TIM CRIT FISH! Nego došli jebeni rusi i upropastili svu zabavu kao i uvijek. Ali zato je na lakesaidu bilo super. Prilično sam siguran da nikad bolje nisam igrao scouta.
Printable View
TIM CRIT FISH! Nego došli jebeni rusi i upropastili svu zabavu kao i uvijek. Ali zato je na lakesaidu bilo super. Prilično sam siguran da nikad bolje nisam igrao scouta.
Sumnjam da su bili rusi. Prije bih rekao da su to kopije Chuxa.
Inace, danas sam igrao prosjecno. :(
Mislim da ovi nisu bili kopije chuxa, neki klan jesu al nisu bili tolko dobri kolko je naš tim bio loš. Moglo se s njima 1 na 1 bez problema
http://cloud.steampowered.com/ugc/61...1BCF6A39DD5C2/
Gunslinger valja. 25 puta zabavnije od običnog engija.
Stvarno imamo sreću ovih par dana - ili nam ulete cheateri ili skilleri neki.
Pa ovaj put nitko nije uletio i svi su bili loši. Baš kako treba bit.
Stavi se u poziciju onih protivh kojih igramo. :D
Huntsman sa svojim sjebanim hitboxovima koji rezultiraju krumperskim heashotovima. Ugh
Koliko je taj snajper bio loš ne bi me čudilo da se sam upucao.
Bok ljudi, imam retail Orange Box i serijski kod mi je tu, igru sam imao na Steamu al sam zaboravio kako mi ide i username i pass (znam retard sam) jel mogu ikako napraviti novi acc i tu aktivirati igru ?
username i pass za Steam?
Pa igra je bespla stoga si uvijek možeš ponovno instalirati, a za username i pass od Steama kontaktiraj support. Meni su rješili stari acc.
Sjetio sam se koji mi je username, ali se ne mogu sjetiti passworda, pa sam probao vratiti al sam zaboravio na kojem sam mailu registrirao acc. -.-'
Želim ja one pogodnosti tko ima retail verziju.:D
Kontaktiraj support, izaci ce ti u susret koliko god su u mogucnosti. Ako se fino postavis, postoji solidna sansa da ti vrate acc
Hvala xara, postavit ću se kako treba.
Hvala Xara? Ja sam rekla isto za support! :gitara:
Hahaha, ignorirajte me, dosadno mi
Ja sam bio daleko elokventniji
Slažem se, mislila sam da je dostatno koristiti "stoga" u rečenici da bude uvažena.
Oh pardon, hvala Dania. :D
Mah i drugi put ^^
hahaha :D
Valve server rape :(
Valve serveri nemaju šanse protiv demospama.
Heavy.
Hvala.
Posljednji dio sage o emocionalnoj patnji Heavyja. Unatoč svojoj velikoj figuri, u duši on je nježni romantik
O_o
http://cloud.steampowered.com/ugc/61...12283796E8DFE/
Konačno! Još sam si i spycicle craftao.
Gledam ovo, predobro :))