:P= Citat =:
Izvorno postao Aral
Printable View
:P= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ili tehnološki loša, poput Nokie.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Zato je Apple želio kupiti Nokiu... i neslavno ga do jaja lizno. :P= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Da su uspjeli, vjerojatno bi je ugasili.
Apple je orijentiran za zaštitu okoliša, pa šteta struje i plastike koja se potroši na izradu poluispravnih mobitela iz Nokije.
A zašto onda Apple daje godinu dana na svoje uređaje? Zato jer završavaju u smeću nakon isteka garancije :D toliko o ekologiji... A frendova "nakupina plastike" stara 5 godina i ima više funkcija nego moj ajfon. Jedino nema tačskrin. A to je najbitnije :eyebrows:
A ja se onda pitam zašto sa prstima moram pokriti pola ekrana da bi nešto igao. Šteta performansi koje mobitel potoši na taj dio kad to ionako nevidim :(= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
nokia je puno pouzdaniji uredaj od applea... imao sam osobne 3 nokie, i niti s jednom nisam imao problema... a ovom pederu izleti mrtvi pixel nakon 2 tjedna...
Vidiš, kod mene je pak obrnuto bilo. Nema ti tu pravila, kad mobitele cijenili prema tome onda bi to bilo jako zanimljivo.
Zapravo, ne, to radi i automatski, samo ako je dovoljno toplo. Mislim da je kritična temperatura oko 32 C, ili tu negdje.= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
:pray: Ajme, smijeha, e...= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
A šta onda Weky misliš o drugim mobitelima tipa Samsung, LG i slično kad je Nokia tako loša? Pritom ne mislim na mobove sa Windows Mobile OS-om, nego ovi koji imaju svoje vlastite.
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, ali dečki nemaju nikakve argumente. Argumenti su im sljedeći:
Don Kihot: (on je malo bolji od Vedrana :D)
- iPhone će ti eksplodirati u facu
- iPhone nije za slijepe ljude
- iPhone ima samo jednu tipku
- iPhone ne može imati mp3 za ringtone
Vedran:
- Nokia je nefunkcionalno smeće
- Nokia je nefunkcionalan poluproizvod
- Nokia je nefunkcionalno smeće od poluproizvoda
:D
A siročad Googlovska.
Provedeno je istraživanje o uporabi smartphoneova u Americi. Blackberry drži oko 42% tržišta, čime je uvjerljivo vodeći.
Apple s jednim jedinim mobitelom uspjeva držati oko 26%. Svi Windows Mobile mobiteli ikad, zajedno drže 18% tržišta, dok su zastarjeli i odbačeni sustavi poput Symbiana potpuno beznačajni u svijetu koji se okrenuo ka naprednijim rješenjima.
Ameri su preglupi za Symbian.
I da, razmisli prije nego što kažeš da je Jafon ekološki osviješten (kao i ostali usa proizvodi).
Koliko plastike, neizmjenjiva baterija koja se ne može reciklirati,
potreba zaštitna guma da se ne raspadne itd itd.
Da su ameri ekološki osvješteni, nebi bili najveći zagađivač što se auto industrije tiče,
jer nijedno njihovo vozilo ne troši ispod 15l.
A cijene goriva su 0 nasprem naših. Ima se može se.
Valjda im je smog isprao pamet, pa se ne znaju služiti pametnim uređajima, samo ajfonom.
U Americi je situacija takva da uz ugovor iPhonče dobiješ za džabe, a u skoro svakom boljem kafiću imaš hot spot, tako da tamo WLAN u potpunosti dolazi do izražaja. Također, oni imaju i hrpu servisa, pa nije nikakav bad ako ti rikne iPhonče koje si dobio ZA DŽABE!
Kod nas iPhonče nije pokriveno jamstvom do isteka ugovora i nema servisa, jer da ima i ja bi si uzeo iPhoneče ZA DŽABE!
Poklonjenom se konju ne gleda u zube...
Imam par pitanja u vezi jailbreaka 3gs-a(nije moj) pa bi molio nekog vlasnika ajfona da mi se javi sto brze na pp zato sto ovdje takve rasprave nisu dopustene.
uzmi iPhone
možda ima stotine nedostataka al se može Jaillbreakat i to ispravlja sve nedostatke. kad jaillbreakas dobijes program koji se zove Cydia i tam skidaš sve programe koji ti trebaju te iPhone dobiva sve mogućnosti koje mu je Apple oduzeo.
npr. možeš staviti mp3 za ringtone te čak odabrati dio pjesme koji će svirati uz program myTones te možeš slat svoje podatke preko iBluetootha. Vjeruj mi, kupi ga i dobro ćeš se osjećat jer ćeš znat da imaš najbolji stroj od mobitela :D
uostalom tu imas odlicni appstore sa nebrojeno puno aplikacija i igrica sto nemas ni na jednom drugom mobitelu.
nije potrebna. ja na svom ajfonu nemam nikake gume i pao mi je sto puta i dogodilo mu se svašta još pa mu nikad ništa. uostalo imaš tipove na jutubu koji ga gaze autom pa mu nista. treba ga pogazit 5 puta da se raspadne= Citat =:
potreba zaštitna guma da se ne raspadne itd itd.
Instalirao Wormsiće na iPhone...ownage :pray: 90mb :)
jel im a dobrih besplatnih pdf/office(word,ppt,excel) readera za iphone ?
Street Fighter IV Impressions
Ima i video gameplaya, off camera, ludo izgleda.
kaj nemas ti JET?= Citat =:
Izvorno postao Aral
Kolege se s time već neko vrijeme zabavljaju na predavanjima... Zavidim.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Imam, al wormsiće sam jučer šogoru sredio na njegovom iPhoneu. A kak ga svaki dan vidim tak se i igram ak stignem ^^ Baš sam danas malo igrao, grafika ko na pc-u, nemreš vjerovat.= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
Final Fantasy I & II Drop This Week
Jel se to meni čini ili ekipa radi igre za iPhone samo tako ^^
Ovaj tjedan je izašao i prvi Broken Sword. Užitak igranja bolji nego ikad, za samo 5$.
stavi mu guitar rock 2... grafika ista ko na PS2 u guitar hero 3... :thumbs2:
= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
Office2 Plus
Portovi sa NES-a.. Imaš odavno na Symbianu... I to FREE.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Da, ali kao i apsolutno svaka druga, i to je na Symbianu polovično funkcionalna aplikacija.
Dobro je što si objasnio na što misliš pod polovično funkcionalna.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Nefunkcionalne kontrole, rušenje aplikacije, nelogično usporavanje i sve druge neizbježne Symbian boljke.