Triple post!
Molim te, ako si newbie na forumu, informiraj se da se ovakvi shrotovi nebi događali.
:wink:
Printable View
Triple post!
Molim te, ako si newbie na forumu, informiraj se da se ovakvi shrotovi nebi događali.
:wink:
ranger jel imash oldblivion?= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ja sam prije sa sapphire 9600 pro 128 mb (lagano clockanom)
celeron na 2.4 i giga ddr1 rama
roko sam oblivion na medium i na 1024 rezi
probaj skinut oldblivion možeš poboljšat grafiku hebeno ukljucshiš si shader 2.0 i peri :)
ali i meni se nije restartao nikada ali se meni znao zamrznut :)
probaj oldbivion! necesh požalit sa 9600 razlika sa njime i bez njega je nebo i zemlja!
Da, what he said. Ali naravno, sam Oblivio zna biti jedna hirovita igra u ovom pogledu, tako da nikad ne znaš.
fala, to je mod jel tak?= Citat =:
Izvorno postao Blacky
evo skinuo sam najnoviji oldblivion 11. nesto ako ovo upali svaka ti cast ja si vec godinu dana mislim zasto nece kad u PCPlay recenziji pise da mi je konfa dovoljno jaka, :pray: ak ovo uspije
EDIT:Evo uspijelo je :D sad da vidimo jel radi
ajde javi jesu ti performanse kaj bolje baš me zanima ali brijem da fakat moraju bit.= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ja sam probo, razlika i nije toliko velika s tim da igra izgleda jedno 10x gadnije...= Citat =:
Izvorno postao Blacky
poz jel ce meni oblivion radit na ovoj konfi?
Hoće, na nekim low- medium detaljima.
prije low - ultra-low
reko,jel taj oldblivion puno pomaže performansama?
i,da li puno poružnjuje igru?
Da i da (iako oboje ovisi o tome kako ga podesiš).
uf,onda ću uživati u oblivionu na high detaljima i 15fps-a...
high detalji i 15fps-a? onak, nećeš umrijeti ako malo spustiš detalje i dobiješ više frejmova...ili ako deinstaliraš igru i dobiješ mjesta na disku...win-win situacija...
Ljubičasta voda ftw. :D
Imam ogroman problem. Već sam 3 puta reinstalirao igru i opet isto. Čitavo tlo u daljini mi izgleda odvratno, puno nekih točkica koje nestanu tek kada se približim dovoljno blizu, a tada mi počnu i iskakati razne građevine, drveče i ostali objekti pred nos. Svi detalji su na maksimumu, probao sam ih i spuštati ali ne pomaže. Imam potpuno nove drivere za sve komponente u kompu. Jel postoji kakvo riješenje za to? Neki mod ili bilo što? Evo kako to izgleda:
U sredini neka crta koja odvaja 2 djela terena, a sa obje strane se mogu vidjeti te točkice. Od modova koji mijenjaju izgled igre koristim Natural Environments ali nije do njega pošto sam to imao i prije njegove instalacije.
http://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot0.jpg
Dajte molim vas pomognite :cry:
Izgleda da su ti se zbrljavile LoD teksture, iako ne znam kako bi to trebalo utjecati na objekte koji ti se iznenada pojavljuju jer to tako stvarno i radi (objekti "popaju" i iznenada se pojave kad im se dovoljno približiš). Je li ti ovo problem koji od kada si počeo igrati Oblivion ili od nedavno iz nekog razloga?= Citat =:
Izvorno postao Gorila
Mogu ti biti grafički driveri da imaju problema, možda si nešto mijenjao po INI dokumentu ili se nešto corruptalo, ali to je mala šansa jer si već reinstallirao i uvijek isto bude.
To mi se dešava otkako sam instalirao igru, zbog toga sam čak i formatirao Vistu ali opet isto :( Evo sada skidam neke LOD modove koje sam pronašao - LOD Texture Replacement (+ Border Region verziju), Noise Replacer i LOD Normalmap Fix, daj bože da to sredi problem. Sumnjam da su driveri problem, imam najnovije ATI drivere 9.1 pošto sam jučer formatirao windowse zbog ovog problema. Javiti ću ako pomognu ovi modovi.
Evo pomoglo je što se onih točkica tiče, mislim da glavne zasluge idu Noise Replaceru pošto preko njegovih priloženih slika vidim točno moj problem. Ali sva 4 moda sam stavio i sada to izgleda ovako (prije i poslije):
http://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot0.jpgShttp://www.imagesforme.com/out.php/t...creenShot1.jpg
Mislim da je sad OK. Bez brige za onu crtu, uvijek ćeš je malo vidjeti jer igra učitava LoD po segmentima.
Iako evo stvarno pojma nemam što je moglo biti u originalu problem... jedino corruptani filesi od same igre.
U opisu moda piše da se to pojavilo dolaskom 1.2 verzije patcha, uveli su taj noise efekt tako da zemlja izgleda realnije ali je to na nekim sistemima ružno izgledalo. Sada je buraz malo igrao i nema tih problema više ali i dalje drveče i građevine ružno "popaju" :) Malo ćemo pretražiti internet da vidimo jel postoji riješenje i za taj problem. Stavio sam Anisotrophic Filtering na 16x ali niti to nije pomoglo.
Uf, ja bih bio sretan da mogu igrati igru sa više od 5 fps-a.
imam problem da kad stavim oscuro's oblivion overhaul ljudi i itemi mi imaju oko sebe usklicnike
jel mozda netko zna u cemu je problem?
Nisi dobro instalirao fileove.
Jesi siguran da si sve datoteke stavio gdje treba?
pa pratio sam upute za instalaciju, to mi se desilo i prosli put kada sam ga probao instalirati, istu sam gresku imao
Nisam siguran dali je potreban za OOO ali jeli ti archive validation ukljucen?
hmm neznam ni sta je to :|
imam problem sa fallout 3
zavrsil sam quest Take it back i imao sam Fawkes kao pratitelja na zadnjoj misiji... on nakon toga nestane na neko vrijeme no nije bitno jer ocu uzeti Star paladin cross. kada ju uzmem ona me ceka na jednoj lokaciji ali nema dijaloga da mi se ponovno pridruzi nego je dijalog kao da me normalno prati.... moze pomoc ?
da, ti si alternativan= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
E,ovako. Uspio sam od kolege nabaviti Fallout 3 GOTY edition. Instalacija prošla super,sve ok. Krenio sam igrat, došao do dijela kad moram nać onaj radio station. Eh, tu sam stao. Kasnije kad sam upalio igru, aktivirao sam ekspanzije, pošto ranije nisam. Sad,nakon negdje 2 min, izbaci mi iz igre. Probao sam bez ekspanzija, al i dalje se ruši svako malo. Može neki help?