Talijanska liga korumpirana vreca stajskog gnojiva? :rotfl:
Engleska liga nije korumpirana i jaca je od talijanske? Jedini klub koji igra donekle dobro i koji nekako pobjedjuje je Man Utd koji pobjedjuje u 90.tim minutama golovima jednog covjeka... Uz ogromnu pomoc sudaca. Ostali klubovi puni zvijezda ne mogu proci grupnu fazu lige prvaka ili ne mogu napraviti jednu jedinu pobjedu. Talijanska liga predvodjena Juventusom je trenutno prilicno jaca od eng. Kako ja pisem istim tonom u komentarima o filmu,gamingu,muzici i ostalome i zalim za agonijom ili smrcu nekih kvaliteta tako je tebi svako mainsteam izdrkavanje i nafuravanje parametar kvalitete.
Thuram je najbolji stoper ikada,to su kometarisali velikani poput Zidanea i 40 mil nije cudna cijena za njega. Zidane koji je kostao 60. Kavani kosta 65. I kazes nije se nista promijenilo.
Nije sto sam Juventini ali kometari svih koje znam a koji prate fudbal sire od Barcelone,Reala,Man Cytija i Chelsea su da Buffon,Chiellini i Pirlo su morali biti u tih 11 igraca. Tu bi ja ubacio T. Silvu,Ibrahimovica ili RVP. Igraca kojih tu nema ali tu su Pike,Ramos... Kako i zasto to ja i slicni meni koji su "zaglavili" u proslosti gledamo sa velikim osmijehom dok je tebi to realno. Kako i zasto nije bitno.