Ok, probat ću 3.5 ali ostajem pri tvrdnji da je razlika u brzini otvaranja stranica između 3.xxx i IE8 izrazito primjetna i definitivno nije riječ o placebo efektu. Čak i ako IE vara, boli me hard disk za to.
Printable View
Ok, probat ću 3.5 ali ostajem pri tvrdnji da je razlika u brzini otvaranja stranica između 3.xxx i IE8 izrazito primjetna i definitivno nije riječ o placebo efektu. Čak i ako IE vara, boli me hard disk za to.
3.x.x.x ne možeš reći.
Imaš 3.0.x.x. i 3.5.x.x i to su totalno dvije različite verzije.
Kao i 2.5.x.x. i 2.0.x.x......
Ja sam do prije godinu dana bio na 56k vezi. Koristio sam IE koji se dobije sa windowsom. Kada mi je prvi puta frend instalirao firefox (mislim da je bio 2,0,4 ili jos nesto starijexD) nije mi se svidio jer mi se cinilo da sporije ucitava stranice.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Međutim kada sam dosao na forum jos uvjek sam koristio IE. Ucitavanje podforuma i tema je bilo pravo mucenje. Živ sam se raspadao pred monitorom. Onda me nesto puklo da pokrenem onaj stari "spori" firefox koji mi je frend instalirao. I ne da je firefox bio duplo brzi nego je bio 5 puta brzi i bolji. Od tog dana se nikad nisam vratio na IE a bogme sam osjetio i bost i kod ostalih stranica.
IE :thumbs1:
Potpuno nebitno jer sam već naveo svoju verziju ranije. K?= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
Pa pokusava ti reci da napravis Update na 3,5,1 jer se stvar uvelike promjenila od tvog testiranja.
Zadnja osoba od koje mi trebaju korekcije. Znam što je rekao.
Imam jedan "mali" problem s igrama na Win7 build7100, dakle, dok igram izbaci me iz igre na desktop, na desku ne mogu niš radit s mišem, no s tipkovnicom mogu tipa shortcut[ovi].
Tako bude nekih desetak sekundi i vrati me natrag u igru kao da se nije ništa desilo.
Dok s nekim igrama je to učestalo, ostale rade perfektno.
Novi driveri su gore, za grafu, directx(10)..
Ima itko sličnih problema? Možda neki fix?
Znalo me prije tokom igranja izbacit iz igre zbog errora drivera grafičke.
No sve bi se vratilo u normalu također.
Isto tako su mi dolazili u jednoj igri artifekti dok igram, no i to se makne, pretpostavljam da je to zbog grafe.
Kao što vidite, više povezanih problemčića..
P35
C2D 2.66
2GB ram
8800 GT
Imam isti build, samo što imam ATi karticu i AMD platforumu.
U principu mi se to nikad nije desilo, tako da je pretpostavka da ti je ili
driver u banani, ili ti grafa nešto zeza sa windowsima,
ili proc/memorija imaju problema sa stabilnošću...
Danas dobivam Win 7, pa da vidim kakav je kada ga tolko hvalite. :D
Nečeš požalit
Evo sada sam instalirao na laptop Windows 7 Enterprise Edition (x64bit), sve je lijepo prošlo, čak nisam ni trebao instalirat drivere za wireless, nego mi je pri kraju instalacije sam našao moju mrežu i pitao hoću li se spojit.
Uglavnom za sada mi se sviđa, ima dosta novih opcija, još nisam sve pohvatao ali budem. Ugodno sam izmenađen. :D
Meni se to isto dešava kad igram Arma 2 demo s pcplayevog dvd-a nisam uspio rješit problem pa sam deinstaliro demo. Imam isti Os.= Citat =:
Imam jedan "mali" problem s igrama na Win7 build7100, dakle, dok igram izbaci me iz igre na desktop, na desku ne mogu niš radit s mišem, no s tipkovnicom mogu tipa shortcut[ovi].
Tako bude nekih desetak sekundi i vrati me natrag u igru kao da se nije ništa desilo.
Dok s nekim igrama je to učestalo, ostale rade perfektno.
Novi driveri su gore, za grafu, directx(10)..
Ima itko sličnih problema? Možda neki fix?
Znalo me prije tokom igranja izbacit iz igre zbog errora drivera grafičke.
No sve bi se vratilo u normalu također.
Isto tako su mi dolazili u jednoj igri artifekti dok igram, no i to se makne, pretpostavljam da je to zbog grafe.
Kao što vidite, više povezanih problemčića..
P35
C2D 2.66
2GB ram
8800 GT
To se dešava na strijim verzijama stavite RTM tamo radi bp
su izasli windowsi 7 ili je to jos beta ? na microsoftovoj stranici pise 11. mjesec
mogu se nabavit na određene načine,legalno ako ti tata radi u MS-u ili ilegalno ako,well,imas internet :)
Ili ako ipas povecu tvrtku pa kupis corporate verziju, tako sam ja nabavio, od vece tvrtke, org, enterprise edition. :D= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Pa lagano tebi kad ti tata radi u banci(ako još radi tak si mi bio reko)
Pa bete su legalne.
Koristite dok ne dođu u dućane.
Već sam si naručio jedan komad, čim dođe, javi mi MSan. :thumbs2:
a kad se kupi laptop pa s njim dode win7, kaje to :D ?
Moguće da dođu OEM instalacije...
Mislim da je HP omogućio da se regaš ako imaš HP vistu,
i besplatno downloadaš Win7 upgrade, što zvuči super.
Samo treba provjeriti.
moze mi ko na pm reć kako se aktivira rtm verzija. ty :DD
Sa originalnim CD Key-om... ;)
Možeš i sa betom, ali neće trajati vječno..
ima li tko kakvo riješenje za ovaj koliko vidim, česti problem u win7 kod sleep moda, naime kada stavim komp u sleep te kada ga budim, digne se do desktopa i radi svega nekoliko sekundi a onda se slika potpuno zamrzne, ne reagira ni na miš ni tipkovnicu i jedino rješenje je nasilni reset na kućištu :S na Xp je super radio sleep/stand by mode, sve mi se ugasilo u kućištu što mi potpuno odgovara a htio bih koristit i ovdje jer nije mi praktično stalno potpuno gasit kompjutor pa ga ponovno palit. Hvala unaprijed :|
Na kojoj si verziji?
7100 x64 kod mene, i radi normalno...
Probaj malo gledat po power managementu, mozda je neka komponenta u konfliktu sa postavkama sleep moda...
Ja sam takodjer imao problema sa doticnim featurom; Naime, kad racunalo jednom udje u sleep mode, komp bi se automatski upalio nakon max. par minuta. Problem je bio u mom network adapteru, tj. komp bi se upalio svaki put kad bi network adapter napravio neku akciju...
na 7600 RTM x64 sam= Citat =:
Izvorno postao Don Kihot
probao sam čak malo se poigrat i s tim ali bez uspjeha :/= Citat =:
Izvorno postao Gothmog
Probaj uz pomoc OVESnaredbe doznat koja komponenta baca error kad se vraca iz sleep modea...
Kako su jebeni ovi Sticky Notes :pray: Stavio sam si datume ispita na Sticky i nakon reseta kompa, i dalje je sticky na displayu :pray: Pre jebeno.
a to onako da ti non-stop lupa u oci? :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc