da neradi nikakav item sto daje dmg. Nikad nisam probavao posto je beskorisno za nju :roll:= Citat =:
Izvorno postao Frky
edit: gle stvarno ima i na predhodnoj starni :rotfl:
Frky from future? :|[/quote:2olamy13]
Nemam pojma , stvarno! Citira sam post i pojavio se tamo !
Koji su dobri itemi za onog lika kojemu je ulta da "zaustavi vrijeme" u sferi?
Ja mu slozim nogicu, bashera, burizu i hyperstone.
misliš Faceless Void? Power threads (nogica) mask of maddnes i basheri. Možda nakon 3 bashera ak se stihne skupiš mu assault cruisars (ili kak vec)
power treads,MoM,Butterfly,Hyper,mkb i divine(naravno napocetku napravim 2 bracvera za hp)
sto mislite o furionu kao heroju?skillovi su mu ful raznoliki,ono prvo za neprijateljskog heroja ako pokusa bjezat(ili ako ja bjezim :) ) ,teleport je super kada ga napadnes sa obe strane bazu i summonas treantove,ponekad upali :) i ulti je onako,preskupo za ubijanje creepova,heroju nist ne ucini...
koji su itemi za njega? ja mu u pocetku slozim mekansm, battle fury, crystalis>spojim sa demon edge u ono______,i jos nesto poslije,butterfly ako nadjem golda,ili soul booster pa spojim sa perservance,pa dojde onaj bloodstone ili kako vec...sad sam poceo sa njim,neki savjeti? :|
EDIT: i ofc power treads na pocetku
ranged nema splash....= Citat =:
Izvorno postao Upitni
ja mu radit pt, midas, desolator, nesto za hp i mkb= Citat =:
Izvorno postao Upitni
koji je uopce efekt tog blood stonea... 20% brze se ressas, 40% manje golda, i nekaj se stacka??
i da kojem heroju kupujete maelstorm i onaj mjolnir
= Citat =:
Izvorno postao cmeljo22
I imaš pogled na mjesto gdje si umro (kao da si tamo)!
Razoru!
terrorblade, potm, razor, troll warlorld
Jel se zna kada ce izac AI dota sa ovim novim herojima iz 6.44?
3 bashera su bacanje love, mozes dva napravit, ali poslje zamijenis i jedan od ta dva= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
s 3 bashera si godlike, nitko te nemoze sasuti 1vs1
Može samo treba znati kako!= Citat =:
bolje 2 i nesto za att speed ili dmg, treci je vec rasipanje.= Citat =:
= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
da dva bashera i ak se ima para monkey
Ja mu radim Butter,Treads,MoM.
Da nebi sad svi poceli njub ovo-ono evo vam razlog zasto neradim bashere >.< Njegov pasivni stun ima 25% sanse da stuna, sa ovim att speedom je skoro perma stun, Butterov evasion se stacka sa njegovim backtrackom, na lifestealu se nakupi lifea i previse. Po mom void je jedan od 3 najjaca late game heroja definitivno.
do power treadsa i mask of madness mozes doci i u mid gameu a u late gameu ces barem uz butterfly moci jos jedan item, koji bi vjerojatno bio basher^^
a sto radite venomanceru? ja dva-tri bracera, BoT, onda battle fury i butterfly ili MKB ili burizu ili maelstorm(mjollmir).... kako kad... i ne bas tim redom... prvo radim bracere a onda... kako kad...
ja obicno 2 bracera,pt,lothars,butter,mkb,satanic
ma s venom mozes kako oces, no ni ja ne pravim bashere za voida, mom, butterfly, treads, par wraith-a koje zamijenis sa mkb, a mozes i ici na diffusal pa mantu ali to je onda opet malo drugacije, uglavnom zabavno s ultyem ;)
zasto battle furry kad nema kad onaj claive neradi range herojima= Citat =:
Izvorno postao mj_lord
ja mu radim pt ili bot , lothar , nesto za helte i burizu ili monkey i ubijem roshana na 7-8 lvl sa zmijama :D
[quote=cp.marduk]zasto battle furry kad nema kad onaj claive neradi range herojima= Citat =:
Izvorno postao "mj_lord":2xmll8vb
ja mu radim pt ili bot , lothar , nesto za helte i burizu ili monkey i ubijem roshana na 7-8 lvl sa zmijama :D[/quote:2xmll8vb]on je reko butterfly ne battle fury ^^ e i to sa zmijama sam vidio na netu al liku je dosta trebalo ^^
[quote=AVGstar]on je reko butterfly ne battle fury ^^ e i to sa zmijama sam vidio na netu al liku je dosta trebalo ^^[/quote:2p529vqx]= Citat =:
Izvorno postao cp.marduk
pogledaj ponovo
a sto radite venomanceru? ja dva-tri bracera, BoT, onda battle fury
pa radim mu zbog +60 dmg i +6 hp regeneration i nesto brzu mana regeneration....
inace ja ubijam solo roshana s venonovim wardima negdje oko 13 lvl-a.... al je nekad problem kad ti suigraci vide da je roshan ispod 3k hp pa se uvjek nade jedan pametan meele hero koji ti dođe "pomoči" i pobere ti aegisa ispred nosa :twisted: ....
pa sta roshan ne ubije te zmije bez problema??