Zgrabite slike dok su još na prvoj stranici. Što više vremena prođe to će ih biti teže naći.
http://www.tesnexus.com/imageshare/
Printable View
Zgrabite slike dok su još na prvoj stranici. Što više vremena prođe to će ih biti teže naći.
http://www.tesnexus.com/imageshare/
One breze izgledaju blurano (valjda zbog depth of fielda), ali ako zanemarimo blur, izgledaju foto realistično :pray:
Jesu to slike iz obliviona ili skyrima?= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
To su slike iz svačega što netko uploada...
Teksture kamena u tamnici, modeli zombija i ova magla na vrhovima planina bodu u oči svojom ljepotom.
To su slike iz skyrima.. i vidi se malo po njima, tj.. kada se stvarno malo bolje zagledas recimo u sliku sa zombijima.. da grafika bude imala svojih mana i da likovi nemaju nesto puno detalja.. ne savrseno kao Crysis... ali to meni nece biti ni vazno.
Koliko vidim po slikama.. u globalu svidja mi se i jedva cekam..
Na jednoj slici vidi se unistena breza.. kao rasjecena na nekoliko dijelova, jel to neka naznaka da se mogu unistavati drveca kao u crysisu... mozda s macem ili raznim magijama.. hehe.. To bi bilo zanimljivo.. :pray:
Đabe ti je to sve ako opet useru kretanje likova.
Postane sve teže kada pogledam ingame footage :(
Novembar i to ako ne budu odgodili.
Prava grafika za RPG,pretezno blage boje,uglavnom hladne,teksture su odlicne,dizajn jos bolji,ma ja sam odusevljen.
Izgleda dobro, ali ni približno impresivno ako što MW i OB izgledali u svoje vrijeme. Dobro, sada možda i porade na IGRI. :)
Ovi sreenovi mi se čini da su sa konzola. Teksture likova su dosta slabe, daleko od tesalizacije kakvu ima DX11 grafika na PC-u.
Inače, dojam mi je solidan. Al kako rece Arby, ne onako dobar kakav je bio s Oblivionom.
Pa da to sam i ja primijetio za slike.. vjerojatno su s konzola ali opet i da tako bude.. super ce biti.
Istina Oblivion sam cekao kao macka misa.. te slike prirode su bile fenomenalne, takav dojan sada nemam za skyrim.. ali kao sto sam rekao to mi vise nije toliko vazno..
Meni se sviđa grafika, volio bi da vegetacija ima nešto više volumena, ali ne sumnjam da će biti oku vrlo ugodna. Samo da naprave kvalitetan sadržaj, tako da dobiješ želju preseliti se u Skyrim :D
Dobro sve to izgleda, ali za džaba ako će se likovi kretati ko da imaju metlu u guzici.
05.03. dolazi gameplay trailer, onda ćemo vidjeti.
@Neven <R>
Tko to kaze da ce se likovi lose kretati.. Sigurno nece biti kao Oblivion, kao sto su reklu engine je nov.. Pa normalno de ce promijeniti kretanje likova i napraviti da to bude fluidnije i prirodnije..
Bio je i novi engine za Oblivion u odnosu na Morrowind pa svi znamo kako je to ispalo...
Dobro, u Morrowindu je stvarno bilo katastrofa kretanje. Ko da su likovi retardirani.
Problem nije u engineu, već u Bethesdinom nesposobnom animacijskom timu.
Baš zato se i čeka gameplay video.
Ovom gameplay videu se radujem vise nego.. za bilo koju drugu igru :)
Ja bi rekao baš suprotno. Očajne teksture i jadna grafika. Pogle to hladno i crknuto drveće koje se opet proteže s pikselatsim zelenim komadima koje predstavlja grane. Pogle kosu karaktera koje izgleda ko pašta bolonjez sljepljena za glavu. Pogle tu umjetnu dvodimenzionalnu pojavu koja treba predstavljati travu koja raste iz tla. Katastrofa if you ask me, koja je čak i GORA od Obliviona. Al također što se mene tiče, katastrofa općenito (iako postoji stvarno mogućnost da ovo saka jer je ovo s neke od konzola uzeta slika i grafika također). Ali još jednom kažem, ovo mi izgleda gora grafika nego na nekoj igri iz 2006. godine.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Nije da se pravim pametan, al mislim da moje mišljenje kao jednog od mnogih fanova koji je igro Daggerfall, Morrowind i Oblivion u ogromnim količinama, imalo vrijedno tako da ja ovo kažem bez beda moja ocjena 3/10. Katastrofa :(
Vjerojatno će me sad neko napast ili ko zna šta, al ja sam jednostavno razočaran ovim slikama :(
Ne zaboravite također da forum i služi za izricanje svog mišljenja tako da molim suzdržite se od fejmanja kolko možete. Hvala.
Čemu tolika opsesija grafikom? Bar sam se u ovom podforumu nadao, da ce grafika pasti u drugi plan...
Koliko se puta mora napisati, da grafika sama po sebi, ne jamci kvalitetan proizvod?
Gameplay na prvom mjestu, a onda sve ostalo. Minecraft vam moze posluziti kao najsvjeziji primjer toga. Igra je jos u beti, a prodaje se k'o luda (istinabog, ne znam koliko je tih kupaca, iskusilo igru samo radi hype,a koliko bas radi igre).
A kad se vec prica o grafici, po meni je najbitnije da docara atmosferu, i krajolik u kojem se nalazimo...To im je poslo za rukom u svakom dijelu, tako da ne sumnjam da ce i ovaj nastavak nastaviti tradiciju.
Jebala vas grafika u RPG-u :(
ne znam, čini mi se da je tu netko razmažen :P
ja nisam igrao nijednu igru noviju od stalkera ili heroesa 5 (bar ne na svom kompu), oblivion sam prešao dvaput, i na to da ovo izgleda lošije od obliviona mogu reć samo lol :D
Pa nije niko razmažen i da, točno je to da grafika nije bitna - Morrowind je dokaz tome ali opet. Kraj 2011 je doba kad će izaći igra. Postoji DirectX 11. Postoje svakakve tehnologije. Zašto ne napraviti i dobar RPG i grafički lijep?
Opet imam osjećaj da će karakteri biti ko od plastelina napravljen i gline, da će im koža biti prazna tekstura. Jel tako teško napraviti grafiku poput Mafie 2 ili Bad Company 2? Far Cry 2?
Mislim ne bavim se grafikom ili ko zna čime, al stvarno vi koji se razumijete u te stvar, jel tako teško napraviti dobru grafiku? :?
Opet će napraviti glupost ko Oblivion di će ti sa HD 5850 igra opadati na 20 frejmova na nekim djelovima dok ću Mafiu i gore navedene igre igrati na 60+ s tim da je grafika u tim igrama bogovska naspram Obliviona -.-'
Samo da priča nebude površna, želim TES svijet koji će biti pun života
@Lorlon
Sto si pesimistican, ipak malo previse. Rekao si sto mislis pa sta se onda tu zadrzavas :D Vidis da se nitko ne slaze s tobom.. Ljudima grafika nije vazna, pa makar da ispadne kao i Oblivion..
Car je u atmosferi i prici koju Skyirim za sada prema slikama rastura.. :gitara:
Evo bas poceo igrati Dungeon Siege 2 koji ima stravicnu grafiku ako zelis usporediti s danasnjim igrama, ali ima nesto u sebi.. i da se igrati po nekoliko puta..
I ja sam bome mislio kako ne patite za grafikom.... izgleda da sam bio u krivu.
Kako cu se smijati ako pocnete sliniti za igrom kad izađe. Muhahahahahahahaha. (Vec sam poceo jer znam da ce te sliniti.)