ma nemoj mi onda avanturu.. ili sam mislio nešto kao GTA IV.. Ali da su novije igre (2007-2009)..
A FPS volim akcijski onak.. tipa gears of war.. sada igram GRID igra je predobra!!
Printable View
ma nemoj mi onda avanturu.. ili sam mislio nešto kao GTA IV.. Ali da su novije igre (2007-2009)..
A FPS volim akcijski onak.. tipa gears of war.. sada igram GRID igra je predobra!!
Gears of War nije FPS, GTA IV nije avantura, a on trazi FPS i avanture heh... OD igrara slicnih GTA-u imas Just Cause, Mercenaries 2, Saints Row2(Nemoj),True Crime(starije) od igara sličnih Gearsu imaš Kayne i Lynch(nadam se da sam dobro napiso) i to je to...mogo bi još i probat Mass Effect ima slican stil borbe, ali puno puno puno pričaju u njemu, RPG je jelte....= Citat =:
Izvorno postao Muay Thai
Brothers in Arms 1,2,3, Eschalon Book 1
The Sims 2 :rotfl: :rotfl:
Pa što je smješno, meni je dojadio nakon tjedan dana, ali sam se baš zaželio ga sad kad je prošlo godina-dvije.= Citat =:
Izvorno postao Commander Dawg
I ja sam ga se zaželio... nakon igranja na mobu (potrošio sam 10+ sati) moram ga i na kompu igrat a stoji mi u spinu ^^
Wanted: Weapons of fate, onak na brzinu, malo Sporea te KOTOR2...dok ne dodje nes pametnije ovaj mjesec!
Hitman: Blood Money!!! Hitmana svaki put nerado instaliram, ali me onda oduševi opet iznova, igra je vrhunska!
Završavam Star Wars Kotor 2 te igram jos DoW 2
Silent Hill Homecoming , The Last Remnant te Gears of War.
Čekam remake Riddicka.
CoD4 MP, Warcraft III, Fallout 3 i cekam da izade Assault on Dark Ahena... jos malo... samo malo......
Presao bas wanted: weapons of fate. Zabavna igra al nazalost dosta kratka :( Onak za jedan brzinski haler sasvim pristojna.
Otkako sam kupio zvijer od pc-a nisam zaigro nijednu igru osim fallout3 i dotA-e ... Taman instaliro i malo igro Fear i CoD 2 ...
jučer sam konačno završio nevewinter nights 2... ne kažem konačno zato jer mi je igra dosadna, naprotiv igra mi je predobra, dugo se nisam tako uživio u svijet neke igre, od diabla 2... :) odmah sam instalirao mask of the betrayer ekspanziju pa nastavljam sa svojim lvl20 warlockom... :) osim toga tu i tamo zaigram gta 4, hawx i medieval 2: crusades i stalker:SoC... :)
ajd, barem netko uziva... :)= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Ja sam jos jednom zavrsio SW Kotor 2 i brijem si da je ovo zadnji put...brijem... :D Igram jos pomalo DoW 2 te danas konacno dobivam Grand Ages Rome, pa cu malo i to igrat...a kako mi se cini prema recenzijiSigra je poprilicno dobra, sto znaci da cu je vjerojatno puno igrat... 8)
Uff, nabavih HoM&M V gold edition(na tri DVD-a) znači sa obje ekspanzije, svim patchevima + bonus diskom koji popunjava priču, map builderom i random map generatorom,videima,artworkovima, strategijama, skill treeima za sve heroje, glazbom iz igre koja je BTW samo malo losija od one iz trice....ufff ima tu toga za igrat i gledat xD...
Godfather 2, igram samo da mogu reći da sam igro.
Hawx
Guitar Hero 3: Legends of Rock! :boohoo:
Battlefield Heroes Beta
trenutno igram FFVIII za pc.......opet :)
ni ti jos nisi skuzil da je consoleum za konzole?
i dalje socom i hawx... killzone 2 je dosadil za tjedan dana...
Ma dobro novi je, treba mu malo privikavanja. Sumnjam da je namjerno. Damnit... i ja sam tu slučajno jednom postal ono kaj sam sam na pc-u igralhttp://www.wargamer.com/forums/upfil...d-facepalm.jpg.
ot: na konzoli trenutno ništa ne igram... tu i tamo upalim spyro-ja
Sad igram GTA IV i kod frenda nekad Killzone 2 kad nem druge igre,a ova je dosadna.
WoW
Max Payne 2:The Fall of Max Payne... morao sam ... kada ga vidio ... na polici... :pray:
Mirrors Edge, Keepsake, Flock demo te Brothers in Arms: Road to Hill 30 i Eschalon Book 1 s prijašnjeg popisa.
C&C 3 Tiberum Wars
opet..
Bildam skill sa Scrin
Counter Strike Source na BiH serveru :P
eh...zarazio sam se gadno sa Left4Dead, i sad multiplayer derem po cijele dane :D :rambo: