Evo jedan video:
http://www.gametrailers.com/video/tgs-0 ... reed/56626
Printable View
Evo jedan video:
http://www.gametrailers.com/video/tgs-0 ... reed/56626
Neznam za vas, ali meni je taj video bio epic, sada sam totalno nahajpan. :D
Jeben je video.
Jedva čekam Assassin's Creed 2 jedinica mi je bila prejebena samo da poprave monotonost koju sam ja osobno doživio kad sam malo duže prodrio u igru. Anyways igra rula :pray:
Nije loš video samo nije u gorem trenutku mogao izaći...ono igra pomjerena, a mi gledamo šta nećemo još dugo igrati. Neki će možda reć da je bolje da se pravi hype, al ne.
I da Ezio ima glas i akcent italijanskog emigratna koji radi u jeftinom italijanskom restoranu
Hahaha, kakav kralj! :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Srle
Sinko, koliko si imao iz Hrvatskog jezika?
reci 2 reci
sva sreća pa si ti bio u italijanskom, talijanskom kako god jeftinom restoranu, pa znaš :)= Citat =:
Izvorno postao Srle
nije mogo izač u boljem trenutku, daj skuži malo marketing >.>
inače jesam ja jedini kojeg ezio podsječa na princa iz SoT trilogije? :D
Jao ponašate se neki kao da je smak svijeta, ako vam smeta kupite PS3 ili SexBOX pa igrajte ove godine. Sjeća te li se možda što je bilo sa prvim AC-om? Ne? Let me refresh your memory. Konzolaši su dobili nekakvu spaljenu verziju dok smo mi dobili Director's Cut izdanje. Što se mene tiče Ubisoftov potez me razočarao, ali je to njihov izbor, ja imam što igrati do iduće godine, ja sam "sčilan" što se toga tiče. Samo će mojih 700 kn namjenjenih Black Editonu preseliti se u fond za Modern Warfare II. Meni je ovo čak i dobro došlo.
Novi zanimljivi video:
TGS 09: Customization Interview
Crni Ezio means business...
Neznam, što gledam više i više videa, čini mi se da će opet biti repetativna, nadam se da sam u krivu. :(
Retardirano je kako lik pliva sa svim onim oklopom.
Nije baš (čini se kao kožna oprema), ali činjenica da ti oklopi izgleda samo dodajuSstvari, a ne balansiraju to nekakvim nedostatkom (P: više healtha, N: sporije se krećeš, npr) je već u startu gotovo nepremostiva zapreka customizaciji lika. Customizacija nema svrhe, osim za svrhu promjene izgleda, kad postoje ultimativni komadi opreme koji su najbolji u svakoj situaciji.
Ali onda opet... kupovanje oklopa u AC-u? Hrmmmm.
Novi walkthrough
http://assassinscreed.uk.ubi.com/assass ... ws/?p=2441
pff više mi se niš neda ni gledat ni čitat ni komentirat, apstiniram od ovog topika i domene AC-a 2ke dok ne izađe, odgode par mjeseci izlazak, al bitno da svaki dan infoa šalju...
Da ne opadne hype.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
Ali, po mome mišljenju, hype najviše opada dok gledamo prezentacije sa konzola. Najviše.
ma zguzim ih na hype, jel oni kuže da što manje pokažu to će više igraći imat za otkrit i to če igra zanimljivija bit, pa to je ko da neko napiše roman i prije izlaska prepriča sve osim kraja, totalni retardluk >.>
I onda razočaraju igrače.
Tako često i bude.
Toliko toga otkriju i obećavaju, pa na kraju ne bude tako i igrači se bune.E.
ma ima tu puno contenta i svega, samo što previše toga otkriju, pa dobro kak bi npr. diablo3 završio kad bi blizz svaki dan izbacio neki qrc u vezi igre, ljudima bi igra dojadila prije izlaska >.>
upravo to radi ubisoft s AC 2, najbolje još da prepričaju i kraj priče i nemoraš ni kupit igru, bude ko da si ju odigro >.>
HiMYwqi6Rco&feature=sub
zasto leonardo nije stariji,ovako bezveze izgleda,također,pise se da Vinci a ne Davinci.
Mislim da je svima malo glupo što Leonardo nije stariji, ali očigledno se radi o tačno određenom vremenskom periodu u kom je on mogao biti tek toliko star/mlad. A trailer nije loš, onako sexy, mada zadnja dva trailera pokazuju da će biti jako puno counter killsa, što će ope igru učiniti malo prelakom.
Pa... Leonardo se nije rodio sa 90 godina. :)= Citat =:
Izvorno postao Constantine
A vjerujem i da su pazili na timeline, jer je 15 st. velik pojam. ^^
Meni je bolje da je takav jer se Eziu više doima kao prijatelj nego kao, ajmo reć', učitelj.
Sad ću ti dokazati :
Leonardo da Vinci je rođen 1452 godine. Igra se odvija 1486 godine. Dakle Leonardo ima 34 godine.
Iskreno, i meni se čini da su ga napravili da izgleda kao da mu je 25, ili to, ili koristi Niveu :)
to sam i mislio,svjedno je premlad :)
Mlad je no no ja ocekujem ovo...No ocigledno cu igrat na ps3 posto mi se sigurno nece dati cekati...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
slazem se s ovim, stvarno ce bit dosta tih counter killova pa ce bit prejednostavna, ko i u jedinici, kad sam naucio counterkill niko mi nije mogo nist= Citat =:
Izvorno postao Srle
da se vratim na temu, ja osobno volim kad izbace tako nekoliko trailera da vidim sta ce se otprilike dogadjat u igri i kakve ce stvari bit i to... tak da neam nist protiv toga
ja se samo nadam da ne bude epic fail kao većina nastavaka...
dev diary 4
eTd0gEAro_4
Lineage trailer
yQRPxrqUMYQ
jadno mi izgleda onaj film..
Da ne sudim knjigu po koricama, ali ovaj AC film i nije nešto, s druge strane brutalnost u dev diary 4 je awesome... onaj fazon s kopljem je...awesome (ponavljam se, al nema boljeg termina)