S mageom je predobro igrat :D Trenutno sam lvl15 crit fire/lightning mage (76% crit 8) )
Printable View
S mageom je predobro igrat :D Trenutno sam lvl15 crit fire/lightning mage (76% crit 8) )
Jucer sam dosao na 20lv i otisao sa frendom klat ligu u njihovom gradu...naravno nismo mogli dalje od luke jer su nas ubili zastitari (90k dmg udari lol) ali doslo je par igraca iz lige u luku pa smo se ubijali XD
Hajd mi recite šta je bolje, Cleric ili Wizard? Paladin ili Warior? PvP gledajući.
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
Pa sad!
Svatko ima neš!
Ovisi što ti se,
te koji način igre više sviđa.
Range ili Close
Spell ili Melee
Čitaj si mal guidove.
Guidove, i to na US forumu. EU, blago rečeno, saka zasad. Nema informacija baš puno.
I jubito pvp filmiće si gledni.
Nemoj filmiće gledat, ništa ne pokazuju.
Pokazuju moć koju možeš imati ako buildaš dobro lika : )
Pogledaj ovo: Q7QzpSFGfmYS 8)
Neee, kao da nam nije dosta što 60% ljudi igra maga xD
Mogu ti reći samo o scoutu a to je da je scout gank klasa. Prvi aimaš = skidaš ga u 5 sec max, netko tebe aima prvi = padaš u 2 udarca max xD
Healer..ah taj Healer xD
BUMP!
Teška mi je odluka spala na Psicionista ili Wariora, mislim da će biti ovaj prvi jer je pre imba. :D
Nova anketica!
Udri narode!
Evo danas je server down do 15 GMT znači do 16h kod nas. Inče igram Warriora, Liga, ime: Hatad, Lvl: 16 još malo 17....
Inače, uvijek stave do 15:00h (GMT),
no ako srede i prije naravno da će otvoriti servere.
Tako je bilo i sa prošlim apdejtom.
E da,
danas onda dolazi IM..
Evo jedan moje video :P : xY8J-e_rRvY
Pa hajd da vidim jedan tvoje video.
U is pr0!
We apologise for this extended down time for ISA.
Currently there is no ETA, but the Goblin mechanics are hard at work.
Thank you for your understanding.
A bas sam mislio doci danas na 30lv, a tko zna kad ce popraviti to XD
Nova anketa!
Pa da vidimo!
Jel Allods napokon oslobođen gužvi?
da je svako malo ces vidjet ljudi al nije tolika guzva ;)
Trenutno sam lvl 20, al nema vremena bas igrat u zadnje vrijeme. Faks je počeo, a i krenuh u teretanu :? + druge igre koje igram tako da sat-dva dnevno je max sto mogu izvuc sa allodsom...
Ma ja si svaki dan dernem puni fatig, predam ga i to bi bilo to.
ček kak si daš punit fatig neg rađenjem questova i grindanjem?:S (shit ovo je jednoteisto)
Nego kak drugačije..
@Rang€ru, Cherry je mislio na količinu dnevno utrošenog vremena na levelanje (ilitiga napuni fatigue i to je to), a ne na način levelanja.
Jel ti treba blok-dijagram? xD
pa ne način na koji je to reko se čini ko da igra 5 min na dan, a napunit fatig treba pun qrc vremena :/
I da ne tražim jel ima koji naš guild da se priključim, za sad isprobavam rase pa nisam neki visoki level???
Ima.
Ah Trešnjo što si zla....
Ev'ga: http://sasavadruzina.mmoguildsites.com/
A što ako je Empire?
Mogao je odmah reći na koj strani igra pa bi mu ja rado udijelio ; )