-
Re: Kakve patike furaju PC Play forumaši?
Mislim da je samo zaokružio već rečeno. Ali gdje nestade rasprava o patikama?
Evo ja preko zime sad furam neke poluraspadnute cipele još od osmog razreda, a preko ljeta nosim starke jer su najlakše i ne znoje mi se noge.
Ove cipele su nešto najudobnije što sam obukao, mislim da ću ih zamjenit tek kad đonovi otpadnu.
-
Da prezentirati ko neki fakt. Dobro, to da se dobar broj ljudi oblači kako bi nešto istaknulo jest fakt. A čim provedeš više od 5 sec razmišljajući što ćeš obuć, očito nešto želiš istaknut (ili sakrit, for that matter). Naravno da ima i dio onih koji boli briga za sve, pa hodaju okolo ko klošari, ili im još mama kupuje odjeću (Ima i žena ovakvih! (vidi: Sonik)), ali u današnjem društvu puno je češća obrnuta situacija. Većina ljudi pati na vizuale. Ljudi su vizualna bića uostalom.
Sve ovo ostalo su moja osobna iskustva, doživljaji i način razmišljanja, i nisam nigdje trubio da bi ostali trebali tako radit (Mada na nekoj razini, možda manjoj od moje, svi to rade. Opet, ljudi su vizualna bića.).
Ali dobro, srećom sam dovoljno star da znam kako ne treba previše uzimati srcu Nikine postove.
On topik, kad budem imao love mogao bi si kupiti nove Vansice, stare sam opet poderao iznutra na peti... Nadam se samo da još imaju neke bar relativno crne, a ne šarene izbljuvke.
EDIT: Tho slažem se ono za forsanje izgleda vezanog uz muziku koju slušaš. Moje čizme aside, mislim imam i ja Black Sabbath majicu, ali likovi/žene koji su 24/7 u koži/lateksu, s killerima, lancima i koječim su fakat prefors.
-
Niko.. Niko je... Niko je u pravu...
-
fakat>fakt
Also, šta fali klošarenju? Nosiš ono kaj ti je najudobnije, odnosno ono što se TEBI najviše sviđa. Ja se nikad nebi obuko da bi nekome bio lep (osim ako idem na neko događanje/instituciju di moram biti formalan), jer bi se zapitao što radim s osobom koja me prosuđuje na temelju oblačenja.
-
Još bi samo ubacio da ekipa koja fura hip-hop style obleku najčešće nije fors, jerbo je takva obleka stvarno pun smoki udobna, a udobnost je kod odjeće najbitnija stavka ako si muško. Presmiješni su mi ovi aktualni klinci koji prate "modu" i furaju one uske mrkva hlače (odvalio sam kada sam prvi put čuo taj naziv) i kojekakve tanke vestice i kaputiće kao đastin biber. Kad vidim takve spodobe odmah se sjetim modnog hračka i ekipe za prekenjavanje.
Stvarno ti dođe da se zapitaš de je nestao čovek i de se skriva on? Ako mladima treba modni uzor postoji Earl Jehosephat Hickey, a ne ove hodajuće wannabe žene. Mi muški bar ne moramo dražiti suprotni spol sexy oblekom i možemo si priuštiti luksuz udobnosti, pa je lagano debilno ne uživati u toj pogodnosti.
-
Ne znam, meni je "udobna odjeća", pod što se obično smatraju trenirke i koješta, uglavnom očajno ružna i osjećam se u njoj ko da nosim vreću za krumpire. Al doduše jest udobna, tako da ju nosim samo kad se valjam po kući. Heck, upravo zato kad nemam cijeli dan što izlazit iz sobe, ni ne isvučem pižamu. Udobna je a i lijeno mi. No kad izlaze u javnost, većina ljudi (mene uključujući) ima potrebu prezentirati se u nekom poželjnijem svijetlu, iliti ne izgledat ko musavo đubre. Neke nije briga nimalo, pa izađu vani u zmazanoj majici i poderanim hlačama. No većinu ljudi jest, više ili manje (well, žene luduju za time i više nego što bi trebale).
A onak sad osobno, moj stil oblačenja je neki žnj. Istinabog nosim puno crne jer mi je draga, al nisam mjetalhed. Majice mi recimo uvijek imaju nešto određeno na sebi (bend, film, anime, štajaznam) čisto jer su mi bezveze one majice tipa "Nighclub 1976 Los Angeles" i slične, a plain su... Well, plain. Ali daleko od toga da se oblačim za da bi bio drugima lep, već oblačim ono što je meni fora. A što se prosuđivanja tiče, pa nek misli što tko hoće. Jedino doduše, dobra stvar sa majicama benda/filma/etc možeš automatski saznati što neku osobu interesira, a to može bit i dobar conversation starter.
@Niko
Problem nastaje kad suprotni spol to puši, a to se očito događa. ;D
-
= Citat =:
Izvorno postao Carp
Niko.. Niko je... Niko je u pravu...
Ja sam uvijek u pravu, pa čak i onda kad nisam.
-
Ja dapace ne podnosim trenerke i tenisice. Sve je mlohavo i mekano.
Ne podnosim vidljive logoe na kosuljama, trapericama, majcama i cemu god. Kao ni one natpise tipa 1992 golf club rugby squad Tokio. Tu se slazem sa predatorom.
Jedino prihvatljivo je znakic ne veci od 1cm^2 na tenisicama i trapericama eventualno, sve ostalo je kurcevita glupost, dok ovi random natpisi majcu cine instantno lošom i izgleda jeftino.
-
E i to što kažeš za mlohavost, nekako je mutav osjećaj. Pogotovo one šire trenirke. Al trenirka jaknice su mi okej.
Ne znam kakav bi uopće ogroman logo bio na hlačama... Ali za tenisice ovo svakako vrijedi. Pogotovo ženske tenisice kad vidim, rofl bože na što to liči, srčeka, zvjezdice i šljokice na sve strane, oči mi ispadnu.
Za jakne isto, može par metalnih detalja, ali nikakva druga sranjca. I sačuvaj bože ne tribal tattoo.
-
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E i to što kažeš za mlohavost, nekako je mutav osjećaj.
dets vut ši sed
-
http://www.tenisice.hr/images/svn/pr...715-AA_400.jpg
Uskoro cu si uzet ove ako ih uspijem opet naci u gradu.
Nadam se da mi po ljeti nece previse noga umirat u njima.
-
IRL izgledaju katastrofa, ima ih frend.
-
Izgledaju i ovako katastrofa. I općenito se sve najkice smežuraju nakon 2-3 mjeseca. Osim košarkaških.
-
Bile bi super da nemaju ovaj logo na bokovima. To me uvijek iritira kod najkica, ta oversized ružno postavljeni logo.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
I općenito se sve najkice smežuraju nakon 2-3 mjeseca. Osim košarkaških.
Meni moje Nike Shox ZarSveć 4 i pol godine traju i izgledaju skoro kao nove. Najbolje i najudobnije tenisice ikad. Opet bi ih kupio, ali mutavi Nike stalno izbacuje nove modele, pa izgleda da nebu ništa od toga.
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bile bi super da nemaju ovaj logo na bokovima. To me uvijek iritira kod najkica, ta oversized ružno postavljeni logo.
this, kod najkica me to užasno iritira šo taj preveliki ružni logo imaju, zbog njega ništa najkovo nemem nositi, eventualno ako je diskretan sitni logo negdje skriven onda oke, ali ovi oversized žali bože
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
LeBronke imaju malo drugačije postavljen logo
osobno za proljeće/jesen/zimu dok nema snijega furam ove. ful su udobne, ko da sam u šlapama
http://www.shoes.com/ProductImages/s...aec1331189.jpg
-
Skoro sve tenisice imaju prevelik logo, samo Nike ima ružnu kvačicu koja se nikako ne uklapa u dizajn i bode u oči.
Edit: evo ove crvene gore su to super uklopile.
-
A jebovas pa to je Nike, kao da ste jucer prvi put u zivotu vidjeli najkice.
Prve najkice koje sam kupio u Munchenu oko 1994.
Air Icarus
http://www.zaslike.com/files/a8e4kc0ofq5n57lwz6i8.jpg
-
Devedesetih su sve tenisice izgledale jednako.
-
= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
= Citat =:
Izvorno postao Maloki
LeBronke imaju malo drugačije postavljen logo
osobno za proljeće/jesen/zimu dok nema snijega furam ove. ful su udobne, ko da sam u šlapama
http://www.shoes.com/ProductImages/s...aec1331189.jpg
Ove crne su zakon. Takve slicne modele je imo Raf Simons ali su kostale oko 600€.
Nego kad smo vec kod overpriced stvari, ove debilne defaltne tene imaju pricetag od 400€, u borovu ih kupis za 100kn.
-
= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Devedesetih su sve tenisice izgledale jednako.
Rekao bih da sve Nike patike oduvjek izgledaju jednako.Sjecam se da su Pippenice i Jordanice devedesetih bile veliki hit.Pippenice pogotovo.
Scottie Pippen
A sto se tice velikog znaka,ove su svojevremeno bile hit.(Tada je Nike Air ime bilo in)
-
Ja sam imao jednom Nike Air (tj. imam još uvjek), ne mogu nać sliku. Super udobne tenisice. Ofucale su se skroz ali još ih nisam bacio, sad su radničke :)
-
LeBronke su fino ukomponirale logo.
Ali svejedno su ružne
-
Ja već godinama samo Skechersice nosim, jedino mi se njihov dizajn sviđa zato što su sportsko elegantne i vrlo kvalitetne. Većina drugih brandova mi izgleda očajno, puni sjaje plastike, federa, ružnih logotipa, drečavih boja i kombinacija svega navedenoga :(
Trenutno imam ova 2 para...
http://i.ebayimg.com/00/s/MTYwMFgxNj..._id=880000500F
http://ewf.sm/img/skechers-mens-diam...r_8366_500.jpg
A i evo još par pre sexy modela...
Pre savršen mi je to brand, jedan od full rijetkih koji se drže tog klasičnog dizajna, bez "modernih" pizdarija...
EDIT:
Da, imam i ove gojze za zimu... Gledao sam i Timberlandice, ali to mi je ogavno u svim bojama. Pre drečave su i nimalo mi se ne sviđaju, pogotovo ne u onoj standardnoj krem žutoj boji :(
http://i.imgur.com/Q7QzYDB.jpg
-
Sviđaju mi se te mnogo, pogotovo ove zadnje, morat ću bacit pogled na njih kad idući put bude potrebe za kupovat tenisice.
Inače sad nosam:
http://www.meicistyles.com/images/3/...0D-702@1.1.jpg
Jedne lacostice san baš tia, al nisam uspia naći broja pa san se zadovoljia ovima.
-
Emerica i globe, tu i tamo se zalomi skechers ako baš naletim na model koji mi se sviđa.
Zadnje koje sam uzeo su ove:
http://www.zaslike.com/files/r4yrz87rifezqwi5bt9l.jpg
Čekaju ljepša vremena, nisam ni vezice stavio.
-