Kako izbrisati username i password sa neke stranice?
Printable View
Kako izbrisati username i password sa neke stranice?
Pretpostavljam da koristiš Firefox. Pritisni Ctrl+Shift+Delete.
Uspio sam. Hvala!
Nema na čemu.
My turn, trebam nekakav free file hosting koji će mi dopustiti da uploadam nekih 350MB. Any hints?
DriveHQSmožda. Jedino ima malen promet. :(
Da je HostSnake živ, to bi bila divota, 400 000 GB prometa mjesečno, 20 GB free prostora... Na DriveHQ dopušta 1 GB ili 2 GB po file-u, ali prometa ima 400 MB mjesečno. Ako ti treba na kratko vrijeme, mogu ti s povjerenjem posuditi svoj od Carnet-a, sve je beskonačno, jedino su mi srezali upload po file-u na 100 MB, no i to se dâ riješiti.
DriveHQ će poslužiti svrsi. Ionako je to samo upload za jednu osobu. Trebam samo toliko prometa tamo da on može skinuti to što uploadam. :D
Zahvaljujem.
Upotrijebi naš MegaUpload, username i password su ti na našem Complex forumu, iskoristi ga, ja svakako više ništa ne skidam s njega trenutno... :wink:
Zezas,jel to pravi acc li neki samo da mozez skidati mnogo.= Citat =:
Izvorno postao C
BTW: Poznajem li ja taj forum :? .
Sumnjam da poznaš taj forum. I da, pravi je acc.
No meni će ovaj DriveHQ poslužiti da dignem Bartucu ovo. Ionako će to samo jednom skinuti. :D
Pa ima nekih XX foruma :o ,samo sam aktivana na jednim,privremeno :( .= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Forum je od C-a? :?
Da.
Ne "moj", nego od "teama", pa je "naš". (Complex Ultimate RPG ORG)
Hellboy, kada se tek regaš imati ćeš 200 MB prometa, i svoj ACC pretvori u True ACC, i imati ćeš 406 MB prometa. Uploadati ćeš 350 MB-a i ostati će ti 50 MB prometa što nije dovoljno da braco Bartuc skine file od 350 MB-a.
I da, ako ćeš se regati, regaj se pomoću linka koji sam ti dao na Drive HQ, tebi neće biti na odmet, a dati ćeš mi +200 MB-a prometa, što će mi koristiti.
http://www.imagesforme.com/out.php/i422514_acc.JPG
Piše da imam iskorišteno 331MB mjesta i da imam 406MB download prometa od kojih je 0 iskorišteno.
On ti sa proračunom kasni, a to je dobro. :)
Jedino ako nisu nešto promjenili, pa se ne računa upload, nego samo download, i sl.
Edit: Možda preko programa ne računa upload.
Edit 2: Je, provjerio sam sada. U programu imaš još +200 MB-a prometa i ne računati ti upload (ili kasni s proračunima po običaju). Sada imam 820 MB-a prometa. :D THX ti Hell za +200. :D
Edit 3: Evo, sada imam 1024 MB-a prometa. :D
Još jedno noobersko pitanje od mene da ne otvaram novi topic:
Želim jednom folderu promijenit ikonu, ali da to bude .ico file, a ne iz one defaultne dll datoteke...
N00bastično, ne? :P
Misliš na ovo?
http://img528.imageshack.us/my.php?image=22963604.png
Kako to ne znaš?
Ili misliš ovako nešto, iz ikone - ikonu?
http://img523.imageshack.us/my.php?image=38926275.png
Ma znam, ali mi nije htjelo prihvatiti .ico-e nego je izbacivalo poruku da taj fajl ne sadrži nikakve ikone.
Rekao sam da je n00bastično :D
O cemu ti to kog dzavola :o . :pray:= Citat =:
Izvorno postao C
Moras mi dati na PP to username and pass.
Onda prvo ICO obradi s programom za ikone, i sve bude fenomentastično. :wink:
Acronis True Image..= Citat =:
Izvorno postao C
napravi se acronis boot disk (cd, dvd, usb), zatim dok komp radi Acronis napravi backup cijelog sistema na lokaciju po želji: druga particija, sekundarni disk, dvd itd..
zatim se reformatira disk po želji
digne sistem preko acronis boot diska
te jednostavno recovera snimljeni backup
cijela procedura ne traje 45 minuta..
prije par dana sam spašavao sistem, prebacivao sa barracude .11 na .12
radi besprijekorno.
Zašto?= Citat =:
Izvorno postao Ghost_Rider
Uglavnom C, Bartuc je skinuo ono što sam uploadao bez problema. Zanimljiv servis. :D
Što su to ISO formati/styleovi kod snimanja fotografija?
Ah fak... *head spins*
Mislio sam neki kratak opis a ne tako nekaj :o
Pročiaj prvu rečenicu u tom tekstu. Kraće ne ide.
Hvala btw.
Koristim fraps za snimanje igre. U gornjem desnom kutu se pojavljuju brojevi. Jel to FPS?
Da to je FPS.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Al pazi da ti ne rikne komp :yuck: :P :P
Neznam gdje da drugdje posta pa cu ovdje,treba mi link na neku web stranicu za pravljenje lažnih vijesti.Npr. gdje se unese ime,prezime i nesto o liku pa odaberes između hrpu lažnih vijesti i onda to možeš postat na facebook i tako.Našao jesam takvu stranicu ali nije hrvatska pa me zanima jel postoji neka domaća?
Misliš nešto poput one "Wanted!", gdje staviš nečiju sliku, i ispod "editiraš", tj. napišeš kao cijenu po glavi, etc.?