Da, rula serija. Reklame su najbolje. :D
Printable View
Da, rula serija. Reklame su najbolje. :D
Jel netko jučer gledao Navy CIS (Boz?)? :pray: Na velikom monitoru su pustili Numa Numa klinca sa youtubea :D Mali sada može reći da je popularan :rotfl: Pre jebena serija, puca po šavovima od karizme i genijalnih likova.
S:rotfl: :rotfl: :pray:
NCIS mi je najdraža serija tog žanra. Onak, čisto slučajno.
Znam, zato sam te i stavio u zagradu :D Meni je takodjer najbolja.
Yep, gledao sam to, prebrutalno. :rotfl:
Jedna od najboljih serija, ikada.
Neznam zašto, ali meni je to najgora kriminalistička.
Likovi su mi preiritantni.
Najbolje su Bones i Mentalist.
Gledam malo Tudore ovih dana (dobro, dvije epizode) i čini se kao OK serija, povijesna fikcija, politika i sve to. Sam Neil, hell yeah. :)
Premda kaska iza serija tipa Rim po pitanju autentičnosti... malo modernizirano.
= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Ta serija i je genijalna zbog savršenih likova :D Gibbs bi i Chuck Norrisu ćušku opalio :pray:
Da, likovi su premocni, stvarno odlicno odradjeni, meni najbolja serija tog tipa, daleko ispred otalih sto sam gledao
http://www.imagesforme.com/upload/d9d4a3f1.jpg
Poceo gledati drugu sezonu.
i kakva je prva?
Prva sezona je solidna. Nije smece, ali nije ni odlicna. Rekao bih da je dosta patila zbog strajka scenarista. Najbolji je dio kada glavni junak koristi poznavanje kemije kako bi rijesio neke od svojih problema. He, he. Uglavnom, procitao sam na par mjesta da je druga sezona bolja pa sam odlucio provjeriti.
Druga je meni bolja, nema onih filler epizoda kakav sam imao osjećaj da su neke iz 1. sezone. 3. sezona počinje za koji mjesec isto.
12 epizoda Better off Ted, nemogu ovo je prejako, ahahhahah legendarno
Jabbervocky, japanci, vjeverice :rotfl:
jel itko gledao "lie to me"?
nabaso sam slucajno i vidio, cini se gg, u procesu sam nabavljanja.
Loše je... Ideja super, glumac predobar, realizacija još jedna u nizu generičkih serija.
Moje mišljenje... Al malo sam gledao, tak da, javi dojmove.
the rick gervaris show... za sada solidno
Pogledao prvu sezonu Fringe-a. Vrlo je... eksfajlicno.
normalnog utorka navecer bih sada gledao novu epizodu chucka i novu epizodu HIMYM... ALI NE... retajni ameri MORAJU gledat zimske olimpijske...
STRASNO
dabogda pocrkali svi odreda
= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil
Ono što mi se sviđalo kod prve sezone je što je dovoljno sličila na x-filese da bude zanimljiva ali nije išla u krajnosti sa zavjerama i nadnaravnim, za većinu stvari postoji znanstveno objašnjenje, druga sezona je nešto lošija, pogotovo zbog nekih nelogičnosti
= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ova 4. epizoda "losta" mi je osobno najbolja u ovoj sezoni, i jedna od boljih općenito. Zapravo nije ni puno toga otkriveno, ali je zato stvaranje napetosti, kao i gluma opet na najvišem mogućem nivou.
Meni je osobno prosla epizoda bila bolja, iako mi je Jack drazi lik od Locke-a. Ali daleko od toga da je ova bila losa. Lagano se sve rasplice.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
nove epizode svega i svacega su vani...
odo doruckovat i gledat HIMYM... :D
Jel izasla vec?
pa je... upravo pogledao...
dobra je epizoda... ^^
teacup pig hehe...
Nisam ocekivao ovako rano ali odlicno.
Joj kako sam se sjebo na 6. Epizodu Spartacusa.
Ali sve u svemu Prezakon je Serija.