Koji si ti nezahvalnik to nije normalno. Samo radi tebe se ljudi upute u dugotrajnu raspravu i sad još umjesto da se zahvališ imaš obraza tražiti dodanu pomoć.
Printable View
Koji si ti nezahvalnik to nije normalno. Samo radi tebe se ljudi upute u dugotrajnu raspravu i sad još umjesto da se zahvališ imaš obraza tražiti dodanu pomoć.
hihihihi, tnx... probat ću kad dođem s posla... ako je tako, onda sam stvarno njubara... :)
Pa reko sam ti već da si njub :P. Isprobao sam ja kod svog barbara i kad isključim tu opciju onda samo piše ono da dobiješ 1 fury per enemy hit. Skoro sigurno da je to to.
nema to veze sa Advance tooltips, advance tooltip ti samo opširnije opisuje spell da nemoraš držat alt
ovo što je igoru ili je neki bug ili neš drugo
sad sam baš probal tooltips i uvijek se pokaže koji je ele dmg bez obzira dali je uključeno ili isključeno
Pa pokaže se i meni (naziv rune je obojan plavim), ali on pita zašto mu ne piše ta dodatna rečenica. Naravno da je lako moguće da je bug u samom tooltipu, ali kažem, meni isto ne piše ta rečenica kad se opcija isključi.
budem vam napravil screenshot kad dođem doma... ne bih ni znao za to da nisam gledao neki video na youtube i vidim frajeru isto piše to da Windshear runa radi lightning dmg... reko wtf, meni to ne piše... pa pomislih da nešto krivo radim..
mogao bih i kupit taj Ultimate Evil za PS3 pa da halam s burazom...vidjet ćemo
Dafak je ultimate evil?
Igra + ekspanzija.
sutra ili prekosutra patch 2.0.5 :D
podosta promjena za klase, najviše za crusadera + community event pošto je dve godine otkako je igra izašla
Crusader će biti još više OP sad. Dobro da sam tek sad počeo ozbiljno s njim igrat.
http://diablo.blizzpro.com/2014/05/1...d-patch-notes/
Nije loše, svugdje bonus dmg za crusadera, ali meni je svejedno kad idem na nekakav ultimate defense build...
eo patch je live u Avmerici
http://us.battle.net/d3/en/blog/1413...40513_23823474
Ja bi igro crusadera.. : (
ajde ajde znam da imaš para, uzmi sebi i meni pa ti vratim ^^
Crusader je klasa koju sam najbrže doveo do T2 statsa i još je sad bufaju enormno.
Bolesno.
Happy B-Day Diablo!
http://diablo.blizzpro.com/2014/05/1...ries-everyone/
trebali su buffat monka ne crusadera, crusader je i prije bio sasvim ok i igriv, monk je i dalje smece, osim nekih support-aggro buildova sa exploding palmom
Plavci su najavili da će u 2.1 ići veći class balance. Monk bi trebao dobiti popravljene bonuse na setovima. Brat bratu, trenutni jesu smeće.
Crusader prije nije bio nešto, sad konačno na nešto liči, razlog da ga opet zaigram. A monk fino u 2.1.
Ako ima ko volje onako neobavezno i zabave radi igrat nek se javi da ne peglam sam, igram wizza i crusadera paragon 154
battle tag WAR#2535
:D= Citat =:
Hello folks,
I come bearing exciting news. Due to the overwhelming popularity of our Anniversary buff we have decided to keep the increased Legendary drop rate once the Anniversary celebration ends. Once the buff is disabled tomorrow morning, you will find that the new base line drop rates for Legendary items will be the same as those you have all enjoyed for the last week.
Happy hunting and link the loot!
taj Anniversary buff mi je više bio test nego nekakav poklon za godišnjicu :D
al aj super kaj ostaje, stvarno je dobar drop rate sad
Sta nije to vec pretjerivanje?
Ti si pretjerivanje
kakvo pretjerivanje... tek sad vidim kak je flanderu bilo igrati od samog početka... :P
sad plivam u itemovima
jucer 2 leg plana i jedan set plan
sad više nisi nikaj posebno... meni neki dan u dva sata, 3 legova i set... jučer 2 leg plana i 1 leg... i tako skoro svaki dan... :P
Već vidim kako će svi skupiti opremu za mjesec dana i nitko više neće igrati...