-
Re: Kad ste zadnji put nadogradili računalne komponente?
Lol ne, tipkovnica je za pisanje ovo je za igranje. Uštekano stalno, tipkovnica nepotrebna.Jednom kad se navikneš nema nazad. Koristim nešto slično od Gniusa godinama. Gljiva je za skok, saginjanje itd.Podesiš za što ti paše, sve nadohvat prstiju i daleko ugodnije od bilo kakve tipkovnice IMO.
-
-
Dota 2 i to profesionalno. Za to ne koristim bežičnu periferiju jer mi treba odaziv puno brži od 0.000000001 ms.
-
-
ne ozbiljno te pitam koji ce ti kurac to smece rofl bar nije korisno iskljucivo za mmo igre a i za to je loše
-
jel ovo trebao bit nekakav burn mlatimudane poškaklji me da se nasmijem
-
Ozbiljno? Imam 286 mogućih predefiniranih profila. Znači za 286 naslova. Što se ostalih naslova tiče nakon pet minuta izprofiliraš si sam. Meni osobno je tipkovnica za igranje smeće. Neudobna i nepraktična u odnosu na nešto što ti sjedne u dlan.
-
-
nebi to uzeo pored tenkeyless mech tipkovnica
-
Razer ima toga s mehaničkim switchevima, to u biti nije loše.
-
Meni to uopće ne zvuči kao loša stvar, ali teško mi je procijeniti kolike će mi točno koristi biti od toga. Sve više igara igram na gamepadu, plus za nešto tipa D3 opet moram koristiti pravu tipkovnicu za chat. Pretpostavljam da ti imaš bežičnu tipkovnicu pa ti nije problem raditi promjenu s jednog na drugo.
Baš me zaintrigiralo to sad. Moram malo proučiti po internetovima pa si možda i uzmem tako nešto.
-
-
Ja bi to kupio već odavno, al mi žao bilo ne koristit cors k60 od 800 kuna bokte. A kupio sam je zbog igranja.
-
Dok sam koristio Steelseries Merc Stealth tipkovnicu onaj igraći dio mi je bio zakon. Ali se nalazio na lijevoj strani, a tipkovnica je bila ogromna, pa je bilo neudobno za dulje korištenje. Fora je taj gameboard, ali preškrt sam za to.
-
Evo skoro dva mj. prošlo a ništa iz ED ne javljaju za ram. Po zakonu bi trebali vratiti robu sa servisa unutar 45 dana. Poslao sam par upita u međuvremenu bez njihovog odgovora. Neki dan sam kupio 4 gig iste memorije u drugom dućanu jer je glupo bez kompa bit i neda mi se ćirit po Vivax mobitelu. Znači ništa od ED-a.
Također sam prošli tjedan kupio LG 27MT46D-PZ 27" Wide LED/TV Monitor i sretan sam ko dijete :D
http://i.imgur.com/QRgrv1o.jpg
-
Da danas kupujem monitor, brijem da bih uzeo TV-monitor samo zbog ugrađenih zvučnika.
-
Šta nije po novom da serviser mora u "razumnom roku" otkloniti kvar?
-
Ček s koje udaljenosti ti gledaš u taj monitor? Ja gledam s nekih pola metra na 22'' i to mi je ono taman. Tih 27'' mi izgleda preveliko za takvu malu udaljenost. Inače uzeo sam i ja nedavno LG iz valjda te iste serije i monitor je prejeben. Najviše me iznenadila kvaliteta ugrađenih zvučnika koji imaju neki kvazi surround sound i to sve skupa zvuči jebeno. Također ima hrpu featuresa koji mi se sviđaju.
Ma da, ED i njihov servis. Takvo nešto je mogao očekivati kad je slao.
-
S pola metra također gledam. Prvih 10 minuta COD-a mi se malo vrtilo u glavi, a nakon par sati je već klasika. TV gledam iz kreveta sa 3-4 metra.
-
Da ovih dana kupujem monitor uzeo bih neki s FreeSync ili G-Sync neovisno o tome imao li grafu koja podržava ili ne.
Što se tiče "zakonskih 45 dana" - takvo nešto ne postoji. Trebaju ti otkloniti kvar u razumnom roku, ali razumni rok ne definiraš ti kao kupac već oni kao serviser ili uvoznik.
Svakako ih kontaktiraj, možda su zaboravili ili zagubili - s ED reklamacijama poznati su problemi, zato ih ljudi i izbjegavaju.
-
Zabrijo sam, to je "zaštita prava potrošača":
5. U zakonskom roku predali ste proizvod na popravak. Prošlo je dosta vremena, a nemate nikakvu povratnu informaciju. Zvali ste i rekli su da imaju rok za popravak 45 dana.
Zakon ne predviđa precizne rokove, već razumni rok, koji se određuje temeljem svih okolnosti određenog slučaja, odnosno, cijeneći sve okolnosti vezane za neispravan proizvod i njegove konkretne nedostatke. Ako trgovac u razumnom roku ne popravi proizvod zakon predviđa obvezu trgovca da preda novi proizvod, odnosno ukoliko to nije moguće potrošač ima pravo na sniženje ili povrat novca (raskid ugovora).
-
Ok, ajmo reć da je razumni rok oko 3 mjeseca.
Al fakat glupo da oni nisu u stanju gurnut ram u komp i vidjet da ne radi.
-
Ma to ti je zapelo negdje u Mađarskoj ili na putu tamo/natrag.
-
Jebeno, šteta što ram ne priča pa da ga nazovem i pitam gdje je.
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Da ovih dana kupujem monitor uzeo bih neki s FreeSync ili G-Sync neovisno o tome imao li grafu koja podržava ili ne.
Da, ali takav monitor košta koliko vidim od 5 tisuća kuna pa na dalje. http://www.asus.com/Monitors/ROG_SWIFT_PG278Q/
-
A i navikao sam na 50-60 fps-a u COD-u. Sada bih ga kupio jedino da sam pro sa hrpom para.
-
= Citat =:
Izvorno postao
marijanovic
Hahahahahahah.
Hahahahahaha.
Hahahahah.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Vedro
G-Sync od 3500 na dalje, FreeSync modela čini se još nema kod nas, barem ne 16:9. Ima LG 29UM67 za oko 3000. Biti će više modela uskoro, Acer i Benq uglavnom; 1440p.
-
Ok, ali ne kužim zašto bi itko pri zdravoj svijesti kupio to propalo smeće od tehnologije?
-
= Citat =:
Izvorno postao
W3DR4N
Ok, ali ne kužim zašto bi itko pri zdravoj svijesti kupio to propalo smeće od tehnologije?
Tebi je sinkroniziranost "izlaza" grafičke s osvježenjem monitora citiram "propalo smeće od tehnologije"? OK. Nadam se da si jedini ili da samo trollaš kao i inače.