Njemu nije toliko teska da ne moze proci bez prekida.
Printable View
Njemu nije toliko teska da ne moze proci bez prekida.
Zakaj niko ne igra dual wield da dobim informacije o tome, čak ni na youtube nemožeš nać dual wield prelaske :O
Nije ovo Dragon Age da ćemo se čobaniti s dva mača.
Jer bi ti bilo preteško ?
Ubio Sinnera, sad sam level 76.
Brzo se penju leveli.
Kad tako uzmeš u obzir, Maloki je kupio Xeri i Dark Souls 2.
Sjećam se jedne rasprave dok si još bio student pa si pričao potpuno drugačije...bio si na strani zgranutih jer se smanjuju neka studentska prava i uvodi minimalna participacija. Sad zamisli kada odradiš u tom privatnom sektoru 20+ godina, koliko ćeš tek onda biti frustriran konstantnom mužnjom :(.
Xero je već odigrao Dark Souls 2, treba mu samo igra da lupi screenshot najboljeg builda.
@dugi
Kada vidiš da država uzme od firme više od polovice prihoda, dobiješ reality bitchslap :(
A tak mi treba kad se idem tu natezati sa vama klincima.
Daj me nemoj zezati :(
Slika koja objašnjava koliko dana u tjednu radimo za državu a koliko za sebe :( .Tamniji dio je naravno za državu.
Privitak 322
@cham3leon
Eto, dugi savršeno uletio.
Da, za plaće znam da su ugrubo 2 puta veće od neto dobitka, ali nisam znao za profit firmi itd. Mislio sam da sada kako je kriza imaju kakve olakšice ili nešto.
Jok.
Da imaju, možda bi ova zelena traka bila duža.
https://pbs.twimg.com/media/BhzKBgLIAAAW-RS.jpg
lol prosječna plača 5.500 kn
neznam di
Pa kad računaš plaće raznih direktora,menađera i političara prosjek dođe na 5000.
Pa prosječna plaća je 5500 kuna, jer državni zavod za statistiku prosjek plaća računa na razini osnovne škole, odnosno prikazuju aritmetičku sredinu što je potpuno pogrešno računanje takvog parametra.
Da izračunaju stvarne vrijednosti, odnosno medijan, mod i standardnu devijaciju, skužiš da je pravi prosjek plaće manji od 3000 kuna.
Bolje je pratiti nepristrane EU statistike.
Po visini BDP-a, mislim da smo na 25. mjestu od 28 EU članica.
Minimalac je 3000HRK bruto tak da nije ni tak čudno da je prosječna plaća 5500HRK.
Računali smo jednom na faksu medijan plaće onako primjera radi i koliko se sjećam ispalo je dobrih par stotina, ako ne i do tisuću kuna manje od tada službeno prosječne plaće.
Velim ak je stavljeno minimalac bruto onda je i ovaj prosjek isto u bruto iznosu, dakle neto prosječna bi bila oko 4000.
Neto minimalac je oko 2200.
Ne, bruto prosječna plaća je oko 8000 kuna.
Uglavnom, full sjebane statistike koje se kroje kako bi zamazali pravo stanje i iskoristili činjenicu da većina primitivnog naroda jedva računa 2+2. Ako pitaš 2+3, onda je "Jeb'ga rođo, nisam ti ja matem'tičar. Ne jebi me s tim."
Jebo vas, NESTANITE!!!
Idite gaditi drugi topic. Npr. Dragon Age.
Znam da ima nekih kojima su Gargoyles bili teški u DS1.
A što ćete tek kad se borite protiv 6 njih u DS2?
Prvo vas napadnu dvije. Ak ih ne ubijete dovoljno brzo, dođe treća, a ak ste i dalje spori, može doći i četvrta odjednom.
Istina, imaju manje healtha, ali su znatno žešće od onih iz jedinice.
od kud znaš da su ženske ?