uz WoW.. igram na ********* serveru i kad se srusi serv a mi sured Nax-a (mislimo ok logat cemo se unutra mal ce bit za*ebano al logat cemo se) kd naprave roll-back jedno sat vremena i ja se nadjem pred ulazom nax-a :hangin:
Printable View
uz WoW.. igram na ********* serveru i kad se srusi serv a mi sured Nax-a (mislimo ok logat cemo se unutra mal ce bit za*ebano al logat cemo se) kd naprave roll-back jedno sat vremena i ja se nadjem pred ulazom nax-a :hangin:
:shock: sve sto ima reci je :shock:= Citat =:
Izvorno postao cropir
To se meni dogodilo u karazhanu.Mi smo ubili shade of arana i taman je bio rollback i nismo lootali i onda opet ponavljaj isto :killyou:= Citat =:
Izvorno postao Freerider_031
jooooooj, ma da razbioo.........
u igraonici lcd monitor, kodkuce na laptopu lcd, a da nepricam o grobju tipkovnica i miseva ispod kreveta. a kad sam bio manji, kad zasteka komp, ustanem se i opalim mu kruzni. koji su to sokovi bili, sam kad se sjetim....
Razbio sam tipkovnicu zbog GRAW-a 2
ZOMG, gori si od mene :pray:= Citat =:
Izvorno postao Tegla Ajvara
ja razbijam samo u onim drugoklasnim igraonama, nikad kuci....
Kao sto sam prije napiso da nisam nis razbijo al bi uskoro moglo nest poletit kroz prozor il kroz stepenice, tak i onak uskoro ce doc neki laptop ...
a tko nije koji put lupio monitor ili bilo kaj drugog....
redovito to radim kad igram GTA san andreas,Max Payne,CS 1,6 i Vampire the Masquerade 2....pogotovo kad se upustim u igru i ne čujem ništ oko sebe,ali još više ga razbijam kad igram Silent Hill,pa mi komp se zblesira iz banalnih razloga,onda ga odvalim da me sve ruka onda boli....
Evo naprimjer ja!!!
Samo nekad jace neku tipku nabijem ako sam ljut i to je to. :D
Slucajno napravio nekaj mi je zastekalo.
Moze brisanje!!! :D
hah baš sam neki dan sjebo miš o pod sam ga bacio jer mi je igra izbacivala
kad je moj starij brat opalio kružni kutiji komp posto eng-hrv :rotfl: negdje piše my computer a negdje moje računalo i slične stvari :rotfl:
Prince of Persi : t2t zbog sjebanih kontrola sam razbio miš i kupio trust miš i tipkovnicu te sad neču razbijat ništ, osim monitor mi je sjeban do bola.lol. E da i Scareface me naživcirao.bru :-x :-x :-x
Ja sam smrdo przijicu kad mi je progutala underground cd1 dok sam ga instalirao. :-x
Sad moram razvalit mis pa da onda moram kupit novi.
Premal i preobican mi je.
Srecom vec nesto zvecka u nemu. :)
ja neznam odkud vama pare da si trgate dijelove od kompa :wink:
il jos gore kad neki lik zgubi i nekoj igri pa trga periferiju i psuje e ja bi te likove fakat kod psihologa odveo
nema do cod2 s&d ajme ubijem se s tim kad pocne a odma me granata ubije
pa cekam 5 min i onda opet granata u 3pm ode mis..
Cod2 takodjer najgori. Kad mi neki njub kamper opizdi hs il kad dobim hs prvim metkom iz pistolja al i bombe isto znaju nazivcirat. Onda tipkovnica najebe zato sta sam mis posudio tak da njega nesmijem. Al to mi je jos uvjek prva tikovnica koju sam kupio i jos se drzi.
:rotfl: kad neznas :D= Citat =:
Izvorno postao bango
ljudi nemojte se zivcirat, koristite chitove :D :D :D :D
1) cheatovi su za njubove= Citat =:
Izvorno postao Wasteful
2) cheatovi većinom ne rade u MP
Inače se slažem sa Svinjoguzom, ne znam odakle vam tolike pare za trganje periferije, ja svoju periferiju brižno čuvam čak i u napadima bijesa.
ma u mp se nikad ne zivciram, ak neko zna igrat protiv mene kaj se ja imam zivcirat...
al u sp me zna zivcirat kampanja i botovi usrani :D
jao kak sam razbijo tastaturu kad sam prolazio jednu nemoguću misiju u NFS U2 kad sam ciljao prema 100 postotnom prelasku igre. nemožeš ih prestić il se razbiješ na nekom autu. joj :twisted:
Razbio sam PSP kad mi je na NFS-u krivo zadriftalo.
u Line of Sight Vietnam-u na multiplayeru :D
sad pripremam asortiman miseva i tipkovnica jel dolazi red alert 3. :)
sad pripremam asortiman miseva i tipkovnica jel dolazi red alert 3. :)
edit: ups. tehnicki problemi :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Syobon Action aka Impossible game,negdje u spam caffe ima tema. kad se jednom skuzi fora je lagana i kratka igra ali sam se mucio pola sata kod one kornjace i andjela na kraju 3. levela :-x
cod2 mp brecourt mapa... 2 tipke i o monitor sam raskrvaria saku (CRT monitor je bia)
nedavno (prije 3 dana) zvucnici su letjeli kroz prozor zajedno sa svim kablovima .... zezaju me vec par mjeseci a onda su poceli prekidati usred teske makljaze u wow-u(teski fajt protiv undead rogulje koji je trajao jedno 5-6 min)(s prekidima)..... susjed se skoro us*o od straha al najvece cudo je sto od tada rade savrseno... made in china FTW :pray:
Razbio sam jedan smartboxov miš pred par dana,košta koji 11 kuna pa nije problem za nadoknadit.