Shush..im working.
Stips222 je rekao da oce igrati pa cu mu dati priliku.Njegovo pleme ce samo dobiti par bonusa da nam bude barem nesto blize.
Printable View
Shush..im working.
Stips222 je rekao da oce igrati pa cu mu dati priliku.Njegovo pleme ce samo dobiti par bonusa da nam bude barem nesto blize.
Ho ho!Super!Sad mogu da krenem u lomljenje kamena :).
Ajme sick, nešto si se grdno jopaxu zamjerio...
BTW, zakaj ovaj drugi tvoj roll nema isto +1 bonus? Kaj nebi trebao imati 2, 2, a ne 2, 1?
Pa ako Azer ne planira više igrati, a nadam se da njegovo mjesto nitko nije popunio, ja bih igrao...
Welcome aboard. Pročitaj si pravila, malo o našim plemenima, i raspravu, pa smisli svoje pleme.
Meh svejedno mi je ionako imam puno ljudi.Sad se koncetriram da svima napravim update.= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Hmh,sick,jel mogu ja sa ovim alatom 'sakupljati' kamen?Ako je odgovor da,onda,koliko mi treba kamena za kulu?(i kako se to uopste odredjuje?)
Pitanje - ovo svake druge godine, pretpostavljam da prvi put to mogu iskoritit sad odmah?
Ne..i necu ti reci >.<. Odi skupljaj kamen rukama :P ljudska snaga radi cuda.
@Outmind-hehehhe...ne...tek je otvorena skola,ljudi trebaju uciti,napisati nesto,praviti planove,yade yada yade.Sljedece godine mozes.
Ali hajmo ovako-moji ce sakupiti kamen,pa ce ga orbaditi tokom izgradnje kule?(da bude ravan,prav,bez neravnina)
Koliko mi kamena treba za kulu?
[center:1kfwsvcc][/center:1kfwsvcc]= Citat =:
MANAMARI
Manamari- pleme brđana koje potječe sa visoke planine Sitpsolobit na kojoj je pleme i smješteno. Generalno Manamari su ratnici i ostavljaju malo mjesta za znanost, istraživanje i obradu zemlje. To ostavljaju 'Hoquakim-a' iliti robovima koje uzmu osvajanjem i pokoravanjem obližnjih plemena.
Mladi Manamari kreću u obuku sa 10 godina, kada ih se šalje u skoro nemoguće uvjete na čelićenje. Na toj obuci preživi svega nekoliko momaka koji na kraju obuke imaju 18 godina. Tada su spremni za borbe i obično ih se i šalje u boj.
Manamari ako su išta razvijali u svojoj povijesti onda su to taktika i oružje. Manamari poznaju taktiku i to je jedan od razloga njihovih čestih pobjeda. Poznati general Samis prvi je uveo taj pojam kada su Manamari napadali Azeerce. Opsada njihovog sela bila je brza i učinkovita- porobili su cijeli puk u svega par sati. Što se tiče oružja, Manamari su prepoznatljivi po svojim dugim kopljima i bodežima oko pasa. To je osnovna oprema jednog vojnika.
Danas Manamare vodi veliki i jaki Stips. Stips je čovjek koji želi samo jedno: osvetu nad Azeercima koji su mu nečasno ubili oca u snu.
Evo. :D Nadam se da valja.
Radio sam po uzoru na Azera, da ne ispadne da je otišao bezveze :P
Edit: Sick- dobro da si promjenio avatar nabolje :D
"Naviknuti na glad" Buff i po
volim te sick, inače, kolko sam skuzio ove zivotinje su ko neki...
http://www.homepages.mcb.net/wormwel...ara131105d.jpg
Evo sad cu stavit i floorplan mog novog grada
:)
Probat ću i ja napravit sliku grada, ali neće biti nekakvo umjetničko djelo.
Meh, uzmes ravnalo, olovku, i razmišljaš megalomanski
Ako ne prikazuje sliku, što uključuje i onu u prijašnjem postu, stisnite desni klik, view image ili copy image location.
link:http://img826.imageshack.us/i/25773504.png/
Da malo objasnim rudarenje, dakle ako želite nekakav slabašan materijal koji ima neku upotrebu trebaju vam bar tri šestice iz kopanja, ako dobijete tri ili manje onda morate ispočetka kopati (urušavanje i tako), da bi išli dublje (i tako dobivali nove materijale) trebate još po tri šestice, s tim da zavisno od tehnologije i alata možete ići samo do određene dubine.Jako visoki rollovi kod kopanja rezultiraju ubrzavanjem procesa, tako sedmica ili osmica skraćuju vrijeme kopanja za jednu godinu.
Auh,neces nam lako dati metale. :)
Btw:Jopax,moze li koja slika?(ono,slika godine?) Ne mora nista specijalno,moze i obicna skica.
Ali cekaj malo, budimo realistični. Prvi metl koji su ljudi počeli koristit je bakar. Njega je moguće naći i na površini, bez ikakvog kopanja. To bi mogao riješiti tako da se bakar otkriva uspješnim istraživanjem, tipa 5 ili 6 daju nalazište bakra. Onda se bakar tamo može vadit etc, a nakon kaj se razvije bakreno oruđe možemo razgovarat o nekakvom kopanju.
Hrckov update gotov..vrlo losa godina al jbg..updatovi krecu sutra i dolazi novi igrac.
Jadni Hrc. Update je međutim urnebesno smiješan. Schadenfreude ftw!
Ima da eliminiram znanstvenike.
Kolko trenutacno imas ljudi eliminacija bilo tkoga bi bila fatalna.
:( Steta,ne ide te kocka.Medjutim,predlazem ti da nekako zastitis svoje starije ljude,ja cu svoje strpati u kulu,na sigurno.
Sada kad nađu, ako nađu, ljekovitu biljku, napravit ću starački dom.
Nisam siguran da bi se to isplatilo,ipak,samo ih je 9. Ali opet,pokusaj da ih zastitis.
Nisak skužio, bar se mogu hvalit kako imam mnogo mladih. :D
Baš bih mogao napravit smjenu vlasti...
Koga briga za starce :P odrasli svake godine 2 ostare..kad dodje do nule jednstavno ce djeca umirati naveliko
Ti to meni prijetiš. :D
Ma jok XD
Znači tako, ako već ubijaš Hamsterdamce, uzmi mene, što su ti oni ikad skrivili osim posebnih rolllova?