To od jučer znam. Smatram da to nije fer prema djeci s tog kontineta.
Printable View
To od jučer znam. Smatram da to nije fer prema djeci s tog kontineta.
Da,jadna neće vidit što je bethesda uradila od odličnog serijala
Nema child killinga,nema sexa,nema ubijanja ljudi ,zašto bi onda zabranili Fallout 3?
Čudaci,a u Njemačkoj još nije zabranjena......Strange....... :shock:= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Svašta će se klat u Fallout 3 sa velikom brutalnošću. Valjda su zato zabranili.
Ma ajde nasilje je bzvz,al mi se sviđa ideja da ćemo od par slomljenih pušaka od dijelova moć napravit jednu što radi.Usput Scorp upali msn
zbog uporabe droga.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
ma droga ko droga,šta tu ima lošeg
To što će mala dječurlija gledat nekog u igri gdje konzumira drogu i taj onda reče "I can fucking fly". Pa djete isto malo konzumira drogu i "poleti" sa 50. kata.
Koliko djece se razrezalo nožem za kruh? Idemo zabranit sve noževe na svijetu.
Koliko je djece palo na pod?Zabranimo podove i stavljajmo gumu.
U ponedjeljak ce se na jednom sajtu moc streamat gameplay iz nekih igra s E3 medu njima je i Fallout 3
yay,cant wait
'care to share' link with us?= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
iz nekog razloga nema edit opcije
http://www.g4tv.com/xplay/blog/post/686 ... unced.html
thank you kind sir
nadam se da im neće past server... znači fallout 3 video u ponedjeljak, taman meni za rođendan.
Hvala na linku. ;)
Oh goodie, G4 će to pokrivati.... yay.
Ljepo, ali zasigurno im neće pasti serveri. To po meni nije video za kojeg ljudi jedva čekaju, ipak je E3.
Ne opce prve ikad oblavljene gameplay scene Fallouta 3 niko ne iscekuje gg..
svi iscekuju Gears of war 2 ili jos bolje Wii fit 3
Ma kakvi,čeka se nova vezija Super Marija ili još bolje 18 wheels across america= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Pa ljepo sam vam rekao da to PO MENI.
Dakle, evo i famozni najavljivani E3 teaser....
http://www.gametrailers.com/player/36040.html
mrak...baš su se potrudili :( .
da ono stvarno(mogli su puno bolje),al i ovo je ok
Pa to je samo TEASER, pravi trailer će bit na E3, ovo nam je samo trebalo malo pažnju privući, pokazati mrvicu i onda završit.
A i ako analiziramo Teaser --> u istom stilu (skoro pa identican) sa FallOut 1 i 2 Teaserima ...
Ma nek nam daju sto manje, pa nek nas iznenade sa cijelom igrom koja je dostojna FallOuta
Tako je,ali po dizajnu levela čini mi se da ćemo puno skakutat.
ekipa na NMA samo seru po igri uostalom nema niti jednog pozitivnog komentara
zanimljivo je da sam steko dojam da danas vecina gamera mrzi oblivion a kad je izaso svi su ga obozavali
Jer su oni koji su ustali protiv Obliviona, zapravo svi koji ustaju protiv neke igre putem foruma ili čega već, ipak uglavnomS(ne mogu više naglasiti ovaj uglavnom budući da će uvijek biti onih koji tek dobiju komp i onda idu soliti pamet čitavom netu) gameri koji imaju više iskustva kad su igre tog žanra u pitanju ili pak jer su zagovornici "starog puta" tog serijala igara ili nešto treće, ali zapravo je stvar u tome da su oni obično glasna manjinaSili pa, u rijetkim slučajevima, glasna većina.= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
Ne možeš se baš ravnati po casual gamerima kad je kvaliteta igara u pitanju budući da su baš oni ti koje se mame reklamama i drugim ne baš tako informativnim putevima i uglavnom su casual gameri ti koji će igrati/kupiti gotovo bilo koju igru ako je dobro reklamirana, ergo to znači da donose proizvođačima najviše profita i oni će najviše njima podilaziti.
Ali sada on topic - NMA ekipa je ipak malo previše elitistička i konzervativna za moj ukus.
Eh, izgleda da sve više novinara koji su probali Fallout3, igru direktno uspoređuju s Oblivionom, nazivajući je Oblivion 2, Oblivion with Guns i slično.
Ovo je iz IGN previewa:
Bold proclamations for such a small amount of hands-on time, yes, but words I'll stick behind as a fan on the Elder Scrolls. In fact, Fallout 3 is very much Oblivion in a post-apocalyptic world. So if you didn't like that game, or the series for that matter, then ignore everything I've said thus far and go read something else. If, however, you spent 200+ hours in Cyrodiil like I did, or just love western-style RPGs, then you should keep going -- because your next big adventure is just over the next hill.
http://xbox360.ign.com/articles/888/888731p1.html
Todd Howard je također ponosno izjavio kako su dali ljudima da igraju tutorial, i zaboravio im je spomenuti VATS, pa su ga ljudi igrali kao pucačinuSšto je za njega dobra stvar.
Danas bi trebao izaći pravi gameplay video, svidjeo mi se teaser, ovo će vjerojatno biti ok igra u postapokaliptičnom settingu, ali žalosno je kako su izmasakrirali Fallout gotovo do neprepoznatljivosti.
Evo samo malo primjera(preneseno sa službenih foruma):
- mutantima možete otkinuti glavuSako ih pogodite rock-it launcherom koji za municiju koristi male predmete, smeće itd. U ovom slučaju se radilo o par plišanih medvjedića.
- ako je nešto totalno uništeno trebat će vam niski Repair skill za popravak, ako je u dobrom stanju trebat će vam visoki repair skill da unaprijedite taj predmet. Retardirano
-The world map works exactly like Oblivion's, as you can fast travel to places you've already been. Hitting select brings up Oblivion's "time pass" feature as well, buying you time to recover or move the in-game clock along to a more desirable point. Even the inventory system and interface is taken right out of the last Elder Scrolls,
:hangin:
-Fallout 3 looks and feels exactly what you'd expect a hybrid of Fallout 2 and Oblivion to look and feel like :thumbs2: :scared:
Perks:
Daddy's Boy: Gains an additional 5 points in science and medicine skills.
Gun Nut: Obsessed with guns; an additional 5 points to the small guns skills and repair skills
Intense Training: Add a single point to any of your S.P.E.C.I.A.L. attributes
Lady Killer: 10% damage against female opponents, plus unique dialogue with them as well
Little Leaguer: 5 points of melee weapons and 5 points of explosives skill
Swift Learner: 10% in total experience points
Thief: With each rank of Thief Perk you gain an immediate 5 point bonus to sneak and lock-pick
Preloše, perkovi su užasni.
Pa utjecaj Oblivion-a je bio očekivan. Ipak, pobogu Bethesda je svoje rpg umijeće izgradila na Elder Scrolls serijalu i što je pobogu loše da neke dobre stvari iz Obliviona budu prenese u Fallout serijal, pa treba malo dati neka osvježenja u igru, zar ne? A glede hard-core fanova Fallout-a, pa oni bi najrađe da dobe repliku Fallouta 1 i 2, sa poboljšanim gameplay-om i jos par novih sitnica...ipak, danas je postao primaljni cilj zarada, a svakom je razvojnom timu u interesu da privuku što više casual igrača jer u tom grmu leži lova...Dobra vizualna prezentacija, dosta akcije, te kvalitetna atmosfera i priča su aduti za privlačenje široke mase igrača.