u jebot* koji san,
Sanja san neku sotonu kako mi kolje cilu obitelj i prijatelje, onda mi neko(samo sam ja osta) odjedamput reče da se počnem molit i kada san se počeja molit odmah sam se probudija,
sada mi se spava ali se neusudin leć :D :D
Printable View
u jebot* koji san,
Sanja san neku sotonu kako mi kolje cilu obitelj i prijatelje, onda mi neko(samo sam ja osta) odjedamput reče da se počnem molit i kada san se počeja molit odmah sam se probudija,
sada mi se spava ali se neusudin leć :D :D
to ti jer si torcidas
:D :D a što si ti? :D :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
pickin dim
ja sam sanjo nedavno Drugi svjetski rat!
Koja fakin' noćna mora...
xD
Ni moj nije bio daleko od toga...
Global admini? :)
lol, mislio moderatori. :)
Ako se povijest ponavlja imam losu vijest za tebe.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
ot:
Imao neki 10min san, ugl. pola vremena pokusavam nagovoriti tipa da mi da broj od jedne frendice, a on to nabrzaka promrlja. Kad sam uspio zvati je bilo nekakvo dogovaranje u vezi nekog turnira iz saha. Onda sam se probudio.
Funfact: Poprilicno je slicila onoj curi iz onog 3-part sna, a uz to je i sahistica. :)
= Citat =:
Izvorno postao boky_os499
puno igraš igrice.... :rotfl: :rotfl:
jucer sam sanjao da mi je ona starica iz svedske nes u rodu i da je umrla, a ja nasljedio 40 Gb/per sec. brzinu interneta i bas kad sam krenuo na internet sam se probudio.bilo bi dobro imat takvu brzinu 8)
Ojebemti :pray:
____
Ovu noć imal dosta zanimljiv san.Zapravo bila su dva relativno povezana s tim da sam između bil neko vrijeme polubudan.
U prvom snu smo ja i još dva ili tri bili u nekom dvorištu/parku i do nas dojde neki momak i kao odabere jednoga od nas da bude ga strijeljal (mislim da je strijeljanje bilo u pitanju). Ovaj počne bježat i nekak je nadmudrival ovoga naj ga je naganjal ali mislim da ga je ipak na kraju uhvatil bla bla. Tada taj isti momak dolazi do mene i ovoga kaj je bil s menom i nekaj nas pita u stilu koji oće biti sljedeći. I sad kao mi se nekaj dvoumili i na kraju ovaj odluči odabrati prijatelja ali odmah nakon toga odabere mene jer sam ja odmah napomenul da sam brži :D
I sad taj počne mene ganjati (sad je bil u plavo obučen) i ja ko lud počnem bježati kroz ulice (mislim da je u pitanju bil neki manji grad kod Zadra) i trudil sam se ne zalutati i mislim da sam čak izbjegaval pitati za smjer da me to ne bi odalo kam idem.
Uglavnom, trčal sam ko Usain Bolt kroz sve zivo. Bila su tu polja, šumarci, ceste, nekakvi rubovi sela... Čak sam se šuljal između onih brazda/redova u poljima :rotfl: kad sam se približil cesti.
Trčal sam tak mislim da dva dana (taj podatak se kasnije u snu spominje) i došel blizu nekakve šume/šikare i tu je bila nekakva ograda. Prvo sam gledal dali mogu prijeći ogradu ali je bila visoka i imala je bodljikavu žicu na vrhu (dva reda).
Onda sam iza sebe ugledal nekoga u plavome kak s psom trči u mojem smjeru (bilo jako daleko). Ja sam još nekih 100 m trčal i onda sam stal da se predam (jer sam mislil da je to ovaj kaj me ganja s pištoljem) pa sam se nadal da bude me taj kaj me naganja poštedil jer sam se jako dugo odupiral i pružil pošteni izazov za njega.
Kad je došel bliže shvatil sam da je to nekakav maratonac (plava jakna, plave hlače (sve dugo) i s psom trči maraton).
Nakon njega je došla poveća grupa takvih maratonaca i ja se samo ubacil među njih i s njima trčal i zadnje kaj se sjećam je bilo kolko do nekog većeg grada ili Zagreba. (Uglavnom, pretrčal sam dobar komad Dalmacije i nekaj Gorskog Kotara. Bar je tak to ispalu na kraju sna...)
Malo kasnije sanjal sam sličan san ali ovog puta sam bil blizu kuće i isto tak zbog nekog razloga sam se s poznanikom dogovoril da bude me on lovil (obadva smo imali pse sa sobom). Sjećam se da sam trčal uz rijeku (obližnja rijeka) i čak skakal u nju jer kao on nije išao u vodu. To je trajalo neko vrijeme dok nisam došel do neke betonske ograde/zida i ja sam preskočil ali je pas ostal dolje. Tu sam stal i pričekal prijatelja koj je rekao da mora ugristi psa pa sam ja ga ipak nagovoril da nek ga pusti na miru itd.. I tak kak smo razgovarali počel sam mu pričati kak sam danas baš sanjal ovo kaj sam gore prvo napisal i kak je baš velika slučajnost i sličnost.
DI END!
Inače sam u oba sna bil u borbi za goli život i bilo je napeto, a ne ovak bezazleno kak sam ja to napisal.
Jej.
SAW :D
Sanjala sam gameplay novog Deusa (opsjednuta sam!!!), pa Oracle iz Matrixa (wtf)...pa neke random idiotarije kao muffine i mini krokodile :( i onda nekog seksej tipa, pa neki kaos, jurnjava, tipična akcija (bla, bla dosadno) i onda kao cutscene samo što sam i sebe vidjela; pa neko ružno narančasto svijetlo i...brrr...nemam pojma. Onda sam se probudila i ošla popit čašu vode i nastavila sanjati ispočetka! :o To je prvi put, koliko se ja sjećam, da ponovno sanjam u istoj noći. To je bilo preksinoć, otad se ne sjećam, jer spavam po danu :)
Nije to ništa. Ja noć prije nego što ću ce razboljeti sanjam da radim istu radnju ispočetka cijelu noć. Npr uđem u neku sobu s nekim popričam i onda se prekine i ispočetka i tako opet i opet i opet
Joj, znam znam na što misliš. Meni se prije par godina ponavljalo da sanjam neke ordinary stvari koje radim (čaša vode, cigara, fotelja, izlazak van na zrak) i tako u krug...ali, ovakve "fiction" snove nisam još :S
Ja sam jednom sanjo o tome kako sam u nekoj kuci uskih zidova i kad sam doso na kraj sve se promijenilo i odjednom mi je kroz glavu islo kako blademaster i 4 peona iz warcrafta3 bjeze iz istih tunela dok neke strijele idu na njih,na kraj se izvuku njih dvoje i nadjem se u nekom pustinjskom gradu i pratim neku plavu zensku po putu kad ona pocne trcati ne neke bestije i hobiti ju pocnu napadati a ona se pocne verati po drvecima ko nekakva ninja,nakon sto je poskocila na nekih 5 stabala pocne bjezati u mom smjeru a za njom ostale bestije.Onda sam se ponovo naso u gradu al ovaj put su nekakvi spartanci sa zlatnim sljemovima ludovali tu i klali se a Sean Connery je sa nekim Arapom pokazivo neku knjigu i pizdarije O,o.Nakon toga sve se prebaci na scenu iz Indiane Jones kod one spilje sa gralom al umijesto pjeska je okolo snijeg a spilja puna židova pa im ovi bacaju kruh vanka da ih otjeraju na snijeg...i to je jedan od mojih..normalnijih snova
O i ti ih imaš šarenolike, eh? Kul, kul...al' ta ninja, to ti je lik mog rangera iz davnog d&d sessiona, kad su nas napali :P (btw, ŠON KONERI :pray: )
Sanjao sam da se tjelesnome odvija natjecanje za utltimativnog muzjaka, te da svi muskarci iz skole moraju sudjelovati. Dozvoljena je samo borba mačevima, zadnji prezivjeli je ultimativni muskarac. I tako, borb traje, ja se drzim po strani, nekolko sam ih pobjedio, sve dok sam jedan od 3 prezivjela momaka...tada sam se valjda u snu udario u glavu, jerbo sam osjetio udarac nekakav...probudio sam se. Cini se da nisam dovoljno muzevan.
= Citat =:
Izvorno postao Dania
Uf nemas pojma..ovo je jedan od onih rijetkih kojih se sjecam XD
nisam sanjao nista vec par mjeseci. obicno imam sture i nerazumljive snove al sad bas nista.
Imao sam čudan san sinoć, ili jutros, nisam siguran.Sjećam se da je izbila zombi apokalipsa, i ja sam valjda sa prijateljem i rođakom u neko gradu, nisam siguran kojem, pokušavamo preživjeti i bježimo konstantno.Zatim se lokacija mijenja, kao da sam prošao kroz vrata i odjednom sam u selu nedaleko od Mostara, mislim da su se i ljudi s kojima sam bio promjenuli.Zabrinut sam za rodbinu dolje te idemo da provjerimo ima li preživjelih, čitavo vrijeme mi se mota nekakva djevojka po glavi, mislim da je znam.Došli smo dolje i otkrivamo da je iza jedne kuće čitav kamp preživjelih, dosta ih znam, ali nekako osjećam da je ovo krivo dok im se primičemo, mislim da imaju nekakav koncert unutra, ulazim, pričam sa nekim poznanicima, pokazuju mi da imaju dovoljno hrane i da jedna kapija vodi na totalno drugio dio grada koji je nekoliko kilometara udaljen od kampa, pada noć.Ja i dalje mislim na tu djevojku, nešto mi govori da je idem tražiti, ali druga strana mi govori da je mrtva i da je to sve uzalud, da ne riskiram život radi toga, mislim da počinje padati kiša, ja predlažem nekim prijateljima da je idemo tražiti, izbija velika svađa i tu se budim.
Polako ustajem iz kreveta, blago ošamućen. 08:15. Pogledam u krevet, skontam da je desna strana također razbrkana. Zbunjen, polako došećem do wc-a. Popišam se, operem ruke i obavim jutarnju higijenu. Pogledam se u ogledalo, ali ne raspoznajem svoj odraz. Krenem prema kuhinji, a tada ugledam nju. U bijeloj potkošulji i i gaćicama kako sjedi i pije kavu. Na stolu stoji i jedna šalica za mene. A na radiju tiho svira ''Kings of Leon - Use somebody''. Priđem joj s leđa i poljubim joj vrat, a zatim sjednem na stolicu i polako opipam šalicu. Ona se nasmiješi. Gledam u nju. Pjesma je sve glasnija...
Tada sam se probudio, točno u 08:15, a na budilici svira Use somebody.
Desna strana složena, jastuk stoji ravno.
ronreyfag is ronrey
= Citat =:
Izvorno postao otac
FAIL :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
ti doma imas vodoravne prozore inace?
Ja imam.