Taj touchpad zvuči totalno bespotrebno.
Printable View
Taj touchpad zvuči totalno bespotrebno.
Dodaje bar 8 novih funkcija, za MMORPG igre ce trebat, za ostale i ne bas.
To će vjerovatno forsirati u te prve naslove, a onda će zaboraviti da su to uopće i stavili. Baš loše izgleda gamepad. Ni upola elegantno ko prijašnji.
meni pak izgleda super..trebao bi bolje ležati u ruci jer mi vuče na RumblePad 2 koji je nešto robusniji od DS3 i stoga mi je bolji..trigeri mi se čine puno bolji kao i gljive...zvučnik na gamepadu zvuči kao dobra ideja...jedino touchpad mi se čini nepotreban, no i to ćemo još vidjeti...
Probao sam ga pred par mjeseci u Arena centru i odlično leži u rukama, a mogu reći i da je ljepši od DS3.
Touchpad će do izražaja najviše doći u ekskluzivama, ali vjerujem da će i third-party naslovi povremeno koristit za neke posebne featurese,
Touchpad će se dosta koristiti. Za mape, inventorye, journale i drugu hrpu ekrana s hrpom informacija. Ovak u samom gameplayu je nezgrapan.
Čekam da ga počnu stavljat po centrima (ako već nisu) pa ga isprobam.
Pa već je u Sony centru u Avenue Mallu neko vrijeme.
Nema toga u Splitu.
Vratio sam vaučer koji sam kupio i vratili su mi 500kn, najs :) Kupit ću ga za par mjeseci, sad sam spiskao lovu na druge stvari.
ma šta će ti sad, ionako nemaš što igrat na njemu
Ja sam ga isto mislio sad uzesti pa sam na kraju PS3 uzeo. Četvroku uzmem za nekih godinu-dvije kad nešto poštenog izađe.
ja planiram negdje za dvije i pol godine, do tad taman odigram sve što mislim na PS3, a toga ima fakat puno :D
Onda, kupuje tko konzolu sutra?
meh, nisam ga osvojio na nagradnoj igri 24sata :(
Aralol.
Ne fakat. Iggy i ja smo to pičili u prosincu i ono, zasad meh.
Jer pitanje je što igrati?
Ima dve ekskluzive: Killzone i Knack.
Copy-paste igre: Battlefield, CoD, Assassins Creed.
Upgradeove: Tomb Raider, Injustice, Flower.
Sportove: Fifa, NBA, Madden.
I nekoliko drugog smeća.
Nema još ni 15 retail igara. Ima par f2p igara i hrpu indija koje su portali s PC-a za 15 minuta.
I igre su strašno skupe. Dve-tri igre za 35 funti, sve ostalo 45-50 funti.
Ma sumnjam da ću ga uzimat prije 10.-11. mjeseca.
Tad bi otprilike trebao Witcher 3 i očekuje se novi Uncharted.
Do tad se fino još naigram na trojci.
Frend sutra ide u Comel po onaj paket sa dodatnim gamepadom, Killzoneom i kamerom pa ću testirat koji dan kod njega.
Idem sutra po konzolu sa frendom, on kupuje. Uzet će paket PlayStation 4 500GB+KillzoneSF+DS4+kamera u Sancti.
Baš me zanima kako taj Killzone izgleda uživo na 55" ekranu.
Uzimam ja sutra konzolu, gratis dobivam promo killzone. To i igre sa ps+ ce me drzat do infamousa, a za koji tjedan izlazi i rayman legends kojeg jos nisam igrao.
Pucajte slike i dojmove odmah.
Ja ti mogu napisati dojmove. :(
Zar ga već imaš? Ali nisi rekao da ćeš ga kasnije uzesti? Ako imaš, slobodno se raspiši.
Kaj te zanima?
Prvensteno gamepad i kako funcionira touchpad, dali ti izgleda da će imati koristi ili ti izgleda usiljeno tek tako da mogu reći gle novi feature. I ako ga imaš već neko vrijeme usporedbu između DS3 i DS4. Meni je npr. gamepad za PS3 savršen. Jebeno leži, tipke i trigeri su neznam kako bi to opisao nego ugodni i analog je savršen. I interface na PS4 naspram PS3.
Btw. Što je reći da si ga ipak nabavio?
Nisi baš u toku. Čovjek piše za Vidi već duže vrijeme koliko ja znam. http://www.vidi.hr/Racunala/Novosti/...om-IMAX-platnu
Nebih znao. Al u tom članku nepiše ništa i autor je W1k1n6.
Imaš Iggya na slici. Dam se kladit da su Vedran i Iggy peglali na tom PS-u koji su spajali u kinu.