Ja čekam več otkad je igra izašla. Najprije je base-host propo,onda naručim iz Algoritma i čekam 5 dana i onda mi kažu da su tek sad poslali i da če doč drugi tjedan.
Printable View
Ja čekam več otkad je igra izašla. Najprije je base-host propo,onda naručim iz Algoritma i čekam 5 dana i onda mi kažu da su tek sad poslali i da če doč drugi tjedan.
Završio SP .
Nisam se ovome nadao ...pozitivno iznenađen.Nakon lošeg pacifika i turbo folka zvanog MW2 konačno smo dobili SP vrijedan imena COD .Po meni najbolji dio do sada i definitivno mi je vratio nadu u serijal .Kampanja je solidno duga , na normal se ima što za igrati , zombi mod je zabavan a ljubitelji MP imaju u čemu guštati .Priča je odlična a atmosfera najbolja do sada , u rangu dobrog trilera .Naravno , morali su zajebati stvar i ići kopirati scenu sa ruskim ruletom iz The Deer Hunter-a .Tu je prastari enđin koji ih jako ograničava i čini igru zastarjelom i izlizanom .Naravno , napucavanje je i dalje turbo arkadno a nepostojeći AI i dalje maskiraju hrpom neprijatelja te se i dalje repsawnaju tako dugo dok ne pređeš zamišljenu liniju...ali barem su za razliku od prošlog dijela unijeli raznolikost u naoružanju pa napucavanje nema prizvuk i osjećaj kao da se koriste zračne puške.Sa performansama nisam imao nikakvih problema .
Uglavno zabavno , atmosferično ali jednokratno igraće iskustvo zbog krajnje linearnosti .Sve u svemu i više nego zadovoljan.Čvrstih 80/100 :thumbs2: .
Da, dobra je igra, kraj je zanimljiv i mali mindfuck koji se i manje više očekivao. U svakom slučaju dobro osmišljeno. Ali, više volim moderne šprehe i zato mi je mw2 daleko bolji, naravno ne samo zbog toga ali ipak, tamo sam više uživao. Pitam se kakav će idući cod naslov bit, šuška se nešto u budućnosti.
Kaj se tiče black opsa, za jedan prijelaz dovoljno, unistall.
Unistall pa nemožeš multiplayer onda :shock:= Citat =:
Izvorno postao Aral
ja sam valjda retard -.-
di ima za skinut patch...kopam po steamu po sluzbenoj stranici i nigdje nista....cak ni almighty google ne pomaze :O
pomazite ljudi..mp je nepodnosljiv
Steam ti sam treba skinuti patch. Ali neki kažu da ovo nije taj patch i da im je još više zeznuo stvar.= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
A multi, ono zbog čeg se cod i čeka?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Evo presao igru bas, iznenadjen sam dobrim poslom Treyarcha,najbolji cod do sada. Filmski,napet,linearan(sto u njegovom slucaju nije mana),trci,puni i pucaj sistem , za jedan prolaz vise no dobro. Zanimljiv kraj, ceka se nastavak. 9/10 sto se mene tice
meni je multiplayer zakon, obozavam gun game, sticks and stones, capture the flag, domination i search and destroy
Ne znam jeste li vidjeli ovo:
Kul.= Citat =:
Izvorno postao GDra
Vjerojatno već negdje piše, ali mi se neda prelistavati temu... jeli igra zahtjevnija od CoD4 - MW? Ne vidim neki strašni pomak u grafici pa me zanima.
Prije od MW2. Grafika je tu negdje, al mislim da je zahtjevnija, što je vrlo čudno. Čim više čeprkaju po tom prastraom engineu, to igra ide sve gore.
Ak još dodamo i onaj lag...uglavnom, mislim da ekipa sa zvijerima od kompova nema problema al to nije opravdanje, ovaj engine bi se trebao vrtit na konfama starim barem godinu dvije, i to bez problema. A to nažalost nije slučaj.
Moja konfa je stara dvije godine i igra se savršeno vrti.
Odlicna kampanja. Mucho zadovoljan :)
samo da je bolje optimizirana igra bi bila premoćna.
ovako je pobrala samo: Black Ops Grosses $650 Million In First Five DaysS:rotfl:
Nevjerujem da je puno njih razmišljalo o optimiziranosti kad su išli kupovati igru.
hmmm nemogu naci na netu podatak pa ako netko od vas igra pa mi moze rec.
sto se tice servera, koji je najmanji broj igraca na ranked serverima? tj dal ima servera sa max brojem igraca manjim od 12?
Pogotovo ne oni koji su je kupovali za konzole, a njih je daleko najviše :)= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Pa naravno kad je na PC-u uglavnom piratija. Ali meni je preglupo igrati na konzolama FPS igre.= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
18. Svagdje je 18, pogledaj na GameServers podatak, samo 18 slotova ima. :thumbs1:= Citat =:
Izvorno postao TvRc
Nego, igram sada firing range. I pokupim nečiji Mac10 i sad probam pucati da vidim kako izgleda malo recoil i to. I slučajno pogodim frajera kroz zid HS :shock: Jeli on sad to može prijaviti, pa VAC gleda po theateru, jer stvarno nikad nisam koristio cheateve. Ali mislim da lik nije ni pogledao killcam tako da. :D
Svi ranked serveri imaju 18 slotova, unranked servera ima raznih veličina.
jel gotova recenzija za black opse
Koliko košta 1 mjesec hostinga ?
https://www.gameservers.com/blackops/or ... p?game=129= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Sad sam sve classe isprobao, ne znam više kakve da napravim :?
Jel ima netko prijedlog?
Ljudi jeste li zainteresirani za ulazak u klan ja i frend smo osnovali Mind Fuckers...Ako ste zainteresrani javite mi se na xfire dlipu123 ili steam dlipu123 pa da se dogovorimo...Prva proba za primanje clanova u klan je u Petak...Ja i frend na FFA smo uvjek prvi odnosno on prvi ja drugi hehe...I imamo dosta iskustva iz BC2 tako da nam je ova igra ono nista...Pozz
:pray:= Citat =:
Izvorno postao Chappi
jeli i ovo samo neki mindfuck?
Može bit da je....
dobar.