mljac mljac mljas...
om da, ti sa Olafom, probaj Tryndamerea, bit ce ti dosta tezi za igranje :)
Printable View
mljac mljac mljas...
om da, ti sa Olafom, probaj Tryndamerea, bit ce ti dosta tezi za igranje :)
prestigo si me. taman sam htio reći da proba trynda.= Citat =:
Izvorno postao Lord Coldwolf
jesan, i mrzim ga, nije bas za mene :D= Citat =:
Izvorno postao m4dsk33lZ
E da, m4dsk33lZ, kakav je taj tvoj s avatara, zaboravia san mu ime :S
ja sam imo 2 3 i pun kurac kripova, nisam ja kriv sto je swero pozvao nekog svog amumua= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
@m4dsk33lZ: Od kada si rekao da si dobar ja se bojim tebe dodati na friend listu. Moramo odigrati jednom koji game da taj strah nestane. Napokon sam našao hrabrosti da ovo napišem (osjećam se slobodno, poput vjetra, kao list koji pada na tlo u šumi ssssss ssss /zvuk).
= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
Xin Zhao, ja sam ga uzeo prije par dana i lik je jako zabavan za igranje, radi fin damage i može nešto štete pretrpjeti, abilitiesi su mi isto kul i generalno je teško loše igrati sa njim ako si bilo kakav guide pročitao i sljediš ga samo u nekim savjetima
dodaj me. nick mi je hotshotgg. ;)= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
zajebavam se, tek sam 18. level, al igrao sam s nekoliko likova s foruma, koji će vjerojatno potvrdit da nisam loš. nick mi je fushiozer0
kad smo već kog hotshotgg-a= Citat =:
Izvorno postao Sphinx
CHw1_Csup84
(al to je bilo prije neg sto su ga nerfali kolko ja znam)
To je definitivno bilo prije balansa, ali danas svaki malo bolji igrac mordekaisera moze isto ovako :nerf:
(obratite pozornost da protivnicki team nije bas nesto pa ih moze sve :kill: :kill: :boohoo: :gitara: i na kraju :fof: , bas je zakon sto Xinov team dode nakon svega na :friends: )
EDIT: nemojte shvatit da sam rekao kako GG nije dobar igrac, nego da se ovo ne smije dogodit jednom malo boljem teamu
ja sam bio lvl 30 Azazel23 al sam dao acc sad sam poceo ponovo igrat i 10 sam lvl nick mi je bgjkjkj
Zasto bi netko normalan dao svoj acc na lvl-u 30 i onda poceo igrati ispocetka?= Citat =:
Izvorno postao KICO123
btw. jel ima netko da kupuje RP-ove, bas me zanima koliko vas ovdje trosi novce na to, ja sam razmisljao da kupim skin za twicha ali mislim da se to nece tak skoro dogodit?
hmmm možd ga je prodo.. sad si mi dao ideju.
Ja uzmem kad mi treba, uzmem si 1 skin za najdraze heroje xD
Nema kretena koji bi htjeli kupovati acc besplatne igre, nema. Pokusao sam prodati EU acc ali nitko nije zelio kupiti :(= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
@m4dsk33lZ ajde na lol, pozvali smo te u game. Pokaži svoje "lup`ga u miš" vještine.
bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
[quote=Rang€r]bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.[/quote:hxtuqffl]= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
ne vidim problem.. ako ti se igra samo radi statova, onda zaboravi, nemoj. U suprotnome pocni, uzivaj i doci ces do lvl 30, skupit rune i heroje.
[quote=Rang€r]bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.[/quote:2swbtfpc]= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Koji si ti pro j-e-b-o-t-e. Ajd sad odjebi iz teme i bacaj arrowe po doti sa miranom. :bravo:
Ante, dođi na US da se iglamo:(
bah, a i nije vrijedno da se tolko mučim da doguram do lv30, kolko duševne boli i dosade bi moro trpit za to, jedino ako na jednom accountu mogu igrat više gameova odjednom, onak da mogu igrat 3 gamea odjednom moglo bi mi bit i zanimljivo.[/quote]
Koji si ti pro j-e-b-o-t-e. Ajd sad odjebi iz teme i bacaj arrowe po doti sa miranom. :bravo:[/quote]
Ajd bez nepotrebnog flejmanja , nije ni ranger totalni dark side :D
Odi ti na US.= Citat =:
Izvorno postao Markecgrad
@Lord - On je samo retard koji misli da je faca što na internetovima piše sranja i flejma, sa onim postom si je čisto pokušavao dići kurac.
Ja i jesam na US-u :)
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
cool story bro.= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Ranger, prestani.
Ne shvaćam zašto ga jednostavno ne stavite na ignore, problem riješen
retaj je.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
also, nemogu se odluciti..
corki mi izgleda jebeno, pantheon i xin isto :(
anivia mi je kul, al izgleda ko neutralan minion..do not want.
opinions ?
meni su ta tri gore tak-tak, nisu mi bas zabavni= Citat =:
Izvorno postao Norther
anivia je prezakon, ima odlicne abbilitije i prezabavno ju je igrat
http://yfrog.com/0uarticunoip
Uzmi Aniviu, izgleda zakon.
Jao kako cekam Ireliu, mmm.. :D
vec mi se svidjaju ability njezini i njam njam passive :P
http://pix.sparky-s.ie/44918.jpg
Na početku sam bio sranje a nakon pola igre bih solirao čitav tim :D
Do kraja su me jedva ubijali kad bi se svi fokusirali na mene, a to bi omogućio mom timu da ih sjebe dok ovi očajno pokušavaju da mi nešto urade :D
Mega loš sam sa akali :oops:
Uglavnom, novi heroj se kupuje jer je female sa kosim okicama = sexy times :D